Gebeliğe Hazırlık Kizlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bal porsuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2020
278
98
13
26
Birşey sorcm benim adetime 9 gün var bel ağrısı var ve boş bir karın ağrısı var ne anlamdm belirti olablr mi

9 gün önce belirti olmaz. İlk belirti çoğu zaman adet gecikmesi olur.

Birşey sorcm benim adetime 9 gün var bel ağrısı var ve boş bir karın ağrısı var ne anlamdm belirti olablr mi
Ben yaşadım canım valla çok araştırdım olan varmı diye önceleri yok diyenler oldu ama ben yaşadım gerçekten ilişkiden 3 gün sonra yalancı doğum gibi sancılar geldi gitti sonra aşırı miğdem bulandı gün arasında falan adete 1 hafta kalada sürekli kasık ağrısı yaşadım dediğin gibi boş bi ağrıydı ama adet ağrısı gibi sonra süt gelen meme ucunda beyaz benekler oldu tansiyonum düşüyodu yerimden kalkamıyodum acile gittim ve öğrendimki hamileyim ve adetüme 1 2 gün vardı

kafanıza takmamaya çalışın. Bu kadar erken gebelik belirtisi hissedilmez ilk gebelik zamanımda sizin gibiydim başım ağrısa karnım ağrısa hamile miyim diyordum sonuç yumurtlama o ay olmaması ve adet gecikmesi olarak geri dönmüştü bana. Biliyorum zor ama akışına bırakın başka meşgale bulun inanın bu süreç daha kolay geçecek ve stressiz daha kolay hamile kalacaksınız. Nacizane tavsiyem. Ukalalık olarak algılamayın lütfen sevgiler

İnşallah bende öyle olurm

İnşallah canım

Kaç aylık evlisin hiç coocgn varmi kaç aylık hamilesn kaçıncı denemede oldu

Yazdığın şey öyle genel bir şey ki bir şey söylemek imkansız. Olabilir de olmayabilir de. Adet gecikmeden bu tarz belirti avına çıkmayın derim. Sonra umutlanır ve boşa çıkarsa üzülürsünüz.

Merhabalar hanımlar ay içinde yumurtlamayı gördüm adetime 4 gün varken ovülasyon testim yine hep pozitif çıktı hergün ve adetim şuan 5 gün geçti yine kırmızı çıkıyor dün gün içinde gebelik testi yaptım negatifti malesef durumu böyle olupta hamile kaldığını öğrenen oldu mu acaba bikaç gün daha bekleyip kanda mı baktırsam acaba diyorum adetim hiç sekmezdi yıllardır günü gününe olurum böyle birşeyi ilk yaşıyorum açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…