Kızlar Yetişin Yardımınıza İhtiyacım Var...

merveb_

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
7
0
6
İstanbul
Merhaba kızlar benim derdim şu anda tam olarak özel bir gün hediyesi ile ilgili değil ama yine de hazırlayacağım bir hediye için yardımınıza ihtiyacım var, 1,5 yıllık erkek arkadaşım 20 gün sonra 1 yıllığına erasmus programı için isveç'e gidiyor ben de ona gitmeden yanında götürmesi için şöyle güzel bir kutu hazırlamayı düşündüm. kutunun içinde farklı farklı hediyeler, anılar, notlar vs... olacak doğumgününden 2 gün önce gideceği içinde kutuda bir de doğumgünü hediyesi olacak ben bir de şunu yapmayı düşünüyorum, şimdi benim çok önceden aldığım çok değişik bir kavanoz var bu kavanozun içine onun orda kalacağı gün sayısını tam olarak hesaplayıp (mesela kabaca hesapladığımda 300 gün çıkıyor) o gün sayısı kadar kırmızı kağıtlarla her kağıda bir not yazmak. sizin yardımınızı istediğim konu ise sizce bu kağıtlara neler yazabilirim? bu mesela sevgi sözcüğü olabilir, kısa güzel cümleler olabilir, sevgi, özlem cümleleri olabilir, komik, onu güldürecek şeyler olabilir... tabii ki benim de yazmayı düşündüğüm ve hazırladığım bi listem var ama o kadar az ki... :( aklınıza bir şeyler gelirse her ne olursa olsun bana fikir verebilir misiniz arkadaşlar? en az 300 kağıt gerekiyor unutmayın ne kadar çok olursa o kadar iyi :1:

Sizce bu fikir nasıl olur? bu yazacağım şeylerin hergün birini okurken mesela beni yanında hissetsin istiyorum, canı sıkkınsa mesela o an gülümsesin, ona iyi gelsin, ya da bi anımızı hatırlasın gibi ve istiyorum ki sonuçta uzağa gidiyor ve en kısa süreyle 4-5 ay yüzyüze görüşemeyeceğiz bir yandan bende biraz da korku var ya bu mesafe bize iyi gelemzse diye :50: bu yapacağım şey aradaki mesafeyi biraz olsun belki unutturur ya da mesafeye alıştırmaz bizi birbirimize yakınmışız gibi hissettirir diye düşünüyorum hatta belki yazacağım her bir not için onun da okuduğu gün okuduğu kağıda bir şey yazıp gelirken getirmesini isteyebilirim daha mı iyi olur sizce yok mu ben saçmamı düşünüyorum? her türlü fikrinize açığım kızlar mesela bu not yazmaktan apayrı bişey gelse bile, aaa şunu yapsan da uygun olur, güzel olur kutunun içine şuna da ekle diyebilirsiniz belki benden daha güzel fikirleriniz ya da tecrübeleriniz vardır arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. bilmiyorum derdimi anlatabildim mi ama bana fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim kızlar sanırım ben çok telaşlıyım :50::50: :50: :50: :50: :50: :50: :50:

Back