- 11 Aralık 2007
- 1.373
- 15
kızlar ben adetim genelde 31 günde bir olur.fakat yumurtlama tarihlerim değişebilio bu ay çok erken oldu mesele 9.gün yumurtladım yumurtma ağrıları çektim ihtimal veremedim bu kadar erken olmasına ama sordum cevremdekilere olabiliomuş.neyse işte yumurtlamamdan 4-5 gün kadar sonra göğüslerim sızlamaya başladı.ama adetime 15 vardı önceleri önemsemedim pek,fakat 3-4 gündür ağrıyo özellikle uçları kıpkırmızı olmuşlar yara varmışgibi.adet onceside göğsüm dolardı fakat adetten 3-4gün önce ve bukadar sızlamazdı dolgunlastılar ve acaip hassaslar üstüne yatamıom.belki saçma olacak ama çikolataya bayılan ben nefret ediom görünce bile midem kalkıo erken belki ama belkide psikolojik.gece ates basıyo özellikle al ayaklarım yanıyo.hafif atesimde var 37.3altına düşmedi.acaip şiş karnım ve gazlıyım kasık ağrım yok denecek kadar az.iş yapınca falan ağrıyo çokaz.görümcem benimde 15gün önce başalrdı göğüsümün sızlaması ve hamile olduğumu böyle anlardım diyo.kafam karıştı umutlanmak istiyom.hamile arkadaslar yorum yazın lütfen.buarada adetime 11gün var simdiden saolun kızlar varlığınızı hissetmek gercekten çok güzel