Kızlar zor durumdayım yardım eder misiniz?

yELiiizz

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2007
634
4
arkadaşlar ben venge duvar ünitesi ve kahverengi koltuk takımı istiyorum yıllardır
tam alışveriş zamanı geldi çattı ama;
venge duvar ünitesi yok modası geçmiş siyah beyaz modaymış bulamıyorum
tmm siyah beyaz da alırdım ama perdeleri yaptırdım krem tül kahverengi fon yaptırdım napıcam ben şimdi?
n design den alan kenya nickli arkadaşın tv ünitesinden alıcaktım ama venge yapmıyolarmış duvara monte edilen venge yada koyu ceviz rengi bildiğiniz ünite varsa lütfen yardım rica edicem

Ben geçen yıl tüm evi venge yaptırdım canım. Herhangi bir marangoza dilediğin modeli çizip yaptırabilirsin. Bu birincisi.
ıkincisi, yakın bir arkadaşım salonunu venge mobilyalarla döşedi. Koltukları sütlükahve. Tülleri krem, fonlar kahverengi.
Tv ünitesini ise beyaz parlak lake yaptırdı. O kadar güzel durdu ki biz de şaşırdık. Bence beyaz yaptırabilirsin..

Artık tv ünitelerinde renk ve model seçeneği çok fazla cnm.ıllaki koyu renk olsun diyorsan mutlaka bulursun.
Doğtaş Mobilya da görmüştüm yanılmıyorsam bulabilirsem resim ekleyeyim.

Şu da var tabi yukarda anuşka söylemiş,şayet vaktin varsa istediğin modeli çizersin yaptırırsın

Tv ünitesini beyaz ve abonoz lake yaptırırsanız kahvelerle çok şık olacaktır.

ya kızlar sağolun ama illaki venge istiyorum
moda olduğu zaman alamadım içimde kaldı
mısra
doğtaşta var baktım hemde fiyatı çok uygun ama ben duvara monteli istiyorum doğtaşınki yüklük gibi görünüyo malesef

siyah beyaz abanoz var hertarafta baktım ama sanki çok iddalı onlar yeni gelin evi gibi olucak sanki

yelizz bence de istedigin modelin fotografını cekip veya çizip marangoza istedigin rengi yaptırabilirsin

Bak biz ne yaptık cnm.
Tv sehbası ve soldaki dolap ayrıydı,tv sehbasının üstüne aynı lakeden raf yaptırdık oldu ünite :)))))
Kelebek mobilyaya bir bak istersen
Evim evim bölümünden ünitenin resmini bakman için kopyalarken ordanda silmişim
Pc dede yok resim üzgünüm

Son düzenleme:
angel,mısra
düşünücem bakalım araştırıcam saolun .mısra ben senin evini görmüştüm ve çok beğenmiştim zaten

yeliz eğer hala arıyorsan bence iyi bir marangoza git.hani şu mutfak,portmanto falan yapan yerlere.kendi istediğin çizimi yap.emin ol ki yarı fiyatına ve gönlüne göre bir model olur.nerden biliyorsuy dersen,ben böyle bir yapı mağazasında çalıştım.mobilya çizimlerini ben yapıyordum ve senin gibi istediğini bulamayan bir çok kişiye yaptık.pvc yani mebran kaplama yaptır gerisini düşünme.nacizane fikrimi bildirmek istedim.umarım yardımcı olurum.

Tepehome'da venge rengi istemediğin kadar model var,fiyat olarakda oldukça uygun.Bende venge rengi pek önermem ama evinin dekarasyonunu ona göre düşündüysen orayada bir bak derim.

arkadaşlar
inegöle gittim.n design mağazasından model beğendim.istediğim gibi venge yapacaklar 3 hafta sonra teslim çok mutluyum hepinize teekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…