- 5 Haziran 2020
- 278
- 98
- 13
- 26
- Konu Sahibi Bal porsuk
Kızlar adetim ayın 12 sinde bitti daha birleşme olmadı ovulasyona son6 gün var FLO takvimine göre ne zaman yapmalym
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gün aşırı yani gece mi anlamadımGün aşırı ilişkide bulunun okadar yapamazsanız ovülasyon testi kullanın biz sizin yumurtlma gününüzü nerden bilelim
gece gündüz fark etmez, bir gün yapıp bir gün dinlenme şeklinde öneriliyor.Gün aşırı yani gece mi anlamadım
Bir gün yapıcaksın bir gün dinlenceksn canmGün aşırı yani gece mi anlamadım
Teşekkür ederimBir gün yapıcaksın bir gün dinlenceksn canm
Anladım teşekkür ederimgece gündüz fark etmez, bir gün yapıp bir gün dinlenme şeklinde öneriliyor.
Canım adetin dizenli mi ?Kızlar adetim ayın 12 sinde bitti daha birleşme olmadı ovulasyona son6 gün var FLO takvimine göre ne zaman yapmalym
1 dolu 1 boş. Yumurtlamayı görünce 3 gün sürekli, ayaklar havada 30 dk bekle sonrasında kalkma yat. Sonra yine 1 dolu 1 boş devam. Stresten uzak durKızlar adetim ayın 12 sinde bitti daha birleşme olmadı ovulasyona son6 gün var FLO takvimine göre ne zaman yapmalym
Canım yumurtlamada 3 gün ilişkiden sonra da gün aşırı devam mı ediyorsun ?1 dolu 1 boş. Yumurtlamayı görünce 3 gün sürekli, ayaklar havada 30 dk bekle sonrasında kalkma yat. Sonra yine 1 dolu 1 boş devam. Stresten uzak dur
Evet :) yumurtlamayı gördüğün gün ve ertesi 2 gün sürekli sabah akşam. Daha sonra ki günlerde 2 güne 1 :)Canım yumurtlamada 3 gün ilişkiden sonra da gün aşırı devam mı ediyorsun ?
Tamam canımEvet :) yumurtlamayı gördüğün gün ve ertesi 2 gün sürekli sabah akşam. Daha sonra ki günlerde 2 güne 1 :)
Yumurtlama dan sonrası önemli :))Tamam canım
Benim tahminen cumartrsi pazar yumurtlama olcam
Ovülayon yapıyorum gerçi..
ama yumurtkamadan sonra bırakıyordum ben :)
ÇAtlamada 1 kere yapıp bırakıyordım.Yumurtlama dan sonrası önemli :))
Yat önce ayaklarını dik duvara. Sonra dön yat kalkma sabaha kadar. Sabah da değerlendir daha faydalı oluyormuş spermler daha hareketli oluyormuş günün yorgunluğunu attığı için. Sabah da aynı şekilde yat bir kaç saat kalkmaÇAtlamada 1 kere yapıp bırakıyordım.
Ama bu sefer üst üste 2-3 gün yapcaö
He yatmıyorum canımYat önce ayaklarını dik duvara. Sonra dön yat kalkma sabaha kadar. Sabah da değerlendir daha faydalı oluyormuş spermler daha hareketli oluyormuş günün yorgunluğunu attığı için. Sabah da aynı şekilde yat bir kaç saat kalkma
Canım adetin dizenli mi ?
Genelde o takvimler düzenli adetlerde işe yarıyor
[/QUOTEn
Düzenli canım her ay gününde oluyrm
Eşim yorgun geliyor bideYat önce ayaklarını dik duvara. Sonra dön yat kalkma sabaha kadar. Sabah da değerlendir daha faydalı oluyormuş spermler daha hareketli oluyormuş günün yorgunluğunu attığı için. Sabah da aynı şekilde yat bir kaç saat kalkma