Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok hoş olmuş kendi saçın ama benim saçıma yakın gibi ben biraz daha koyu olsun istiyorum
çikolata kahve deneyebilirsin ama loreal yada kollestonun çikolata kavhesini tavsiye ederim
fotoğraftaki rengin nedir canım bende öyle bişeyler yapmaya çalısıyorum ama baya koyulaştırdım röfleli saçlarımı.sanırm sende de röfle gibi bişeyler var
evet canm altında yıllar önceden kalma röfle var:2: daha sonra karamel yaptırdım çok turuncu olmuştu beğenmedim ve o karamel akınca buna benzer bi renk çıktı kuaförüme bu renk güzel dipleride böle yap dedim yaptı.. rengi ne oldu dedim bal köpüğü ama kızıllık koymadım dedi bu renk böle oldu canm 1 yıldır falan öle kullanıodum
Eki Görüntüle 117058
kızlar uzun zamandır bu rengi kullanıyorum ve artık koyu renk yaptırmaya karar verdim..sizce bana kahvenin hangi tonları yakışır? fikirlerinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 117060 Eki Görüntüle 117061 bınlar benm çok beğendiğim renkler
Eki Görüntüle 117062 Eki Görüntüle 117063 Eki Görüntüle 117064 Eki Görüntüle 117065 bunlar da benm altın parıltılı toffee ile boyadığım saçlarım