Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım gecmis olsun ayni sekilde benim olmustu ve tüm suratimi kapladi doktorum krem verdi kullaninca 2 gün icinde hemen gectiBir hafta önce sivilce gibi kașınıyordu hala kaşınıyor ama yanik gibi bir şeye dondu bilgisi olan var mi?
Gündüz çalışıyorum diye gidemedim henüz doktora. kaşımamaya çalıştım gittikçe kendi kendine büyüdü başka bir yerimde de yok sadece yüzümde
Birsey yan etki yapmis olabilir ilaç veya yüzüne sürdüğün kremler dedi hic bi arastirma yapmadan krem yazdi ve cok cok iyi bi krem bol yagli nemlendirici gibi hala kullaniyorum 1 hafta oldu vereli ama kremden vazgecmek istemiyorum cok güzel biseyCanım gecmis olsun ayni sekilde benim olmustu ve tüm suratimi kapladi doktorum krem verdi kullaninca 2 gün icinde hemen gecti
Locoderm lipokremKremin adi ne acaba
Benim az bi iz kaldi senin gene bi yerde cikmis benim tüm suratımı kaplamistı yemek bile yiyemiyordum agzimi acamiyordum ve cok yaniyorduSağol canım kasimamaya çalışıyorum zaten uyurken kasıyorum sanırım