kızlar zeki kk kadınlarının fikrine çook ihtiyacım var

birde silikon kalıplara alçı doküp süs eştaları yapılıyor boyayıp satılıyor maliyeti çok düşük bizim burada sarıkız heykli yapıyorlar küçük 2-3-5 tl satılıyor maliyeti ,10 ile 0,50kr arası.magnet yapğıyorlar hurdacılardan arka kısmındaki mıknatıs gibi şeylerden çok arabalardan çıkıyormuş üstüne örgüden,keçeden süsler yapıyorlar.

Eliniz iş anlamında maharetli ise gelinlikçiler yada bu tarz abiye kumaş işleri yapanlar gelinlikler için kumaşlara pul taş vs işlemesi yaptırıyorlar böyle birşeyler yapabilirsiniz evde

Tam yerindesin Toptan'ın emin önünden takı için güçlüyü bul marka Güngören ve Merter'den ihraç fazlası tekstil de alabilirsin karar ver neyi satacağına ben yardımcı olayım çevren varsa güzel para kazanırsın
Bu haftadsn sora dediginiz takıciya bakcam

Kızlar fikirleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Belki aranızda bana dua edenler oldu fikir vermeye çalışanlar oldu.
Ben herkese teşekkür etmek istiyorum arkadaslar allahın izniyle nişanım oldu ve bekledigimden kat kat fazla takı geldi ve ceyizimin neredeyse tamamını karsılayabilcem ve is yerim maasımı 2000 tl yaptı su 3 ayda baya baya guzel şeyler oldu kul sıkışmadıkça hızır yetismiyormus gercekten
Ben hepinize sıkıntılarda pes etmemenizi oneriyorum her sıkıntının altında bi ferahlık oluyo bu ramazan ayında allahdan dilegim kimin hakkında hayırlı olan ne dilegi varsa kabul olsun. Tüm hastalarimıza şifa, huzursuz evlilik ve iliskileri olanlara huzur, ağız tadı ve geçim versin. Iyi ki varsınız bdv hanımları...

Kızlar fikirleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Belki aranızda bana dua edenler oldu fikir vermeye çalışanlar oldu.
Ben herkese teşekkür etmek istiyorum arkadaslar allahın izniyle nişanım oldu ve bekledigimden kat kat fazla takı geldi ve ceyizimin neredeyse tamamını karsılayabilcem ve is yerim maasımı 2000 tl yaptı su 3 ayda baya baya guzel şeyler oldu kul sıkışmadıkça hızır yetismiyormus gercekten
Ben hepinize sıkıntılarda pes etmemenizi oneriyorum her sıkıntının altında bi ferahlık oluyo bu ramazan ayında allahdan dilegim kimin hakkında hayırlı olan ne dilegi varsa kabul olsun. Tüm hastalarimıza şifa, huzursuz evlilik ve iliskileri olanlara huzur, ağız tadı ve geçim versin. Iyi ki varsınız bdv hanımları...
Rabbim devamini da huzurla, hayurla yasatsin canim.. niyetler temiz olunca boyle oluyo iste : ) sevindim adina.. Rabbim ailene de hayirli acil şifalar versin..

Cok gecmis olsun oncelikle ailenize..simdi evlenmeden kendine sorman gereken seyler yok mu mesela
Evlenince kac sene daha ailene destek olucaksin
Oldugun destek suan olmasada ilerde evliliginde sorun yaratcakmi
Cicim aylari bitince esin olcak kisi bu yardimlari laf soz etcekmi
E simdi borcla evlenceksin evinizi ceyizinizi dugununuzu borcla yapinca evlenince birde onlarin borcu olucak kendi yeni kurdugunuz yuvada gecim saglayabilcekmisin
Bunlari kendine sor dememin sebebi cok duydugum bisey cevremden basta kabul gorup anliyo evlencegin insan sonra gecim sıkıntısi olunca aileye olunan destek laf soz oluyo sonra olk surtusmeler gerginlikler..evlenince maddi durumunuz nasil olacak bilmiyorum ama idare edebilcekmisiniz sen ailene destek olucaksin ki bu cok guzel e oda bu durumda annesine destek olucak hani ek is demissin insallah hersey gonlunce olur ben sadece iyi tart iyi hesap kitap yap diye soyluyorum ek isin surekliligi yok sonucta e yarin birgun sizin cocugunuz olucak evinin masrafi olucak ozet olarak cok mutlu olun insallah ben sadece mantigini da goz ardi etme diye yazdim

Çok sevindim , mutluluklar.:KK68:

Cok gecmis olsun oncelikle ailenize..simdi evlenmeden kendine sorman gereken seyler yok mu mesela
Evlenince kac sene daha ailene destek olucaksin
Oldugun destek suan olmasada ilerde evliliginde sorun yaratcakmi
Cicim aylari bitince esin olcak kisi bu yardimlari laf soz etcekmi
E simdi borcla evlenceksin evinizi ceyizinizi dugununuzu borcla yapinca evlenince birde onlarin borcu olucak kendi yeni kurdugunuz yuvada gecim saglayabilcekmisin
Bunlari kendine sor dememin sebebi cok duydugum bisey cevremden basta kabul gorup anliyo evlencegin insan sonra gecim sıkıntısi olunca aileye olunan destek laf soz oluyo sonra olk surtusmeler gerginlikler..evlenince maddi durumunuz nasil olacak bilmiyorum ama idare edebilcekmisiniz sen ailene destek olucaksin ki bu cok guzel e oda bu durumda annesine destek olucak hani ek is demissin insallah hersey gonlunce olur ben sadece iyi tart iyi hesap kitap yap diye soyluyorum ek isin surekliligi yok sonucta e yarin birgun sizin cocugunuz olucak evinin masrafi olucak ozet olarak cok mutlu olun insallah ben sadece mantigini da goz ardi etme diye yazdim
Öncelikle böyle ayrıntılı bir şekilde durumumu düşünüp objektif şekilde yorum yaptığin için teşekkür ederim.
Bız 8 senedir görüsüyoruz nişanlımla gerek üniversite gerek askerlik gerekse saglık sorunları derken bu kadar yıl.bekledik düğünümüzü seneye eylulde yapıcaz bunun nedenide eşyalarımızın taksidi bitsin ve borçsuz evlenelim diye abileri ve ablalrıda bize gelinlik dügün salonu gibi masraflarımız için destek olcaklar.ben borçla evlenmeyi sırf nişanlımın düşuncelerini merak ettiğimden teklif ettim bu konuda nişanlımın dediği annenler ne olucak borcumuz olursa onlara destek olamayız bu kadar beklemisken biraz daha sabır etmemiz daha iyi olur demisti.
her konuda dort dortluk biri olmasada ailem ve annesi ile dusunceleri her zaman olumlu tabi insan evladı ne olacagı belli olmaz ama 8 senede azda olsa bende tanıyorum artık onu bu konuda netiz. Kayınvalidemede dul oldugu icin ben teklif ettim bizimle oturmayı sonucta benim annemi nisanlım nasıl dusunuyosa bende düsünuyorum. Ama kv tek yasamaya alışmıs ve ev ev ustunde olmaz diye kabul etmedi. Simdilik durum bu 8 senedir de bu konuda hic bir dusunce tartısmasına girmedik ins bole devam eder. Annem hastalıgından sora surekli oglumu evlendrdim ama sana elim kolum baglı kaldı bizim yuzumuzden kizim evlenemiyo diye artık uzuluyo aglıyo onun da bi evi yuvası olsun diye bende dusundum ki ya ilerde herseyim olurda kınamda dugunumde annem yanımda olamazsa ya hep dersem annem murvetimi goremezse diye en azından bunca yıl sora bole.bi adım atabildim rabbimden tek duam umarım hersey umdugumuz gibi gider ve mutlu oluruz cunku hayat hesap kitapla denk dusmuyo bazen. Iyi gunler...

X