yumurtlama tam 14. gün olmayabilirmiş diyelim ki yumurtlama gününü bildik yumurtlama 1 günde mi gerçekleşiyor yumurtlama bittikten sonra adet görene kadar gebelik olmaz mı hangi arada gebelik olur adet bittikten sonra mı adete yakın mıkafam karışııııkkk ben şimdi 10 kasımda adet oldum 14 gün sayacam yumurtlamaya peki 14 günden sonra bir dahaki adete kadar gebelik olmaz mı nasıl korunuyosunuz bu şekilde bilenler yardııımmmmm
doru herkeste farkli günlerde yumurtlama olabilir..yumurtlama gününü bilirsen gebelik sansin yüksek..yumurtlama olduktan sonra yumurtanin yasama ömrü 12 satle 24 saat arasi degisiyor..bunlari kacirmadan ilskiye girmen gerekiyo ..kacirisan resglin baslar ve yeni yumurtlama olana kadar hamilelik sansin yok demektir...eger reglin düzenli ise batindan geriye 14 .gün say o gün senin yumurtlama zamanini gösterir..riske atmiyim dersen reglin bitince 8,10,12,14,16 .günlerinde gün asiri iliskiye girmen yeterli böylece yumurtlamayi kacirmamis olusun.....
süpersin ya
arkadaş güzel anlatmış sağolsun cevap yazmış ilgilenmiş benim için başkaları için de faydalı bir açıklama olmuş zaten çoğukişinin işine yarayacak şekilde açıklamış ama işte ben bu şekilde korunanlar nasıl yapıyosunuz yazmıştım çok ayrıntılı yazmamışım ne sormak istediğim demek ki ilk okumada anlaşılmıyo neyse umarım yine de yardımcı olanlar çıkar hadiii kızlarrr
doru herkeste farkli günlerde yumurtlama olabilir..yumurtlama gününü bilirsen gebelik sansin yüksek..yumurtlama olduktan sonra yumurtanin yasama ömrü 12 satle 24 saat arasi degisiyor..bunlari kacirmadan ilskiye girmen gerekiyo ..kacirisan resglin baslar ve yeni yumurtlama olana kadar hamilelik sansin yok demektir...eger reglin düzenli ise batindan geriye 14 .gün say o gün senin yumurtlama zamanini gösterir..riske atmiyim dersen reglin bitince 8,10,12,14,16 .günlerinde gün asiri iliskiye girmen yeterli böylece yumurtlamayi kacirmamis olusun.....
sende var mı bebiş canım
ay anlıyamadım bu şekilde korunmayı hiç denemedim sanki çok sakat gibi.diyelim bu ayın 10 adet gördüm ve 17 banyo yaptım şimdi benim yumurtlama tarihim ayın kaçı?yada ayda 1 kezmi yumurtlanıyo.
canim benim 3 yil icinde dört defa hamile kaldim ama kan pihtilasmasi var bende hepsinide kaybettim..simdi korunuyorum ama nasipse yeni yilda terkrar denemeler baslayacak ve kan inceltici igne kullanacam hamile kalirsam...
anladım canım inşaallah olur rabbim nasip eder sana da
hımm akşamın bu saatinde anlama zorluğu yaşadım heraldebu şekilde korunan arkadaşlarda varmış onla karıştırdım galiba.bilgilendirmen için teşekkür ederim.işte hayatın iki farklı yüzü bir tarafta hamile kalmayayım diye uğraşanlar diyer taraftada tam tersi.Allah herkese gönlünün dilediğini versin.
hımm akşamın bu saatinde anlama zorluğu yaşadım heraldebu şekilde korunan arkadaşlarda varmış onla karıştırdım galiba.bilgilendirmen için teşekkür ederim.işte hayatın iki farklı yüzü bir tarafta hamile kalmayayım diye uğraşanlar diyer taraftada tam tersi.Allah herkese gönlünün dilediğini versin.
ben aslında hiç düşünmüyordum 4.5 yaşında bi oğlum var 4 yıldan fazladır doğum kontrol hapı kullanıyodum geri çekmeyi beceremem de zaten ama şimdi ilacı bıraktım doktora gittim ve en azından 1 kez normal adet görüp sonra hamile kalmayı düşünüyorum aslında ben 6 ay beklemek gerekiyo biliyodum ama doktor öyle bişey yok dedi hayırlısı hamile kalabilirim de kalamayabilirimde bilmiyorum ki allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?