• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar yeniyim lütfen yardımm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Trkn54

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2022
51
21
8
34
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Bir oğlum var ve kardeş istiyoruz. Adet düzensizliğim var sat 20 Aralık. Yani daha bat gelmedi😂. Sorum şu evde bolca gebelik testi vardı😂 bende 4 gündür yapıyorum. Hepsinde hayali bile olamayan sadece benm hayal edebildiğim😂 ama bekledikçe daha belirginleşen ama fotoğrafta bir türlü çıkmayan çizgi oldu. Ya testi yapar yapmaz çok çok çok derinde grlik oluyor ama bir türlü net olmadı. Başına gelen ve çok zor ama hamile olduğunu öğrenen var mı?

Testlerim bu şekilde kızlar

Eklentiler

• IMG_20220117_230606.jpg
    IMG_20220117_230606.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20220117_230544.jpg
    IMG_20220117_230544.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 79
Ben çizgiyi gördüm canım 2 gün sonra tekrar test yap değerin yükseldikçe belirginleşir ya da kan tahlili yaptır orada daha net öğrenirsin😊 Gebelik olabilir ama hayırlı olsun şimdiden 😍

Ben çizgiyi gördüm canım 2 gün sonra tekrar test yap değerin yükseldikçe belirginleşir ya da kan tahlili yaptır orada daha net öğrenirsin😊 Gebelik olabilir ama hayırlı olsun şimdiden 😍
Ahh canım çok sağol ne güzel söyledin. Daha adet günüm geçmedi geçince kan vericem. Çok teşekkür ederim 💖

Ahh canım çok sağol ne güzel söyledin. Daha adet günüm geçmedi geçince kan vericem. Çok teşekkür ederim 💖
Ne zaman adet tarihin canım? Benimde 21 ocak sabah test yapacağım bakalım umarım silikte hayalide olsa çizgi görebilirim 😀 dua edelim birbirimize sağlıklı tez zamanda bebisimiz olur umarım ❤️

Maalesef bende birşey göremedim. Birde daha gününüz geçmeden test yapmayın bence yani yanlış anlamayın ben günüm geçmeden yapmıyordum çünkü hayal kırıklığı yaşıyordum . Ve hamileligimi tam adetim 15 gün geciktikten sonra test yapıp öyle öğrenmiştim.

Cevabın için teşekkür ederim canım. Fotoda çıkmıyor Bi türlü ama gözle görebiliyorum ve 4-5 tane test aynı şekilde olunca acaba mı dedim?
Birinde gayet net görebildim bence sağlık ocağında bi kan testi ver inşallah vardır 🙏🥰

Ne zaman adet tarihin canım? Benimde 21 ocak sabah test yapacağım bakalım umarım silikte hayalide olsa çizgi görebilirim 😀 dua edelim birbirimize sağlıklı tez zamanda bebisimiz olur umarım ❤️
Canım benim adetlerim düzensiz en son 20 aralıkta oldum ama 30 günden fazla oluyor benim periodum. Hadi inşallah bebişin seninledir canım dualarım seninle🙏

Back