Kızlar yeniyim bu sitede yardım 🥰

Zekta

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler☝🏻 🌸
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2019
2.984
3.823
53
Merhaba adetimden 9 gün geçti ben de erken gebelik testi yaptım manasızca ama negatif çıktı bu testler genelde doğruyu çıkarıyormuş sizce kan testi yapmama gerek var mı ?

Yok mu cvp veren

9 gün baya çok kan verin kesin sonuc alın

Merhaba adetimden 9 gün geçti ben de erken gebelik testi yaptım manasızca ama negatif çıktı bu testler genelde doğruyu çıkarıyormuş sizce kan testi yapmama gerek var mı ?
9 gün geçti ve negatif. Doktor yolu görünmüş size farklı bir durum olabilir ihmal etmeyin

9 gün geçti ve negatif. Doktor yolu görünmüş size farklı bir durum olabilir ihmal etmeyin
Evet yaa stresten oldu sanırım çocuk düşünüyoruz 2 aydır ama bu zaman içerisinde stres yaptığım olaylar oldu belkide ondam dolayı gecikti

Evet yaa stresten oldu sanırım çocuk düşünüyoruz 2 aydır ama bu zaman içerisinde stres yaptığım olaylar oldu belkide ondam dolayı gecikti
Ah ah çocuk düşünen herkesin başına geliyo . Dr gidip genel kontrollerinizi yaptırmış mıydınız

Ah ah çocuk düşünen herkesin başına geliyo . Dr gidip genel kontrollerinizi yaptırmış mıydınız
daha öncede gittim herhangi sorun yoktu ama ben korunmayı bıraktığımdan beri adet düzenim bozuldu sizlerede oldumu bu

daha öncede gittim herhangi sorun yoktu ama ben korunmayı bıraktığımdan beri adet düzenim bozuldu sizlerede oldumu bu
Evet oldu hatta tüm belirtileri yaşadım kendimi ana kraliçe ilan ettim hatta adet olunca düşük yaptığımı düşünmüştüm valla şimdi çok gülüyorum o hallerime ama eşimde üzülmüştü ben de . O stresi bir türlü atamiyodum üzerinden her ay bu ay olacak diye düşünüyordum. İnanın ne ne zaman dedim bu ay olmayacak bazı şeyler oldu ve ben o ay hamile kalmayacagimi düşündüm hatta içimden hep gelecek aya kaldı umutlar diye düşündüm o ay stressiz geçti ve şükürler olsun meleğim benimleydi. Rabbim isteyen herkese saglikla sıhhatle nasip etsin

Ne güzel maşallah yaa ben de artık stresi ğzerimden atmak istiyorum ama atamıyorum g

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…