- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 437
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
şu akıntı oluyormuş sakız gibi olanbaşka...ilk kez bu ay hesaplı iş yapacağım sonra olmuyo diye dövüneceğim..
benim bugün 9.günüm ve 28 günde bir regl olurum genelde.10-12-14-16. günler değerlendirmem gerek galiba..
şu akıntı oluyormuş sakız gibi olanbaşka...ilk kez bu ay hesaplı iş yapacağım sonra olmuyo diye dövüneceğim..
benim bugün 9.günüm ve 28 günde bir regl olurum genelde.10-12-14-16. günler değerlendirmem gerek galiba..
Bence bugunlerde gün asırı degıl hergun yapman lazım canım cunkü o gunler cok onemli ben oyle yapmıstım
haklısın bu günleri kaçırmamak gerek ama canım hergün ilşkiye girmek sperm kalitesini düşürüyormuş.
Bence bugunlerde gün asırı degıl hergun yapman lazım canım cunkü o gunler cok onemli ben oyle yapmıstım
12-13-14-15-16. günler hergün ilişkiye girin aynen. Gün aşırı konusunu ben de uygulamıyorum. O günlerde her gün olması daha garanti. Sakız gibi değil de yumurta akı gibi, 2 parmağının arasına aldığında uzayan ŞEFFAF akıntı, yumurtlamanın az sonra gerçekleşeceğini ya da gerçekleştiğini gösterir evet. O akıntıyı gördüğün an 4 gün aralıksız çalış.
o akıntı illa reglin orta döneminde gelecek diye de birşey yokmuş yani her şey şu malum akıntıda ..öğrenmek istediğim şu bu akıntının hava şartları,steres vb. sebeplerle glmemesi ya da geç gelmesi durumunda 12./14./16./18. günleri mi yoksa bu akıntı zamanını mı dikkate alıyoruz...12-13-14-15-16. günler hergün ilişkiye girin aynen. Gün aşırı konusunu ben de uygulamıyorum. O günlerde her gün olması daha garanti. Sakız gibi değil de yumurta akı gibi, 2 parmağının arasına aldığında uzayan ŞEFFAF akıntı, yumurtlamanın az sonra gerçekleşeceğini ya da gerçekleştiğini gösterir evet. O akıntıyı gördüğün an 4 gün aralıksız çalış.
Yok canım ya olacagı varsa allahım nasip ederse oluyor ben öyle hamile kalmıstım o donem bır hafta olmustu ilişki hangı gun tutacagını bılemeyızki ama benım gebeliğim sonlandı ya benım kuzenım var ıkı tane cocugu var ıkısındede tek bır korunmasız ilişkide hamile kalıyor ve hatta ıkıncı bebegı adetıne yakın olan tek korunmasız ılıskıde hamile kaldı allahım herskese hepmize nasip etsın
canım mrb bana msaj yamıssın okudum ama cvp yollyamadım umut ldun bana cok sağollll inşallah oyledır annemde oyle soyledı gıdersen sımdı doktora soktuucu verecek dedıı bende bekemedyım halada adet gormedımm valla bugun 9. gun tam hıcbı belırtımde yok ne mıde bulantıı ne baska bısey sadce goguserm cok az acıyo bıde çok hızlı bıseyler yaptgmda belım agrıyo sendede boylemıydı blırtın yokmuydu ynı?
slm kızlar bişi sorcam bnm yumurtlama günüm geceli 4gün oldu,yani ogün oldugundan eminim:)bugün cok koyu kıvamda bembeyaz akıntım var.gebelik belirtilerinde de var biliorum.ama kıvamı daha seffaf ve sıvı mı oluo,yoksa bnmki gibi koyumu oluo?bilen varmı:)umut işte ne çektik be ne çektik umut işte napcaaan:)
o akıntı yumurtlamanın olacağını ya da olduğunu gösterdiğini söyledin canım ya yani olup bittipine delil de olabilir.:2::2::2::2::2::2: o zamn noluyor...ya da bu akıntının hiç olamması yumurtlamanın olmadığını mı gösteriyor direkt. hava şartlarından ,stresten vb. olaylardan gecikmesi olabiliyor mu...Allah ım çok heyecanlıyım inşallah her şey yolunda gider. bugün 9.günüm şimdilik bişi yok..:26::26:
o akıntı illa reglin orta döneminde gelecek diye de birşey yokmuş yani her şey şu malum akıntıda ..öğrenmek istediğim şu bu akıntının hava şartları,steres vb. sebeplerle glmemesi ya da geç gelmesi durumunda 12./14./16./18. günleri mi yoksa bu akıntı zamanını mı dikkate alıyoruz...
slm kızlar bişi sorcam bnm yumurtlama günüm geceli 4gün oldu,yani ogün oldugundan eminim:)bugün cok koyu kıvamda bembeyaz akıntım var.gebelik belirtilerinde de var biliorum.ama kıvamı daha seffaf ve sıvı mı oluo,yoksa bnmki gibi koyumu oluo?bilen varmı:)umut işte ne çektik be ne çektik umut işte napcaaan:)
O akıntıyı gördüğün an yumurtlama olmuş olduğunu varsayalım, 24 saat ömrü var yumurtanın. Yani her şartta döllemek için fırsatın oluyor. Ben o akıntıyı görünce 2-3 gün üst üste ilişkiye giriyorum. Geçen ayki gebeliğimde 1 gecelik ilişkimle hamile kaldım tutturdum, Çünkü anlıyorum yumurtladığımı.Kese gelişmedi kendiliğinden düştü ne yazıkki. Şimdi o akıntı zaten böyle birden geliyor, kahve fincanının dörtte biri kadar diyelim. İç çamaşırımı ıslatıyor yani. Ya da tuvaletimi yaparken birden akıyor klozete.Ama onun 1-2 gün öncesi aşırı bi sıcaklama ateş basması oluyor bende. Gece yatarken ayaklarımın altı yanıyor resmen, anlıyorum o zaman diyorum ki 1-2 güne yumurtalar çatlayacak:)) Demem o ki geliyordur belki de sen anlamıyorsundur. Bu ay dikkat et bakalım, gerekakirse iki parmağını yumurtlama günlerinde vajinanın derinliklerine sok akıntı kontrolü yap. Böyle yapılması da öneriliyor. İlk kızıma hamile kalmaya uğraşırken ben de bu akıntı işinden hiç anlamıyordum, görmüyordum da öyle birşey. Yumurta takibi yaptırmıştım zaten. Ama ne zaman doğum yaptım bidaha hem adetlerim düzeldi hem de düzenli olarak yumurtladığımı da anlıyorum, akıntı da geliyor çok şükür. Zaten doğumdan sonra düzelirmiş bu durumlar.Stres çok etkili bir faktör tabii ki ama beni etkilemez öyle şeyler, bünyeden bünyeye değişir.
Tabiiki illaki orta döneminde gelecek diye birşey yok. Her kadın 14. gün ya da 15. gün yumurtlar diye bir kural yok. Benim mesela 16. gün geldi. O gün ve ertesi gün çalıştım. Geçen düşüğümde de akıntı gelince çalıştım tuttu. Sen her halukarda 28 günde bir adet gören biriysen 12. günü başla çalışmaya. 12-14-16-18 aynen. Akıntıyı anlıyorsan geliyorsa, akıntı geldiği gün 2 gün üst üste çalış yeter..Akıntının gelmesi demek, çok kısa süre sonra çatlayacak ya da çatladı demek zaten..
Daha erken canım.
Zaten hemen belirti olmuyor canım ya benım ilk basta goguslerım agrımıstı o kadar sonra sıddetli kasık agrılarım basladı ama kişiye gore degısır canım tekrar kan tahlili yaptır bana doktorum hergun yapmıstı 4 gun boyunca gayet guzel yukseldı kese gorundu ama içi bostu embrıyo olusmadı yanı kanda takip et mutlaka ben o hapı kullandgma pişman oldum cunkü onu kullanırken hamile kalmısda olabılırsın dedı doktorum inş hersey guzel olur hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?