kızlar yeni ürünler geldi gömlek etek uzun kap kısa trenckot elbise ne ararsan var ucuz ürünlerr

ekleyemiorum malesef ben kendi telefonumla çekmiyorum fotoları zaten

canım günaydın, trençkotun en son fiyatı kaç olur?

ya şimdi dediğim gibi bi kere giydim ve 30 tl yazdım senin gönlünden ne geçiyor.

açık söylemek gerekirse burada o fiyata zor satarsın... ben direk olarak 15 TL veriyorum. birde bunun 8 TL kargosu tutar... okey dersen hemen hesabına yatırırım.... saat 11 gibi para elinde olur.... sen bir düşün... burada önemli olan ürünlerini satmak değil mi? okey dersen hemen hesap numarana yatırıyorum paranı

yok cnm kullanılmış montu o fiyata alırsın kargo flnda 8 tl tutmuo ha ben bunu 85 tlye aldım şimdi kalkıp da 1 kere giyilmiş kıyafeti artı birde hiç bir yerinde sorunu yok 15 tl de çok az

tamam canım, sonuçta mal senin, en son kararı sen vereceksin... sana hayırlı satışlar, sen yine bir düşün fikrin değişirse dediğim gibi hemen hesabına yatırırım parayı......

canım benim, benim verebileceğim tek fiyat bu, dediğim gibi ürün senin , son karar senindir, verdiğim fiyata okey dersen hemen yatırıyorum hesabına, 5 TL ne seni zengin eder , ne de beni...... bırak inadı artık.... ok de

evet bende onu diorum senide fakir etmez aldığım fiyata acıyorum yani

canım benim, bunun inan ki 8 TL kargosu vardır, gecenlerde bir ayakkabı aldım 7.80 TL kargo ücreti verdim, valla canım artık bu konuda daha fazla yazmak istemiyorum.. fikrin değişirse şayet dediğim gibi hemen yatırırım parayı, son kararı sana bırakıyorum

ya ben muhasebeciyim burda kargoları ben gönderirim atıyorum 4 tlden fazla tutmuyor. anlamadım gitti

valla canım, yalanım varsa gözüm önüme aksın, ben Nazilli de yaşıyorum, ptt kargo ile ankaradan bana bir ayakkabı gönderdiler. 7.80 TL ücret verdim.... belki şehirler arası mesafe yakınsa kargo fiyatı düşük olabiliyordur, onu bilemiyorum ama dediğim gibi 7.80 TL ücret verdim...... burada yalancı durumuna düşmek istemem,

güncell nur09Ay arkadaşımıza trenckot ayrıldı. fiyatlarda anlaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…