kızlar zayıflama hapları gerçekten başarılı mı önerilerinize ihtiyacım varr...

• Konu Sahibi Konu Sahibi desga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

desga

Ziyaretçi
bayanlar hepimizin de duyduğunu tahmin ettiğim elma krom kapsülleri yada lahana hapları gibi yöntemlerle gerçekten kilo veren oldu mu yani faydasını gördünüz mü? bunları bıraktıktan sonra bir zararı olur mu ? ya da bıraktıktan sonra asırı kilo almaya sebebiyet verebilirler mi grüşlerinizi ve deneyimlerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler:)a.s.

Selam.. Ben bu ürünlerden çok kullandım ama bir faydasını görmedim.. :/ Flax diye bir karışım vardı, keten tohumu ağırlıklı.. Ondan yana bi yararım olmadı.. En son Lahana Hapı Kapsülü kullandım.. Sürekli gaz yapıyor.. Şişmanım zaten bi de şişkinlik yapıyor.. Tok tuttuğu falan da yok.. :/ Yani bilmiyorum belki bende işe yaramadı ama benim deneyimlerim böyle..
ış boğazımıza dur demekle bitiyor valla.. Ben henüz diyemedim ama umudum var yani.. :))
Bu haplara para vereceğine kendine bir diyet seç en kolay olduğunu düşündüğün.. Ve haplara vereceğin parayı da diyet yemeklerin için harca derim ben..
Kolay gelsin..

saol canım ya bana da elma krom kapsülleri iyi demişlerdi ama sağlık açısından başlamaya korktum yine bu sayfada bir arkadasın yazdığı elma diyeti var o mantıklı geldi ona başlamayı düşünüyorum bende bakalım belki işe yarar :) ama bu elma krom olayı hala bir soru işareti bende..

xenical, reductil, lahana kapsülü , özel formüllü mama vs.vs. her duyduğumu denedim.........hepsi ile de kilo verdim, bırakınca geri aldım, verdim aldım verdim aldım ........ sonuç çökmüş bir metabolizma ......şimdi hiç bişey kullanmadan ( sadece elma sirkesi içiyorum ) herşeyden az az ve sık sıkn yiyerek zayıflıyorum 2 ayda 9 kilo verdim .......yavaş veriyorum belki ama geri almayacağımı bildiğim için içim rahat

Ah Xenical ah! Ne umutlar bağlamıştım ona ya.. Yok yani herşeyin başı boğazımızı tutmak valla.. Hadi sen yine vermişsin.. Ben verememiştim.. Veremediğim gibi de depresyonun dibine vurmuştum.. Şu bilim adamları abidik gubidik araştırmalar yapacağına 1-2 haftada seni istediğin kiloya ulaştıracak birşeyler yapsalar ya.. Yok olmaz, illa ıvır zıvır araştıracaklar..

Ben bu tür hapları kesinlikle ve kesinlikle onaylamıyorum.Hem çevremde hemde burada tanıdığım arkadaşlarımın birçoğu kullandılar.Kilo verdiler mi evet verdiler hemde jet hızıyla,sonra ne oldu kiminin kalp atışları değişti,kiminin midedeki asit oranı,kiminin bağırsak ve böbrek çeperi inceldi yani HASTALANDILAR!ÇOK ÇOK PıŞMAN OLDULAR ANCAK GERıYE DÖNMEK MÜMKÜN DEĞıLDı!
lÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN KULLANMAYIN AZ VE SIK YıYEREK METOBOLıZMAMI HIZLANDIRICI ıÇECEKLER ıÇEREK AZCIKTA HAREKET EDERK KESıNLıKLE KıLO VEREBıLıRıZ.

Canım neyi kuLLanırsan kuLLan bıraktığın anda hoooppp Aynı kiLoyu aLırsın yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…