• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ???

ecenazx

Kün Fe Yekün 🕊
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2020
1.214
356
73
24
Aranızda evliliğiniz boyunca rahim ağzı enfeksiyonu yaşayan var mi neler yaptınız geçti mi geçmeyenler icin tuplerinize zarar verdi mi ? Başka sıkıntılara yol açtı mi ?

Aranızda evliliğiniz boyunca rahim ağzı enfeksiyonu yaşayan var mi neler yaptınız geçti mi geçmeyenler icin tuplerinize zarar verdi mi ? Başka sıkıntılara yol açtı mi ?
Bennnnn 3 aydıe evliyim ve intihap var hemde. Ayrıca prolaktin hormonu yüksek.
Ben ilaç içmek istemedim. Süt içine maydanoz koyup kaynattım onu bir kovaya boşaltım üzerine oturdum o buharı tüm intihabımı söktü hep sarı sarı akıntı geliyordu ayıptır söylemesi kokuyordu. 12 ocakta randevum var gidip tekrar baktıracagım ama geçti yani rahatım. İnşallah sizinkide geçe. Küçük bir bilig veriyim dedim🥰🥰☺️

S
Bennnnn 3 aydıe evliyim ve intihap var hemde. Ayrıca prolaktin hormonu yüksek.
Ben ilaç içmek istemedim. Süt içine maydanoz koyup kaynattım onu bir kovaya boşaltım üzerine oturdum o buharı tüm intihabımı söktü hep sarı sarı akıntı geliyordu ayıptır söylemesi kokuyordu. 12 ocakta randevum var gidip tekrar baktıracagım ama geçti yani rahatım. İnşallah sizinkide geçe. Küçük bir bilig veriyim dedim🥰🥰☺️
soguduktan sonra mi oturcaz peki canım ne kadar süt ve ne kadar maydonoz koymam lazım bana da bilgi verir misin lütfen 🥰

Back