Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri kızlar yeni formül buldum :))

sophia92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
474
0
Bir tencereye yarım litre su koyup içine250 gr. kadar çemen otu filizi atın. Üzerine birer ya da ikişer çimdik anason, fesleğen, frenk kimyonu, dereotu, rezene, meyan kökü tozu, mercanköşk ve limon otu ekleyin. Hepsini karıştırıp kaynatın ve altını kapattıktan sonra soğumaya bırakın. Karışımın suyundan her gün 1-2 bardak için. Lezzet vermesi için limon suyu ve bal da ilave edebilirsiniz.

Portakal YağıCildi sıkılaştırma özelliği vardır, ayrıca göğüslerinize masajla uygulayın

Mersin YağıAdale kuvvetlendiricidir, masajla göğüslere uygulandığında göğüslerde sertleşme ve büyüme sağlar.

Çörek Otu Yağı ve Rezene ÇayıAnne sütünü arttırıcı özellik taşır, göğüsteki hormon gelişimi içini arttırarak göğüslerin büyümesini sağlar. 1 fincan rezeneye 5 damla dökerek için

denemk isteyen ablalarım var mı kaydirigubbakcemile3

yok denemedim size önce gösteriyorum bulduklarımı cnm ama denemek istiyorum

bu otları içeceğimi sanmıyorum ama yağları deneyebilirim canım..portakal yağının cildi sıkılaştırdığını biliyorum..bide mersin e bakalm =) teşekkürler

Paylaşım için teşekkür ederiz canım pek çok tarife başladım birde bunu yaparsam artık zararlı olabilir bu yaptıklarımı toplam 2 ay kadar sürdürmeyi düşünüyorum ondan sonra deneyebilirim , deneyenler olursa lütfen paylaşsın...

evet kötü kokar haklısınız ama ben tam sonuç veriyorsa kötü de koksa umursamam kii kaydirigubbakcemile3

aynen bende umursamam.. ama birilerinin deneyip işe yaradığını söylemesi gerekiyo aşka gelmem için :)

X