• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar yerleşme kanamasi olabilirmi

eylulesma

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
722
190
23
İstanbul
Kizlar öncelikle özür dilerim goruntu için hamile olan ve midesi bulanan bakmasin boyle bi leke geldi bugun hafif bu renk adetim 10gun gecikti gecikmesinin 6.gunu beta negatif cikmisti yerleşmemi sizce kusura bakmayin cok heyecanlandim ...

Benim ilk defa başima geldi Adetlerimde genelde duzensz oldugu icin acabami dedim bu ay butun gebelik belirtilerini yaşadim 🤗İnşallah öyledr cok isitiyorum
İnşallah hamilesinizdir benimde hayatımda ilk defa 10 gün gecikmişti ama sonra regl oldum 🥹 4 aydır deniyoruz henüz bısey cıkmadı

Böyle gecikmeleriniz varsa eğer doktora gidin, belki polip vs vardır. Bazı doktorların ultrason cihazlarında görünmeyebiliyod polipler. Adet düzensizliği, adet sancısı, kimyasal gebelik, gebelik kaybı gibi durumlara açabiliyor.

Böyle gecikmeleriniz varsa eğer doktora gidin, belki polip vs vardır. Bazı doktorların ultrason cihazlarında görünmeyebiliyod polipler. Adet düzensizliği, adet sancısı, kimyasal gebelik, gebelik kaybı gibi durumlara açabiliyor.
Ben yakin zamana randevu bulamadim 10gun sonraya aldim randevu önceki gittiğimde doktor ilgilnmedi Gecikme olabilir norml dedi oysa 25.35.37.41gune kadar degisiyo dongu bi kac gun tabiki sapar ona bsy diyemm ama bir hafta 10gun gckmye bile norml ddi hic bkmdi bile utrasnla😏

Başka bir doktora git, özele de git. Sürekli oluyorsa normal değil.

Normal değil işte. Doktor benim 3 4 gün gecikiyor diye de normal değil demişti yani. Hatta hamilelik testinde pozitif görüp hastanrde negatif aldığım sonuçlar da oldu. Polip varmış, ondan böyle oluyormuş. Şuanda da pcos var ondan bir kaç gün gecikmelerim oluyor

Normal değil işte. Doktor benim 3 4 gün gecikiyor diye de normal değil demişti yani. Hatta hamilelik testinde pozitif görüp hastanrde negatif aldığım sonuçlar da oldu. Polip varmış, ondan böyle oluyormuş. Şuanda da pcos var ondan bir kaç gün gecikmelerim oluyor
Gebeliğede engelmi bu polip cnm alttn muayenedemi teshis koyuyor o zmn hamilemiydiniz negatif gordugunzde?

Engel. Doktorum hamile kalırsın ama düşüğe sebep olur, gebelik ilerlemez. Boşuna acı çekmiş olursun dedi. Ben kimyasal gebelik de geçirdim. İlk evlendiğim sene adet gecikmesi üzerine tahlil yaptırdım tahlilde değerim 160larda çıktı yani pozitif, yarısı gün kahverengi skıntım oldu, değerim 50 ye düşmüştü. Kimyasal gebelik geçirmişim, döllenen yumurta adetle birlikte gitmiş. Sonraları bazı testlerim pozitif çıkıyordu hastanede tahlilde ise negatif görünüyordu. Doktor da böyle olunca detaylı olsrak baktı. Polip var, gebeliğe engel dedi. Ameliyat olmalısın dedi, ameliyat oldum ve 3 ay sonra doğal bir şekilde hamile kaldım.

Engel. Doktorum hamile kalırsın ama düşüğe sebep olur, gebelik ilerlemez. Boşuna acı çekmiş olursun dedi. Ben kimyasal gebelik de geçirdim. İlk evlendiğim sene adet gecikmesi üzerine tahlil yaptırdım tahlilde değerim 160larda çıktı yani pozitif, yarısı gün kahverengi skıntım oldu, değerim 50 ye düşmüştü. Kimyasal gebelik geçirmişim, döllenen yumurta adetle birlikte gitmiş. Sonraları bazı testlerim pozitif çıkıyordu hastanede tahlilde ise negatif görünüyordu. Doktor da böyle olunca detaylı olsrak baktı. Polip var, gebeliğe engel dedi. Ameliyat olmalısın dedi, ameliyat oldum ve 3 ay sonra doğal bir şekilde hamile kaldım.
Allah bagislasin canim çok teşekkür ederim bu gideceğim doktorada cok duzensz olduğunu soyluycem mutlaka inşallah bu doktrda bisey olmaz diyip yollamz gercektn iyi doktor bulmk mucize özelede her zmn gdilmiyo ates pahasi.

Kizlar öncelikle özür dilerim goruntu için hamile olan ve midesi bulanan bakmasin boyle bi leke geldi bugun hafif bu renk adetim 10gun gecikti gecikmesinin 6.gunu beta negatif cikmisti yerleşmemi sizce kusura bakmayin cok heyecanlandim ...
Bende de aynısı oldu adetim 4 gün geçti ama her gün kahverengi leke geldi adet olucam diye üzerine düşmedim sonra test aldım pozitif çıktı yine inanmadım ikinci testi aldım oda pozitif çıktı yine inanmadım kan tahlili yaptırdım orda da pozitif olunca hamile olduğumu anladım. Bir erken gebelik testi alın derim. Yine de hayırlısı olsun inşallah olur

Çok geçmiş olsun şu an duzene girdimi pki adetlerin

Back
X