1 ekimde ovulasyon testi yaptınızmi 18 mm reyken yumurtanizKızlar 1 ekimde 18 mm idi yumurtam. Şimdi 4 gün geçti üstteki bugünün ovulasyonu. Alttakiler önceki günlerin. Sizce yumurtam çatlamış mı?
yaptım orda silikti biraz daha1 ekimde ovulasyon testi yaptınızmi 18 mm reyken yumurtaniz
Demekki 18 mmrede de testler silik gösteriyor pik olmuyor yani testler silik eğer piki yakalamış olsaydınız çatlama olmuş derdim ama pik gorememissiniz ama 18 mmrede yumurtaniz varmış çatlamış olabilir yumurta akı gibi uzayan akıntıniz oldumu veya kasık ağrınız bunlarda yumurtanın çatlama belirtileri olarak kabul ediliyoryaptım orda silikti biraz daha
1 ekimde ovulasyon testi yaptınızmi 18 mm reyken yumurtaniz
Bende öyle düşünüyordum ama arkadaş yapmış silikmis testlerdemi sorun vardir nedir güvenemez olduk artık ya18 mm pik göstermesi lazım değil mi
kasık ağrım oldu hemde baya hissettrdi.Demekki 18 mmrede de testler silik gösteriyor pik olmuyor yani testler silik eğer piki yakalamış olsaydınız çatlama olmuş derdim ama pik gorememissiniz ama 18 mmrede yumurtaniz varmış çatlamış olabilir yumurta akı gibi uzayan akıntıniz oldumu veya kasık ağrınız bunlarda yumurtanın çatlama belirtileri olarak kabul ediliyor
ya maalesef test güvenilir gibi. Ard arda yaptım hatta gün içinde.Bende öyle düşünüyordum ama arkadaş yapmış silikmis testlerdemi sorun vardir nedir güvenemez olduk artık ya
18 le 25 arası pik gösterir dye biliyorum.18 mm pik göstermesi lazım değil mi
18 le 25 arası pik gösterir dye biliyorum.