• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Kızlar yemek odasını seçtim sayılır tv ünitesinde kararsızım

seymagul

haziran 19
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
622
1
96
Kocaeli
Merhaba kızlar.Bakalım hangisini daha çok beğeneceksiniz...
attachment.php

Bu yemek odasını ceviz krem olarak yaptırıcam ama gümüşlük almıycam konsol,masa ve orta sehpa sadece.Ayrıcada şu dalgaları koydurtmıycam bir esprisi yok zaten.
attachment.php

Bu tv ünitesini ben beğendim ama nişanlım bi alttakini beğeniyor.Buna 1 numara diyelim seçerken belirtmekte zorluk olmasınkaydirigubbakcemile4

attachment.php

Bunlarında renkleri ceviz krem olacak masa ve konsolla aynı yerde kullanıcam çünkü.2 Numara
GetAttachment.aspx

Nişanlımda bu ikisini kendince birleştirmiş.Ama dolap ve raf çok yoğun geldi bana.3 numara

Eklentiler

• $surf.webp
    $surf.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 179
  • $TV+ÜNİTES...webp
    $TV+ÜNİTES...webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 172
  • $ABANOZ-TV.webp
    $ABANOZ-TV.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 194
  • $GetAttachment11.webp
    $GetAttachment11.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
1 numara kesinlikle..
Boşver sen nişanlını alttaki çok klasiik, üstteki modern..Bizi dinle..Çoğunluk da 1 numara diycek eminim..

bencede 1.daha modern ama o çizgileri attır bence canım yoksa cok sade eski duruyor bende attırmıcam diodum ama yaptırdım ve pişman deilim böyle daha modern duruyor

bencede 1.daha modern ama o çizgileri attır bence canım yoksa cok sade eski duruyor bende attırmıcam diodum ama yaptırdım ve pişman deilim böyle daha modern duruyor

Yemek odasındaki o dalgalardan bahsediyorsun değil mi canım bende attırcam yaaa çok saçma bişiy

tatlım renk olarakta beyaz ve abanozumu kullanıcaksın...yemek odası güzel,dalgalar gereksiz zaten.tv ünite 1 numara güzel kesinlikle...renk konusunda şunu söyleyebilirim mobilyada da geriye dönüş söz konusu abanoz yıllar öncesinin rengi...ve artık her evde bu rengi görmemiz kaçınılmaz.moda oldu çünkü.farklı renk tonları düşünebilirsin aslında abanoz yerine...tabi bunlar görüş açısı sen hangisiyle mutlu olcaksan onları tercih et...Allah ağız tadıyla oturtmak nasip etsin...

tatlım renk olarakta beyaz ve abanozumu kullanıcaksın...yemek odası güzel,dalgalar gereksiz zaten.tv ünite 1 numara güzel kesinlikle...renk konusunda şunu söyleyebilirim mobilyada da geriye dönüş söz konusu abanoz yıllar öncesinin rengi...ve artık her evde bu rengi görmemiz kaçınılmaz.moda oldu çünkü.farklı renk tonları düşünebilirsin aslında abanoz yerine...tabi bunlar görüş açısı sen hangisiyle mutlu olcaksan onları tercih et...Allah ağız tadıyla oturtmak nasip etsin...

Teşekkür ederim canım.Öncelikle abonuzu ilk çıktığında çok sevmiştim sonra 3 yıl boyunca hergün görünce gına geldi bana abonoz istemiyorum evime en uygun renk ceviz zaten kremide seçmemin sebebi annem oldu biraz ferh olsun dedi sonra baktım KK ya herkes temizliğinden ok memnun tamam dedim hoşuma gidiyor zaten yanii ceviz-krem uygunduropuyorumnanaktan

Back
X