Merhaba kızlar. Yeni evli sayılırım ve cinselliğim istediğim gibi deyil ne yapacağımı bilmiyorum. Eğer bu gün eşimle ilişkiye giriceksem bunu önceden konuşmamız lazım bu gün yapıcakmıyız yoksa yapmıyıcazmı diye. Ama ben böyle istemiyorum. Canım ne zaman isterse o zaman olsun istiyorum. Yani eşim hayatındakı herseyi önceden planlayarak yapıyor. Planlamasak bile o gece istersem biraz yaklaşıyorum öpüyorum falan hemen bu gece yapmayalım falan diyo çeşitli mazeretler söylüyo. Ben planlı olunca hiç zefk almıyorum ve orgazmda olamıyorum. Bunu kendine dert etmiyo bile. Benim tatmin olup olmamam sanki onun için o kadarda önemli değil.
Ve en esas sorunum o ki hamile kalma ihtimalim olmayan günlerde ilişkiye girmeyi tercih etmiyo. Soruyorum biz bebek içinmi ilişkiye giriyoruz, büyük çoğunlukla evet diyo.
Ama sorsanızki aranız nasıl. Bir birimizi seviyoruz ve sayqı duyuyoruz. Kavga falan çok az oluyo. Genellikle anlaşan biriyiz. Aynı mizaçlı insanlarız. Beni el üstünde tutan biri ama cinselliğimizde böyle.