Kızlar yıkık bir durumdayım yardım :( !!

Gamzenil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
14
1
36
Antalya
öncelikle selam 18 yaşındayım. Onunla netten tanıştık bir arkadaşım aracılığı ile. Mersinde ailesiyle yaşıyordu ben antalyadaydım. 2 haftaya kalmadı benim yanıma geldi ve bana ilk görüşte aşık oldu ( zaten web cam'de de görmüştük birbirimizi) ve ailesine rest çekti gitmedi mersine. benim için antalyada kaldı neyse gel zaman git zaman. İlişkimiz 1,5 seneyi buldu. fakat benim annem istanbulda olduğu için ve üniversteye gideceğim için istanbula taşınmak durumunda kaldım. ve bu önceden planlanmış birşeydi ikimiz de o günün gelmesini istemiyorduk. herneyse istanbula geleli 20. günüm falan bugünle birlikte. şöyle anlatayım kızlar. sevdiğine o kadar çok emindim ki benim için herşeyi göze almıştı ve benden daha fazla seviyordu yani benim sevgime göre kat kat fazlaydı bu bakışlarından bile anlaşılıyordu. Üstelik ben bu çocuğa çok çektirdim nedensiz yere soğumalarım olsun ayrılmalarım olsun. çok çabalıyordu ilişkimiz için. ben aşk konularında biraz dengesizimdir.. neyse işin aslına geleyim. ben istanbula gelince birkaç kursa gidiyordum ve orda ister istemez başkasından hoşlandım fakat sadece elektrkti bu. ve sevgilimden uzaklaştım, soğuduğumu hissettim pek mesaj atmadım o atınca cevap veriyordum. kendisi bana sürekli '' bir problem mi var, neyin var'' vs soruyordu. birkaç gün sonra oda atmamaya başladı. ve biz bir kaç gün konuşmadık resmen ne o mesaj ne ben mesaj atıyordum. beni 2 gün önce aradı. artık sevgili olmak istemediğini söyledi. nedenini öğrenmek istedim ısrar ettim ilk söylemedi. artık başının etini yiyince. bana başkasından hoşlandığını söyledi. ilk inanmadım. benden vazgeçemez diye düşündüm. ama kızlar acı gerçekle karşılaştım :( ve şuan çıkıyorlar. allah aşkına bana deli gibi aşık olan adam nasıl gider de 5 gün içinde başka bir kızdan hoşlanır. ve bu hoşlanmanında ötesi.. beni bırakacak kadar :( yani kızlar ben ayrıldığımıza üzülmüyorum. zaten soğumuş gibiydim. benim zoruma giden şey yerime başkasının gelmesi :( düşündükçe deliye dönüyorum hala inanamıyorum kendimi onda vazgeçilmez sanmışım.. büyük 1 hayal kırıklığı. bu durumu nasıl atlatabilirim cevaplarınızı bekliyorum :(

sen 20 gün icinde "bi kac kisiden" hoslanip, sevgilinden soguyabiliyorsan
oda hayli hayli sogur ve baskasini sever.

zaten sevgilin 2 haftalik sevgilisi icin ailesini silmis zamaninda...
karakteri böyle adamin, yapicak bisey yok...

sen ilgilenmiyorsun, aramiyorsun, sormuyorsun, baskalarindan hoslaniyorsun
ee aradada mesafeler var.
bunu sadece gercek sevgiler atlatabilir
üzgünüm ama ne sen onu gercekten yürekten sevmisin, nede o...

sen nasıl başkasından elektirik aldım ondan soğudum başkasını görünce diyosun o çocuk deliler gibi seni sevecek diye bekliyosun o senden önce davranıp bitti deyince üzülüyosun anlada dinle canım etme bulma dünyası çocuk belkide anladı seni ayrı şehirlerde kalırsanız onu unutacağını başkasını buldu mutluluklar dilemekten başka bişey yok nasıl olsa sende aynı hareketi yapacaktın o yaptı

ya kızlar ben onu yeteri kadar sevmesem de onun sevgisine çok alışmıştım ee tabi haklısınız etme bulma dünyası. ben kurstaki çocuktan hoşlanmıştım ama kafamda bitirmiştim o çocuğu. ama sevgilim duygularına engel olamadığını söyledi ve gitti o kıza kapıldı. buda benim çok zoruma gidiyor işte. nasıl benden vazgeçer 1,5 senedir çabalayan insan diyorum :(

ya kızlar ben onu yeteri kadar sevmesem de onun sevgisine çok alışmıştım ee tabi haklısınız etme bulma dünyası. ben kurstaki çocuktan hoşlanmıştım ama kafamda bitirmiştim o çocuğu. ama sevgilim duygularına engel olamadığını söyledi ve gitti o kıza kapıldı. buda benim çok zoruma gidiyor işte. nasıl benden vazgeçer 1,5 senedir çabalayan insan diyorum :(

senin ki yikiklik, üzüntü falan degil bence
gururuna yediremiyorsun. kendini onun icin vazgecilmez görmüsün, öyle olmadigini görünce gururuna dokunmus.
yoksa cocugu kaybettigin icin üzülmüyorsun

hic kimse vazgecilmez degil hayatta maalesef

Sen başkasından elektrik al, çocuktan soğu kendinden soğut. o başkasıyla birlikte olunca nasıl olur böyle diye kara kara düşün... Oh ne ala dünya.
üzülcek bişey yok.

Ne yapacaktı deli divane sizimi bekleyecekti kürkçü dükkanı bu yaşta bu entrikaları nasıl düşünoyorsunuz anlamıyorum ,sizden daha cesurmuş erkek arkadaşınız medenice söylemiş dürüst davranmış en azından ya siz...

sen başkalarından "hoşlanmışsın" ama ilişkini bitirmemişsin..
o "hoşlanmış" bitirmiş..
en azından o seni beyin olarakta fiziksel olarakta aldatmamış.
zaten soğumuşsun.ne diye dert ediyosun..eski sevgilin diye senin yerine kimseyi koymycak mı..

öncelikle selam 18 yaşındayım. Onunla netten tanıştık bir arkadaşım aracılığı ile. Mersinde ailesiyle yaşıyordu ben antalyadaydım. 2 haftaya kalmadı benim yanıma geldi ve bana ilk görüşte aşık oldu ( zaten web cam'de de görmüştük birbirimizi) ve ailesine rest çekti gitmedi mersine. benim için antalyada kaldı neyse gel zaman git zaman. İlişkimiz 1,5 seneyi buldu. fakat benim annem istanbulda olduğu için ve üniversteye gideceğim için istanbula taşınmak durumunda kaldım. ve bu önceden planlanmış birşeydi ikimiz de o günün gelmesini istemiyorduk. herneyse istanbula geleli 20. günüm falan bugünle birlikte. şöyle anlatayım kızlar. sevdiğine o kadar çok emindim ki benim için herşeyi göze almıştı ve benden daha fazla seviyordu yani benim sevgime göre kat kat fazlaydı bu bakışlarından bile anlaşılıyordu. Üstelik ben bu çocuğa çok çektirdim nedensiz yere soğumalarım olsun ayrılmalarım olsun. çok çabalıyordu ilişkimiz için. ben aşk konularında biraz dengesizimdir.. neyse işin aslına geleyim. ben istanbula gelince birkaç kursa gidiyordum ve orda ister istemez başkasından hoşlandım fakat sadece elektrkti bu. ve sevgilimden uzaklaştım, soğuduğumu hissettim pek mesaj atmadım o atınca cevap veriyordum. kendisi bana sürekli '' bir problem mi var, neyin var'' vs soruyordu. birkaç gün sonra oda atmamaya başladı. ve biz bir kaç gün konuşmadık resmen ne o mesaj ne ben mesaj atıyordum. beni 2 gün önce aradı. artık sevgili olmak istemediğini söyledi. nedenini öğrenmek istedim ısrar ettim ilk söylemedi. artık başının etini yiyince. bana başkasından hoşlandığını söyledi. ilk inanmadım. benden vazgeçemez diye düşündüm. ama kızlar acı gerçekle karşılaştım :( ve şuan çıkıyorlar. allah aşkına bana deli gibi aşık olan adam nasıl gider de 5 gün içinde başka bir kızdan hoşlanır. ve bu hoşlanmanında ötesi.. beni bırakacak kadar :( yani kızlar ben ayrıldığımıza üzülmüyorum. zaten soğumuş gibiydim. benim zoruma giden şey yerime başkasının gelmesi :( düşündükçe deliye dönüyorum hala inanamıyorum kendimi onda vazgeçilmez sanmışım.. büyük 1 hayal kırıklığı. bu durumu nasıl atlatabilirim cevaplarınızı bekliyorum :(

AH BE GÜZELİM.ÇOK ARARSIN SEN 'ONUN SENİ SEVMESİNİ BAŞKA ERKEKLERDE.AMA BULAMAZSIN''
Senin yaptığın ne biliyormusun aman elimin altında bitane olsunda yedekte, benim sevgiye ihtiyacım var.diğerlerindende hoşlanayım.tüm duyguları yaşayayım falan filan.sen elindekinin değerini bilememişsin.seni sevmesini sevmişsin.bence çok iyi yapmış arkadaşın. sen nasıl 1.5 yıllık ilişkinin içinde 1 haftada bikaç kişiden hoşlandıysan o kadar sevildiğin haldeeee, çocukta o kadar sevilmediği halde bunu yapmış. E NORMAL DEĞİL Mİİİ???

AMA SANA ŞUNU SÖYLEYEYİM.HER YERDE HERKEZDE O SAF GÜZEL SEVGİYİ ARAYACAKSIN.... İNSANLAR BAZEN KAYBEDİNCE ANLAR... SEN BULAMAYINCA ANLAYACAKSIN...

senin için yaşadığı şehri bile değiştirmiş kaprislerine katlanmış ee daha ne yapsın
20 gün boyunca kurstan birinden hoşlanmışın çocuğu soğutmuşsun besbelli
odam artık bu işin sonu olmadığını görmüş şansı başkasında aramaya başlamış ölene kadar senin bu kararsız halini mi çekecekti yanii ???

Son düzenleme:

çoook güzel yapıyolarr sen ole şok içinde kalıyosun işteee.bak benimkide bensiz bigün geçiremezdi ama ne oldu ayrılalı bugun 1 ay oldu vee şuan başka biriylee hemde daha beteri olmucak yasak biriylee.ben artık güvenmiyorum söylenen verilen sözlerin hepsi sadece o anlık duygularlaaa.allah bize sabır versin bu erkeklerden.bizim canımız yandıgının bin katı yanıp pişman olsunlar ins

canım ne ekersen onu biçersin. sen ne yaptıysan kendine yapmışsın. kaprislerin, ilgisizliğin, ilişki için çabalamaman sevgilini senden soğutmuş ve bu soğumada bence 2 günlük bişey değil. son olay son patlama olmuş. ilişki iki kişiliktir. tek başına yürümez. mümkün değil. değer vermezsen değer görmezsin. ilk önce insanın kendisine çuvaldızı batırması lazım. bu ilişkinde hatalar yapmışsın bence canım. hatalarından ders almak senin için en hayırlısı olur.

gamzenil bir kere senin ilişkin başlarken bile yanlışmış, hem yaşın daha çocuk hem de net.ten tanışıyorsun,
o da çocuk belli ki hiç tanımadığını biri için ailesine rest çekip şehirden ayrılıyor filan..
bence bittiği iyi olmuş,
sen bu sayede biraz olgunlaşırsın,
gençlerin ortak hatası bu, sana söylüyorum ama genelde durum bu, bu yaşlarda, tanımadan etmeden, sırf sevgilim olsun gezelim tozalım , iyi vakit geçirelim, eğlenelim diye biriyle çıkıp çıkıp ayrılıyorsunuz..bu şekilde en büyük kötülüğü kendinize yapıyorsunuz..kendi kalbinizi ve ruhunu dolduruyor, gereksiz yere kendinizi paralıyor, yıpratıyorsunuz..
bence bu sana bir ders olsun, uzun müddet kimseyle çıkma, hatta hoşalndığın zaman bile düşün ileride bir hayat kurabilecek miyim, hem ben hazır mıyım buna hem de o hazır mı?
tamam her görüştüğünle evleneceksin diye bir şey yok elbette ama öyleymiş gibi ciddi bakarsan meseley bu kadar basit şeylerle uğraşmazsın..benden sana abla tavsiyesi, seninle aynı yaşta kız kardeşim var,
seni onun gibi düşünerek yazdım bunları, inşallah kırıcı olmamışımdır.:69:

Giderken onun birini bulacağından korkup ondan önce birini bulmak telaşına düşmüşsün, ama gene de o önce davranmış, bunu sindirmek zor ama böyle böyle olgunlaşıyor insan.

gamzenil bir kere senin ilişkin başlarken bile yanlışmış, hem yaşın daha çocuk hem de net.ten tanışıyorsun,
o da çocuk belli ki hiç tanımadığını biri için ailesine rest çekip şehirden ayrılıyor filan..
bence bittiği iyi olmuş,
sen bu sayede biraz olgunlaşırsın,
gençlerin ortak hatası bu, sana söylüyorum ama genelde durum bu, bu yaşlarda, tanımadan etmeden, sırf sevgilim olsun gezelim tozalım , iyi vakit geçirelim, eğlenelim diye biriyle çıkıp çıkıp ayrılıyorsunuz..bu şekilde en büyük kötülüğü kendinize yapıyorsunuz..kendi kalbinizi ve ruhunu dolduruyor, gereksiz yere kendinizi paralıyor, yıpratıyorsunuz..
bence bu sana bir ders olsun, uzun müddet kimseyle çıkma, hatta hoşalndığın zaman bile düşün ileride bir hayat kurabilecek miyim, hem ben hazır mıyım buna hem de o hazır mı?
tamam her görüştüğünle evleneceksin diye bir şey yok elbette ama öyleymiş gibi ciddi bakarsan meseley bu kadar basit şeylerle uğraşmazsın..benden sana abla tavsiyesi, seninle aynı yaşta kız kardeşim var,
seni onun gibi düşünerek yazdım bunları, inşallah kırıcı olmamışımdır.:69:

çok iyi niyetle yazmışsınız :69: ama ben birkaç şey söylemek istiyorum. birincisi siz de söylemişsiniz zaten her görüştüğünle evleneceksin diye bir şey yok diye, ama her görüştüğünde o kriterleri ararsa da kimseyle çıkamaz, yani herkeste bir kusur bulur, her çıktığıyla gelecek düşünmesi ona göre çıkması saçma geldi bana. ikincisi de böyle basit şeylerle uğraşması bence sorun değil çünkü tecrübe kazanıyor sonuçta.. bence yararlı bir şey elbette üzülmesi kötü gerçi burada üzülmeden çok gururuna yedirememe durumu var, ama yaptıklarının sonuçlarını gördü ve bir daha bu şekilde davranmayacak. buna da bir kayıp değil kazanç olarak bakabiliriz bence. ben de 18 yaşındayım, umarım saygısızlık etmemişimdir :61:

ah canım durumun zor gerçekten. :44:
ama her ilişki bitiyor unutma. sen de az da olsa başkalarından hoşlanmışsın bak o yüzden ona da hak verebilirsin. hem fedakarlık yapan hep oymuş güzelim sen birşey kaybetmemişsin ki.. o ailesine rest çekmiş, senin için bir sürü şeyi göze almış.. aslında hata yapan o bu durumda.. sana da ilişkiyi güzel bir şekilde unutmak kalıyor. yeni bir şehire gitmişsin, yeni insanlar yepyeni bir hayat :61: tadını çıkarmaya çalış daha yolun çook uzun ne aşklar ne evlilikler bitiyor. zamana bırak ve acını unutmaya çalış ve bence bir daha onunla görüşme

İlk olarak sevdiğim adamın ailesini daima önemsemesi gerektiğini savundum.Çünkü onca yıl ona emek vermiş insanları yok sayabilen bir adamın yarın öbür gün bana sevgisi biterse yapacaklarını kestiremem.Yani çok yeni tanıştığı biri için ailesine rest çeken bir adamın sonradan bu tarz bir şey yapması inanılmaz şaşırtıcı değil.

İkincisi siz zaten ilişkiniz boyunca arada soğumuş ona göre davranmış,arada ayrılıkla sınamışsınız resmen karşınızdakini.Ne olmasını bekliyordunuz gerçekten?Bir ömür böyle gidecek falan mı?Yok öyle bir dünya emin olun.İnsanların düştüğü en büyük hata bu.Karşımda ki ses etmiyor ya,ne yapsam gitmiyor ya devam devam durmak yok.Sonuç doğal olarak bu.Çünkü kimse gerçekten vazgeçilmez değil.Önce siz soğumuş ve kendinizden soğutmuşsunuz.
Hoş olmuş mu yaptığı?-Hayır.Yaptığını savunuyor muyum?-Hayır.
Fakat dediğim sebeplerden ötürü bunun olması da çok garip değil ne yazık ki.​

Back