Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 28 29 günde adetim 14.günde çatlama oldu bu ay canım ama değişebilir her ayKızlar 23 24 günde adet olan birisi ne zaman yumurtlar adetten sonra???
Adette ile beraber 14. Gün dimiCanım benim doktorum 14, 15 demişti.
Benim mesela 14. Günde oldu bir ay 16. Günde.
Adetle beraber 14.gün dimiBenim 28 29 günde adetim 14.günde çatlama oldu bu ay canım ama değişebilir her ay
Evet canım reglinim başladığı günden 14 sayacaksın,Adette ile beraber 14. Gün dimi
Teşekkür ederim canım benimEvet canım reglinim başladığı günden 14 sayacaksın,
Bak ovülasyon testleri var onla takip edebilirsin canım
Evet canım ama 9.gün çatladığını da biliyorum uzayan bir akıntı geliyor kendini takip edersen o geldikten 2 gün sonra çatlıyor benimkisiAdetle beraber 14.gün dimi
Bende hiç akıntı gelmiyor neden ki herkes de akıntı olacak diye bir şey yok dimiEvet canım ama 9.gün çatladığını da biliyorum uzayan bir akıntı geliyor kendini takip edersen o geldikten 2 gün sonra çatlıyor benimkisi
Hiç bilmiyorum onu bende oluyor hep yoğun bir akıntı herkesin bedeni farklıdır sende belki olmuyordurBende hiç akıntı gelmiyor neden ki herkes de akıntı olacak diye bir şey yok dimi
Benim bir kürtajım oldu demek ki yumurtlamam oluyor dimiHiç bilmiyorum onu bende oluyor hep yoğun bir akıntı herkesin bedeni farklıdır sende belki olmuyordur
Bende de olmuyor cnm kişiden kişiye değişirHiç bilmiyorum onu bende oluyor hep yoğun bir akıntı herkesin bedeni farklıdır sende belki olmuyordur
Ya şimdi hafif ıslaklık gelmiş iç çamaşırıma akıntı gibi bir şey var yumurtlama günüm mü acaba a bugünHiç bilmiyorum onu bende oluyor hep yoğun bir akıntı herkesin bedeni farklıdır sende belki olmuyordur
Canım şimdi iç çamaşırımdan ıslaklok gibi bir şey hissettim akıntı gibi bir şey var bugün yumurtlama günüm mi acabaBende de olmuyor cnm kişiden kişiye değişir
Olabilir cnmCanım şimdi iç çamaşırımdan ıslaklok gibi bir şey hissettim akıntı gibi bir şey var bugün yumurtlama günüm mi acaba
Döngününn tam ortasına denk gelir tabi regliniz düzenliyse.. Yani 11 veya 12. Günler olur yüksek ihtimalle. Daha erken de olabilir benim döngüm 26 gün ama ymt 11.günün gecesi oluyor hepKızlar 23 24 günde adet olan birisi ne zaman yumurtlar adetten sonra???
Evett tabiki hamile kalabiliyorsunuz demekki vücudunuz düzgün işliyorBenim bir kürtajım oldu demek ki yumurtlamam oluyor dimi
Adetinizin kaçıncı günü olabilir tabikiYa şimdi hafif ıslaklık gelmiş iç çamaşırıma akıntı gibi bir şey var yumurtlama günüm mü acaba a bugün
12.günü bugünü değerlendireyim miAdetinizin kaçıncı günü olabilir tabiki