kızlar yumurtlamayla ilgili bi bakın lütfen

ooooo maşaallah canım yaşın kaç merak ettim zor oldu mu ikisi arasındaki yaş aralığı ben oğlumu ezilir üzülür diye kararsız kalıyorum ama okula başlamadan da ikinci olsun diyorum kafam çok karışık anlayacagın

allah yavrunularini bagislasin canim benim...insallah rabbim bizlerede tattirsin bu duyguyuevet o dualari duydum arkadaslardan bende okuyorum insallah rabbim kabul eder dualarimizi

ben 32 yaşındayım.evet kesinlikle aralarındaki yaş farkı çok zor.büyük oğlum 7 yaşında okula başladı,küçük1,5 yaşında ve onun yazdığı defteri,kullandığı kalemi yani abisinin elinde gördüğü herşeyi bağırmak ve ağlamak zoruylan alıyo tabi büyük oğlanda ona bağırıp çağırıyo birden top kavgaya tutuşuyolar.keşke akran olsalardı dediğim çok olmuştur hiç değilse beraber büyürdüler arkadaş olurdular.peşpeşe doğum yapan arkadaşlara bakıyorum onların çocuklarının yaş aralığı çok yakın ve aralarında bi problem yok.tamam biz ilk çocuğa kıyamadık ezilir yeteri kadar ilgilenemeyiz diye fakat ikinciden sonra büyük her şekilde eziliyor zaten.

Son düzenleme:

doğur mu diyosun yani akul falan başlamadan büyük hiç anlamaz zaten o küçük desen karışık senin iş bide okula gidene dersinde yardım etmek lazım zor tabi biri okulda diğeri onun defteri kalemi anlamıyoda küçük olan hayırlısı canım seneye benim oğlan ana okuluna gidecek bende 1. sınıfa başlamadan ikinci olsun büyüsün diyoruum allahın izniyle bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…