Cevabın için teşekkür ederim canım. Fotoda çıkmıyor Bi türlü ama gözle görebiliyorum ve 4-5 tane test aynı şekilde olunca acaba mı dedim?Ben göremedim canım
Kuruma çizgisidirCevabın için teşekkür ederim canım. Fotoda çıkmıyor Bi türlü ama gözle görebiliyorum ve 4-5 tane test aynı şekilde olunca acaba mı dedim?
Teşekkür ederim canım. Ama hemen çıkıyor çok derinde gölge gibi ya da tamamen benim uydurmamKuruma çizgisidir
Belki çok istiyorsun ya beynin yaptığı bir şeydir canım benim ben de yaşadım Allah gönlüne göre versinTeşekkür ederim canım. Ama hemen çıkıyor çok derinde gölge gibi ya da tamamen benim uydurmam
Evet galiba öyle oluyor canım. Amin inşallah sizin deBelki çok istiyorsun ya beynin yaptığı bir şeydir canım benim ben de yaşadım Allah gönlüne göre versin
Ben çizgiyi gördüm canım 2 gün sonra tekrar test yap değerin yükseldikçe belirginleşir ya da kan tahlili yaptır orada daha net öğrenirsinTestlerim bu şekilde kızlar
Ahh canım çok sağol ne güzel söyledin. Daha adet günüm geçmedi geçince kan vericem. Çok teşekkür ederimBen çizgiyi gördüm canım 2 gün sonra tekrar test yap değerin yükseldikçe belirginleşir ya da kan tahlili yaptır orada daha net öğrenirsinGebelik olabilir ama hayırlı olsun şimdiden
Testlerim bu şekilde kızlar
Ne zaman adet tarihin canım? Benimde 21 ocak sabah test yapacağım bakalım umarım silikte hayalide olsa çizgi görebilirimAhh canım çok sağol ne güzel söyledin. Daha adet günüm geçmedi geçince kan vericem. Çok teşekkür ederim
Anlıyorum banada öyle çok oluyordu adete kaç gün var acabaTeşekkür ederim canım. Ama hemen çıkıyor çok derinde gölge gibi ya da tamamen benim uydurmam
Birinde gayet net görebildim bence sağlık ocağında bi kan testi ver inşallah vardırCevabın için teşekkür ederim canım. Fotoda çıkmıyor Bi türlü ama gözle görebiliyorum ve 4-5 tane test aynı şekilde olunca acaba mı dedim?
Canım benim adetlerim düzensiz en son 20 aralıkta oldum ama 30 günden fazla oluyor benim periodum. Hadi inşallah bebişin seninledir canım dualarım seninleNe zaman adet tarihin canım? Benimde 21 ocak sabah test yapacağım bakalım umarım silikte hayalide olsa çizgi görebilirimdua edelim birbirimize sağlıklı tez zamanda bebisimiz olur umarım
Adetlerim düzensiz canım. En son 20 Aralık tı ama benim periodum 30 günden fazla sürüyor yani net bilemiyorum bat ıAnlıyorum banada öyle çok oluyordu adete kaç gün var acaba
İnsallah canım insallahCanım benim adetlerim düzensiz en son 20 aralıkta oldum ama 30 günden fazla oluyor benim periodum. Hadi inşallah bebişin seninledir canım dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?