öncelikle selam 18 yaşındayım. Onunla netten tanıştık bir arkadaşım aracılığı ile. Mersinde ailesiyle yaşıyordu ben antalyadaydım. 2 haftaya kalmadı benim yanıma geldi ve bana ilk görüşte aşık oldu ( zaten web cam'de de görmüştük birbirimizi) ve ailesine rest çekti gitmedi mersine. benim için antalyada kaldı neyse gel zaman git zaman. İlişkimiz 1,5 seneyi buldu. fakat benim annem istanbulda olduğu için ve üniversteye gideceğim için istanbula taşınmak durumunda kaldım. ve bu önceden planlanmış birşeydi ikimiz de o günün gelmesini istemiyorduk. herneyse istanbula geleli 20. günüm falan bugünle birlikte. şöyle anlatayım kızlar. sevdiğine o kadar çok emindim ki benim için herşeyi göze almıştı ve benden daha fazla seviyordu yani benim sevgime göre kat kat fazlaydı bu bakışlarından bile anlaşılıyordu. Üstelik ben bu çocuğa çok çektirdim nedensiz yere soğumalarım olsun ayrılmalarım olsun. çok çabalıyordu ilişkimiz için. ben aşk konularında biraz dengesizimdir.. neyse işin aslına geleyim. ben istanbula gelince birkaç kursa gidiyordum ve orda ister istemez başkasından hoşlandım fakat sadece elektrkti bu. ve sevgilimden uzaklaştım, soğuduğumu hissettim pek mesaj atmadım o atınca cevap veriyordum. kendisi bana sürekli '' bir problem mi var, neyin var'' vs soruyordu. birkaç gün sonra oda atmamaya başladı. ve biz bir kaç gün konuşmadık resmen ne o mesaj ne ben mesaj atıyordum. beni 2 gün önce aradı. artık sevgili olmak istemediğini söyledi. nedenini öğrenmek istedim ısrar ettim ilk söylemedi. artık başının etini yiyince. bana başkasından hoşlandığını söyledi. ilk inanmadım. benden vazgeçemez diye düşündüm. ama kızlar acı gerçekle karşılaştım
ve şuan çıkıyorlar. allah aşkına bana deli gibi aşık olan adam nasıl gider de 5 gün içinde başka bir kızdan hoşlanır. ve bu hoşlanmanında ötesi.. beni bırakacak kadar
yani kızlar ben ayrıldığımıza üzülmüyorum. zaten soğumuş gibiydim. benim zoruma giden şey yerime başkasının gelmesi
düşündükçe deliye dönüyorum hala inanamıyorum kendimi onda vazgeçilmez sanmışım.. büyük 1 hayal kırıklığı. bu durumu nasıl atlatabilirim cevaplarınızı bekliyorum ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)