Teşekkür ederim inşallah güzel haberler alırızİğnenin 13.gün kanda negatif 15.günü pozitif gördüm. Testte bile hala silik çıkıyor bugün tam belli olacak artış var mı diye yani sizinde dönebilir adet olmadığınız sürece ümit hep var
Kızlar ayrıca kasık bölgemde çok ağrım var sizce hamilelik belirtisi olabilir mi? Baya ağrıyor iğnenin ilk günlerinde ağrıdigi gibi ama bugün iğnenin 1
Negatif değeriniz kaçtıİğnenin 13.gün kanda negatif 15.günü pozitif gördüm. Testte bile hala silik çıkıyor bugün tam belli olacak artış var mı diye yani sizinde dönebilir adet olmadığınız sürece ümit hep var
2.4Negatif değeriniz kaçtı
Hayır canım yumurta da çatlamişti ama hamilelik oluşmadıHamilmisin canım
Benim bugün 11nci gün ama kasigim ve belim de çok ağrı var yarın kan testi versemmi acabaHayır canım yumurta da çatlamişti ama hamilelik oluşmadı
Bence birkaç gün daha bekle canım ben iğneyi pazartesi yaptırmıştım yumurta Perşembe ya da cuma günü çatlamıştı. Yani hemen çatlayamiyor doktor bana çatlamadan 14 gün sonra ogrenicez demiştiBenim bugün 11nci gün ama kasigim ve belim de çok ağrı var yarın kan testi versemmi acaba
Bana öyle demedi ama pazartesi ver dedi de ben biraz erken davrandım 3 gün cekicek dedi catlaman cumartesi vurdurdum çarşambadan sonra hatta ilişki olmsn demiştiBence birkaç gün daha bekle canım ben iğneyi pazartesi yaptırmıştım yumurta Perşembe ya da cuma günü çatlamıştı. Yani hemen çatlayamiyor doktor bana çatlamadan 14 gün sonra ogrenicez demişti
Neden ilişki olmasın dedi ?Bana öyle demedi ama pazartesi ver dedi de ben biraz erken davrandım 3 gün cekicek dedi catlaman cumartesi vurdurdum çarşambadan sonra hatta ilişki olmsn demişti
Neden ilişki olmasın dedi ?
Kaçıncı günde yaptın? Bence iğne etkisi geçmiştir 12. Gün falan olduysa yaBir işe yaramaz dedi o yüzden dün kan verdim 26 çıktı acaba iğnenin etkisimi