kızlar yıkanabilir bebek bezi çıkmış duyan yada kullanan varmı?

beg

ARIM BALIM PETEĞİM
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
783
2
49
Kızlar dün nette gezerken bir sitede yıkanabilir bebek bezleri olduğunu duydum bambu ağacının lifleri kullanılıyormuş yapım aşamasında ve bebeklerin teninin hava almasını sağlıyormuş ve sağlıklıymış kullanımı İçinizde kullanan yada böyle bişey duyan varmı
Hani eşiniz dostunuz kullanmıştır yada biryerlerden duymuşsunuzdur
Fikri olanlar yazsın arkadaşlar hadi bakalım..:teselli:.

canım bu konuyu daha önce kelebek arkadaşımızdı sanırım birisi açmıştı.
ben burda duydum.ama yıkayacak olduktan sonra hazır bez almaya ne gerek var ki.bana saçma gelmişti o zamanda söyledim.

ben aylar önce tvde haberlerde görmüştüm külot şeklinde ve bana çok mantıklı geldi paranın çöpe gitmesindense böle bişi kullanmak daha mantıklı...hem pamuk daha sağlıklı...külot şeklinde bez yanları çırtçırtlı makinada yakınabilio...içine pamuktan bez yapmışlar onlarda yıkanabilio ama isterse kullandıktan sonra atabiliyosun sana kalmış yani...içindeki bez 15 cmlik uzun şerit gibi.....o bezin içine bu şeritleri koyup bağlıyosunuz umarım anlatabilmişimdir...eski bezler gibi yani...

Arkadaşm ben kullandım fakat mahvoldum,devamlı bez çıkıyor makinaya atıp yıkanma ve kurumasını beklyrsun vede bebeğin çişi sızıyr ıslak kalıyr teni 130 tl para verdim 7 tanesine sakın alma derim bendekiler duruyo istersen gönderym sana kutusunda .bizimki 9kg yi geçti 2 boy bunlar 0-9 ve 9-18 bende 0-9 ay olanı var.sakın para verme.

aaaa arkadaşım öyle bir ballandıra ballandıra anlatışları varki bende bayaa bişey zannettiydim baksen yaa bu forum ikide var canım birbirimizi fuzuli para vermekten kurtarıyoruz saol hayatım iyikide uyardın fakat işte bebeklerin cildini şöyle hava aldırıyor böyle pişiği önlüyor diye anlatıp duruyorlardı şaşırdım kaldım şimdi ben şu anda4-9 kullanıyorum hani acaba dahamı hijenik ve ekonomik olur diye düşünüyordum ama ikide uyardın

merhabalar bezleriniz hala duruyor mu acaba? ben bir denemek isterim atmadıysanız