Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildiğim duyduğum kadarıyla gebelikte rahim hassaslaşır ve kan damarları daha yoğundur beraberlikte de basınç olduğu için kanama olabiliyor. Bence doktorunuza danışın o size iyi gelecek bilgiyi aktarıcaktır. Doğruşekilde bilgilendirme yapılıyormuşKızlar bugün test yaptım pozıtıf çıktı adetimden 8 gün geçti bugün eşimle beraber olduk pembe kan geldi eşim kendini silerken benden de geldi ve birden kasıklarım çok ağrıdı Şuan kesildi ama kaşık ağrım azaldı neden olur bu bu durumu yaşayan var mı
Yerleşme kanaması regli döneminden önce oluyor diye biliyorum ben ama geç döllenme varsa olabilirde.Yerleşme kanaması olabilir cnm korkma
Yarın sabah acile gideceğim inşallah öyledir çok korkuyorumBildiğim duyduğum kadarıyla gebelikte rahim hassaslaşır ve kan damarları daha yoğundur beraberlikte de basınç olduğu için kanama olabiliyor. Bence doktorunuza danışın o size iyi gelecek bilgiyi aktarıcaktır. Doğruşekilde bilgilendirme yapılıyormuş
İnş canım ara ara geliyor yine kasıklarımda ağrı var az adet mi oldum acaba ama neden ilişkiden sonra olur daha bugun yaptım test poxıtıf gördümYerleşme kanaması olabilir cnm korkma
Bu pozitif mi geçersiz gibi geldi bana yurt dışı testi bilemedim başka test yaptınız mıİnş canım ara ara geliyor yine kasıklarımda ağrı var az adet mi oldum acaba ama neden ilişkiden sonra olur daha bugun yaptım test poxıtıf gördüm
Yok yapmadım yarın kan vermeyi düşünüyordum ama bugün kan gelince pembe adet mi oldum dedim ama omdan önce afete dair hiçbirşey yoktu ilişkiye girdim hemen pembe kan geldi zorlanma vs hiç olmadıBu pozitif mi geçersiz gibi geldi bana yurt dışı testi bilemedim başka test yaptınız mı
Adet gecikmenin 8 inci günündeyimYok yapmadım yarın kan vermeyi düşünüyordum ama bugün kan gelince pembe adet mi oldum dedim ama omdan önce afete dair hiçbirşey yoktu ilişkiye girdim hemen pembe kan geldi zorlanma vs hiç olmadı
Bence de kan verin gebelin ilk haftalarında ilk aylarında Rahim ağzının gebelikte hassas olmasının sebebi ile Gebelikte rahime giden kan akımında aşırı bir artış olabilir ve cinsel ilişki sırasındaki basınç rahim ağzından kanamaya yol açabilir diye biliyorum çevremde yaşayanda var doktora görünün bunuda belirtin lütfen gebeyseniz ama gebelik testinde testi tekrarlamanız gerektiğini anladım ben geç döllenme de olmış olabilir en iyisi bir kan verin öncelikle sonra gebelik var ise doktor sizi yönlendirir ztnYok yapmadım yarın kan vermeyi düşünüyordum ama bugün kan gelince pembe adet mi oldum dedim ama omdan önce afete dair hiçbirşey yoktu ilişkiye girdim hemen pembe kan geldi zorlanma vs hiç olmadı
Tamam canım bilgilendirdiğin için teşekkür ederimBence de kan verin gebelin ilk haftalarında ilk aylarında Rahim ağzının gebelikte hassas olmasının sebebi ile Gebelikte rahime giden kan akımında aşırı bir artış olabilir ve cinsel ilişki sırasındaki basınç rahim ağzından kanamaya yol açabilir diye biliyorum çevremde yaşayanda var doktora görünün bunuda belirtin lütfen gebeyseniz ama gebelik testinde testi tekrarlamanız gerektiğini anladım ben geç döllenme de olmış olabilir en iyisi bir kan verin öncelikle sonra gebelik var ise doktor sizi yönlendirir ztn
Rica ederim inşallah herşey yolundadır ve bebeğiniz sizinledir inşallah vardır rabbim nasip etsinTamam canım bilgilendirdiğin için teşekkür ederim![]()
Yaaa bugün birebir aynısını yaşadım yorumları takip etmek için yorum atıyorum helal edinKızlar bugün test yaptım pozıtıf çıktı adetimden 8 gün geçti bugün eşimle beraber olduk pembe kan geldi eşim kendini silerken benden de geldi ve birden kasıklarım çok ağrıdı Şuan kesildi ama kaşık ağrım azaldı neden olur bu bu durumu yaşayan var mı
hamile misin canım benim hala az az geliyor peçeteye sildikçeYaaa bugün birebir aynısını yaşadım yorumları takip etmek için yorum atıyorum helal edin![]()
Yerleşme kanaması yumurtlama gününden 10-14 gün sonra gerçekleşen bir olay ayrıca son reglinizi bilmeden yerleşme kanamasımı başka bişeymi tahminde bulunmak zor bence bu başka bişede olabilir gebelik testi yaptınız mı doktora görünün bence bazı hamileliklerde zararsız ufak kanamalar oluyormuş doktora görünmeden bilemeyiz gebelik varsa zararlı oluup olmadığını.Merhaba herkese,6-8 günlük bi gecikmem var birkaç gündür ara ara alt karnım ağrıyordu bugün kasıklarım da az az ağrılar hissettim tuvalete gittiğimde peçetede pembe akıntı gördüm ama tuvalette kan yoktu hiç sadece peçetede pembe akıntı vardı eğer kırmızılaşıp kanamaya başlamazsam bu yerleşme kanaması olabilir mi
Malesef negatıf çıktı kan sonucum ve adet oldumRica ederim inşallah herşey yolundadır ve bebeğiniz sizinledir inşallah vardır rabbim nasip etsin![]()
I
hamile misin canım benim hala az az geliyor peçeteye sildovülas
Hayır değilim, reglden sonra ovülasyon takibi yapmaya başladım ve peçeteye açık pembe bi kan geldi. Akıbeti nedir bilmiyorum ama..I
hamile misin canım benim hala az az geliyor peçeteye sildikçe