Ayyy inşallah olur kuzummPkos olunca durum farklı oluyor sanırım ya benim bazen yumurta üretmiyordu ama adet oluyordum düzenli
Suanda var miAyyy inşallah olur kuzumm
Bi kac önce yapytigimda iyiydi herseyTamamen belli olmaz detaylı hormon tahlilleri lazım
O zaman sorun yok doğurgansınızdır yüksek ihtimal:)Bi kac önce yapytigimda iyiydi hersey
Evet çok şükürSuanda var mi
Çok sevindim canimmmEvet çok şükür6 ay hormon ilacı kullandım bunun 4 ayı 2 doz şeklinde kullandım
sanmıyorum. başka etkileyen durumlar da doğurganlığa engel olabilir. Annem 42 yaşındayken 1 gün adet oluyordu o da leke şeklinde ve kadın menapoza giriyorum sanarken hamile olduğunu öğrendiBayanlar size bi sorum olacak bir kadının adeti düzenli ise kesin çocuğu olurmu yani dogurganlık adetten mi belli olurmu ?
Sorum saçmamı değil mi bilmiyorum
Vaovvv allahın işine bak yaaasanmıyorum. başka etkileyen durumlar da doğurganlığa engel olabilir. Annem 42 yaşındayken 1 gün adet oluyordu o da leke şeklinde ve kadın menapoza giriyorum sanarken hamile olduğunu öğrendi
Darısı isteyen herkesin başına İnşallahÇok sevindim canimmm
Amin kuzum inşallahDarısı isteyen herkesin başına İnşallah❤
2 ay daha çok yeni stres yapmamaya çalışınYeni evlendim 2 aydır istiyoruz daha olmayinca sasirdim ilk ay olurum diyordum , nasipp.
Hiç sorma. aramızda 21 yaş varVaovvv allahın işine bak yaaa
Aynen çaliscam2 ay daha çok yeni stres yapmamaya çalışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?