• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bal porsuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2020
278
98
13
26
Kızlar adetim ayın 12 sinde bitti daha birleşme olmadı ovulasyona son6 gün var FLO takvimine göre ne zaman yapmalym

Gün aşırı ilişkide bulunun okadar yapamazsanız ovülasyon testi kullanın biz sizin yumurtlma gününüzü nerden bilelim

Kızlar adetim ayın 12 sinde bitti daha birleşme olmadı ovulasyona son6 gün var FLO takvimine göre ne zaman yapmalym
1 dolu 1 boş. Yumurtlamayı görünce 3 gün sürekli, ayaklar havada 30 dk bekle sonrasında kalkma yat. Sonra yine 1 dolu 1 boş devam. Stresten uzak dur

ÇAtlamada 1 kere yapıp bırakıyordım.
Ama bu sefer üst üste 2-3 gün yapcaö
Yat önce ayaklarını dik duvara. Sonra dön yat kalkma sabaha kadar. Sabah da değerlendir daha faydalı oluyormuş spermler daha hareketli oluyormuş günün yorgunluğunu attığı için. Sabah da aynı şekilde yat bir kaç saat kalkma

Yat önce ayaklarını dik duvara. Sonra dön yat kalkma sabaha kadar. Sabah da değerlendir daha faydalı oluyormuş spermler daha hareketli oluyormuş günün yorgunluğunu attığı için. Sabah da aynı şekilde yat bir kaç saat kalkma
He yatmıyorum canım
Ayaklarımı da kaldırıyorum 1 saat
Çok az akıntım oluyor o yüzden
Denicem canım bakalım bu ay umarım hamiş olurum dua et 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Back