Kızlar yumurtlama konusunda kafam karıştı yardım edebilir misiniz?

Mercan0652

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2024
527
380
Kızlar ben geçen ay ovulasyon yapmıştım korunmayi 3 ay önce bıraktık döngüm 26- 28 değişiyor geçen ay 15. Gün yumurtlama gördüm ovulasyonda ama hamile kalamamiştim çok üst üste ilişki oldu ondan mi bilmiyorum. Her neyse bu ay ovulasyon yapmıyorum ama 8. Gün yumurta beyazı o uzayan akıntı geldi yumurtlama günüm 15. Günse çok erken olmuyor mu bu akıntı anlamadim ben ama değerlendirdik yine de tabii. Ben şimdi 15. Günde tekrar mi yumurtlayacagim ya da o 8. Gün olan akıntı yumurtlama akintisi değil miydi kafamda deli sorular? Yumurtlama günü her ay değişiyor diye biliyorum ama bu kadar da farketmez heralde bilemedim.

Canım bende ovulasyon testini bazen yapiyorum. Yumurtlamadan 5-6 gün önce akıntım başlıyor her gün geliyor yumurtlama günümde çok fazla gelmiyor yani bende öyle yumurtlama yaklaştıkça artıyor yumurtlama günü azalıyor değişik sen akintiyi gördükten sonra gün aşırı ilişki yasa.

Anladım canım bende sadece o 8. Gün yoğun geldi ama ertesi gün daha azdı. Demek ki akıntıdan birkaç gün sonra yumurtlama oluyor o zaman bu kadar farkedecegini düşünmemiştim aslında geçen ay daha geç gelmişti akıntım. Belki yumurta erken olgunlaşmış da olabilir bilemedim. 2 günde bir yapıyoruz bu ay bakalım inşallah olurr

İnşallah canim

iki günde bir yaptığınız zaman gebe kalmış mıydınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…