Kızlar yüzümde bir sey çıktı :(

ruyam12

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
6
0
16
Bir hafta önce sivilce gibi kașınıyordu hala kaşınıyor ama yanik gibi bir şeye dondu bilgisi olan var mi?

Eklentiler

• IMG-20161214-WA0003.jpeg
    20,9 KB · Görüntüleme: 100
Acaba fazla kaşımaktan tahriş falan mı oldu. Tahris gibi duruyor. Ama doktora gitmediyseniz gidin mutlaka.

Gündüz çalışıyorum diye gidemedim henüz doktora. kaşımamaya çalıştım gittikçe kendi kendine büyüdü başka bir yerimde de yok sadece yüzümde

Bir hafta önce sivilce gibi kașınıyordu hala kaşınıyor ama yanik gibi bir şeye dondu bilgisi olan var mi?
Canım gecmis olsun ayni sekilde benim olmustu ve tüm suratimi kapladi doktorum krem verdi kullaninca 2 gün icinde hemen gecti

Bikaç hafta önce elimin üstünde böyle bişey belirdi ama yağ sıçramıştı ve ben pek önemsememistim. Hatta unutmuşum belirginleşip büyüyünce aklıma gelmişti. Gün geçtikçe büyüdü, kabuk bağladı, kanadı. Şimdi iz kaldı gider mi bilmiyorum. Sizin de öyle bişey olmuş olabilir mi ?

Hatirlamiyorum ki hic uzun zamandır yemek falan da yapmıyorum.

Doktor peki size ne demişti özlem hanim neden olmuş boyle

Bir haftada mı bu kadar büyüdü
Mantarda olabilir bu
Kaşımamalısın
Hemen yarın git bence cildiyeciye
Yayılıp büyüyebilir

Gündüz çalışıyorum diye gidemedim henüz doktora. kaşımamaya çalıştım gittikçe kendi kendine büyüdü başka bir yerimde de yok sadece yüzümde
Canım gecmis olsun ayni sekilde benim olmustu ve tüm suratimi kapladi doktorum krem verdi kullaninca 2 gün icinde hemen gecti
Birsey yan etki yapmis olabilir ilaç veya yüzüne sürdüğün kremler dedi hic bi arastirma yapmadan krem yazdi ve cok cok iyi bi krem bol yagli nemlendirici gibi hala kullaniyorum 1 hafta oldu vereli ama kremden vazgecmek istemiyorum cok güzel bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…