- Konu Sahibi Esmeeralda
-
sorunun ne olduğunu tam olarak anlamadım. yani eskiden olsa öğretmen öğrenci ilişkisi bana da mantıklı gelmez ama abimle yaşıt demişsin varsayalım ki 7 yaş büyük senden çok da büyük bir fark değil yetişkin insanlar için. bir fırsat varsa yerini biliyorsan tekrar karşısına çık daha dostane bi şekilde sohbet fırsatın olsun. belki eski duyguların tetiklenmiştir. yan yana gelip vakit geçirince beklediğin gibi olmadığını göreceksin. ya da güzel bir başlangıç yaparsın. onun sana igisi varsa sana açılır zaten o görüşmeden sonra. sorun ne anlayamadım.
Aramizda 8 yas fark var. Sorunum onun eskiden ögretmen benimde ögrenci olmam.Aslinda ona ulasmam hicde zor degi.
Benim oturdugum yerin yakinliginda kutuphanede calisiyor.Ama bunca yil onun orda calisdigini bilmeme ragmen ora hic girmedim.Bu defa bir tesaduf oldu istedigim kitapi diger kutuphanelerde bulamayinca onun calistigi yere gitmek zorunda kaldim.Ben simdi onunla karsilastigimizdan sonra sik sik ora gidersem adam ona karsi eskiden duydugum duygularimin alevlendigini anlar.Ögretmene ayip olur diye cesaret edemiyorum.
canım yıllar önceki halinizde değilsiniz ki.. bi bahane bul gitmek için direk ona gibi gitme. bi arkadaşın belki yardım edebilir sana. en önemlisi senin kesin kararın. sen ne istiyorsun? bişiler olsun istiyorsan harekete geçmen lazım. en azından küçük bi hamle. yada ona olanak sağlaman lazım sana ulaşması için. anladığım kadarıyla onun sana ulaşma gibi bir şansı yok. bu şansı tanıyabilirsin mesela. sonuç olarak sende bitiyor herşey. ya çok isteyip bi şekilde cesaretlenip ona fırsat tanıycaksın yada yıllardır yaptığın gibi vazgeçeceksin.
Hayir yillar önce ben ondan vazgecmedim.Ben onunda bana karsi bos olmadigini dusunuyordum yani öyle seziyordum.Ama adamin sevgilisi vardi.Ama adamin ciddi oldugunu sanmiyordum.Sanki öyle sadece biriyle takiliyor cikiyor givi hali vardi.Bende zaten o zamanlar 15-16 yasindaydim zaten birsey yasansaydi bile uzun süreli olmazdi.Ben özgur ve esnek bir yapiya sahip bir insanim ama o hep kontrölcu,kurdugu duzenin disina cikmaktan rahatsiz olan bir insan.Zaten ben bu yuzden ögretmen konusuna kafayi taktim.Cunku adam bir yandan bana karsilik veriyor gibi duruyordu bir taraftan yok ben bir ögretmenim söyle böyle yapmam diyordu.Kuralci bir kisilige sahip bir insandi.Israr edince kizincada bana kiziyordu.Neden anlamiyorsun ben böyle biriyim diyordu.Ama iyiki birsey yasanmamis ama dogru söyluyorsun bu yolunu bulup gidicem yanina.Eger nisanli evli fln degilse sansimi denerim.Bana yillar önce ettigi laflari etmiceni umuyorum artik nasil olsa yillar gecmis.Artik ne o okulda ögretmen nede ben ögrenci.Böyle seyler kader kismet isi aslinda,kaderde varsa zaten olacagina varir olur bu is.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?