- 5 Haziran 2020
- 278
- 98
- 13
- 26
- Konu Sahibi Bal porsuk
-
Daha erken canım bir şey söylemek içinBirşey sorcm benim adetime 9 gün var bel ağrısı var ve boş bir karın ağrısı var ne anlamdm belirti olablr mi
Anldm canm dedm hani yaşayan varmıDaha erken canım bir şey söylemek için
Gününü bekle test yap inşallah nasip olmuşturAnldm canm dedm hani yaşayan varmı
İnşallah canım sen hamilemsn peki kaç aylık evlisin hiç coocgn varmiGününü bekle test yap inşallah nasip olmuştur
Yok canım 8 yıllık evliyim bir kere gebelik yaşadım gelişimi durdu bende hala bekliyorum işteİnşallah canım sen hamilemsn peki kaç aylık evlisin hiç coocgn varmi
İnşallah olur canımYok canım 8 yıllık evliyim bir kere gebelik yaşadım gelişimi durdu bende hala bekliyorum işte
İnşallah hepimize nasip olur canımİnşallah olur canım
Ben yaşadım canım valla çok araştırdım olan varmı diye önceleri yok diyenler oldu ama ben yaşadım gerçekten ilişkiden 3 gün sonra yalancı doğum gibi sancılar geldi gitti sonra aşırı miğdem bulandı gün arasında falan adete 1 hafta kalada sürekli kasık ağrısı yaşadım dediğin gibi boş bi ağrıydı ama adet ağrısı gibi sonra süt gelen meme ucunda beyaz benekler oldu tansiyonum düşüyodu yerimden kalkamıyodum acile gittim ve öğrendimki hamileyim ve adetüme 1 2 gün vardıBirşey sorcm benim adetime 9 gün var bel ağrısı var ve boş bir karın ağrısı var ne anlamdm belirti olablr mi
İnşallah hepimize nasip olur canım
İnşallah canımİnşallah hepimize nasip olur canım
İnşallah bende öyle olurmBen yaşadım canım valla çok araştırdım olan varmı diye önceleri yok diyenler oldu ama ben yaşadım gerçekten ilişkiden 3 gün sonra yalancı doğum gibi sancılar geldi gitti sonra aşırı miğdem bulandı gün arasında falan adete 1 hafta kalada sürekli kasık ağrısı yaşadım dediğin gibi boş bi ağrıydı ama adet ağrısı gibi sonra süt gelen meme ucunda beyaz benekler oldu tansiyonum düşüyodu yerimden kalkamıyodum acile gittim ve öğrendimki hamileyim ve adetüme 1 2 gün vardı
İnşallah canımkafanıza takmamaya çalışın. Bu kadar erken gebelik belirtisi hissedilmez ilk gebelik zamanımda sizin gibiydim başım ağrısa karnım ağrısa hamile miyim diyordum sonuç yumurtlama o ay olmaması ve adet gecikmesi olarak geri dönmüştü bana. Biliyorum zor ama akışına bırakın başka meşgale bulun inanın bu süreç daha kolay geçecek ve stressiz daha kolay hamile kalacaksınız. Nacizane tavsiyem. Ukalalık olarak algılamayın lütfen sevgiler
Kaç aylık evlisin hiç coocgn varmi kaç aylık hamilesn kaçıncı denemede olduBen yaşadım canım valla çok araştırdım olan varmı diye önceleri yok diyenler oldu ama ben yaşadım gerçekten ilişkiden 3 gün sonra yalancı doğum gibi sancılar geldi gitti sonra aşırı miğdem bulandı gün arasında falan adete 1 hafta kalada sürekli kasık ağrısı yaşadım dediğin gibi boş bi ağrıydı ama adet ağrısı gibi sonra süt gelen meme ucunda beyaz benekler oldu tansiyonum düşüyodu yerimden kalkamıyodum acile gittim ve öğrendimki hamileyim ve adetüme 1 2 gün vardı
6 yıldır evliyim bi oğlum var ellerinizden öpsün 3 buçuk yaşında 4 haftalık hamileyim daha yeniyimKaç aylık evlisin hiç coocgn varmi kaç aylık hamilesn kaçıncı denemede oldu
Maşallah bir oğlun varmış ikinciye yolda ne güzel maşallah6 yıldır evliyim bi oğlum var ellerinizden öpsün 3 buçuk yaşında 4 haftalık hamileyim daha yeniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?