• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar yeni saç rengim nasıl olsun?

ilay00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
277
0
96
36
Ankara
$Fotoğraf0120.jpg

kızlar uzun zamandır bu rengi kullanıyorum ve artık koyu renk yaptırmaya karar verdim..sizce bana kahvenin hangi tonları yakışır? fikirlerinizi bekliyorum:68:

beyaz tenlisin sanki o yüzden koyu rekler daha canlı gösterir ama birden koyu yaparsan gözün alışamaz çok koyu gelir(siyahtan sonra kahveye boyadığımda günlerce sarı oldu die üzülmüştm şimdi gözüm alıştı mesela)altın parıltılı palette boyalarından birini deneyebilirsn bence

çok hoş olmuş kendi saçın ama benim saçıma yakın gibi ben biraz daha koyu olsun istiyorum:31:

fotoğraftaki rengin nedir canım bende öyle bişeyler yapmaya çalısıyorum ama baya koyulaştırdım röfleli saçlarımı.sanırm sende de röfle gibi bişeyler var

fotoğraftaki rengin nedir canım bende öyle bişeyler yapmaya çalısıyorum ama baya koyulaştırdım röfleli saçlarımı.sanırm sende de röfle gibi bişeyler var

evet canm altında yıllar önceden kalma röfle var:2: daha sonra karamel yaptırdım çok turuncu olmuştu beğenmedim ve o karamel akınca buna benzer bi renk çıktı kuaförüme bu renk güzel dipleride böle yap dedim yaptı.. rengi ne oldu dedim bal köpüğü ama kızıllık koymadım dedi bu renk böle oldu canm 1 yıldır falan öle kullanıodum

Son düzenleme:
ben bayıldım yalnız bu rengine,tenine çok yakışmış kesinlikle :79:

evet canm altında yıllar önceden kalma röfle var:2: daha sonra karamel yaptırdım çok turuncu olmuştu beğenmedim ve o karamel akınca buna benzer bi renk çıktı kuaförüme bu renk güzel dipleride böle yap dedim yaptı.. rengi ne oldu dedim bal köpüğü ama kızıllık koymadım dedi bu renk böle oldu canm 1 yıldır falan öle kullanıodum

Eki Görüntüle 117110

bu da benim altın karamelimin akmış hali seninki daha doğal duruyo

ben sanırım açık renklerden vazgeçemicem offf bu renkleri görünce koyu kahve saçlar korkutuyo beni:19::19::58:

Eki Görüntüle 117058

kızlar uzun zamandır bu rengi kullanıyorum ve artık koyu renk yaptırmaya karar verdim..sizce bana kahvenin hangi tonları yakışır? fikirlerinizi bekliyorum:68:

saç rengin çok güzel bunu bil yani ben olsam vazgeçmezdim :) ama sıkıldın ve değişiklik arıyosan şöyle 1-2 ton koyulaştır küllü sarı falan yaptır. farklı ya da çok koyu bişey olursa belki pişman olursun :44:

kıyma bence o renge çok hoş ya çok doğal we şuan böyle sarılar gündemde harika bi renk ilk fotodaki saç rengin.sıkıldın we değiştirceksen illaki 1 ay sonra bu rengi çok çok özlersin sarı kullananlar sarıdan wazgeçemez çünkü.en fazla 2 ay dayanırsın koyu haline yinede kopkoyu kalmaz akar ama.

Back