Kizlar yazimi okuyup cvp yzarsnz cok sevinirim. inanin okadar bunaldimki, düsünmekten, üzülmekten

Bence aksine sevinmelisin. Böyle karektersiz biriyle ya evlenseydin? Evliyken de belli ki bunun eli gözü durmazdı.. verilmis sadakan varmış..

şu günlerin zor geçer evet ama ilerde iyi ki diyeceksin bunu samimiyetle söylüyorum canım..

cok tsk ederim gercekten dediklerin cok dogru hepsine katiliyorum. bosu bosuna kendimi yiyip bitirmism bunca zaman, senin yazdiklarini okudukca herseyi birkez daha iyi anladim. asla sevmedigim sey yalan ve ihanet. bunlari onda görmüs oldum ve gercektenden ondan tiksinmis durumdayim. allahim beni korumus ondan diyorum. kendime yeni bir sayfa acip artik onu tamamen unutmaya karar verdim. onuda allaha havale ettim, ne hali varsa görsün.
Aynen oyle canimm gec bile kaldin hayat sana ihanet edenleei kafana takip onlara uzulmene degecek kadar uzun degill birak basit oyunlari ve basit amaclariyla bas basa kalsin hepsi sen kendini bildikten sonra ucuz kisiliklerin senin icin soylediklerinin hic bir onemi olmasinn :-)

kusura bakmayın da yurt dışında yaşayan kızların ,türkiyede sevg,ili bulmaları beni benden alıyor..yahu telefonda internette ilişki mi yürür? orda adam mı kalmadı? yüzyüze bakmadan ,göz göze oturmadan nasıl tanırsınız bir kişiyi de bu kadar aşık olrusunuz anlamıyorum..
hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama adam kıtlığı mı var? ordakilere laf söylersinzi belki ama gelir türkiyeden böyle hanzoları bulursunuz işte..sırf türk diye aynı milletten diye mi nedir yani?

Helede boyle birisi icin aileni karsina almis olman koyuyor dimi?:KK51:.
Bende yasadim buna benzer bisy.
Bende yurtdiaindayim oda turkiyedeydi.
Benim ailemde istemedi.
Direttim.
Zamana biraktik.
Ama olmadi.
Bizim ayrilis sebebimiz cok baska, ama sonuc olarak cok ama cok pismanim oyle brisi icin ailemi hice saydigima.

canı -m sevgilinin senin kdr fedakar olmasını bekleme demek ki o öyle bir adam değilmiş. uzaktan oldugu için soğumuş senden ve yürütememiş, daha sağlam bir ilişkin olur ilerde inşallah sana tavsiyem yurtdışında olmasın uzaktan ilişkiler yürümüyo malesef iki taraf da özverili olmadıkça

gecekten sevseydi böyle yapmazdı guzelım. evlenmeden gercek yuzunu ogrenmen senın ııcın hayırlısı olmuş dıye dusunuyorum. zamanla yaraların geçer sakın arkana donup bakma...:KK43:

kusura bakmayın da yurt dışında yaşayan kızların ,türkiyede sevg,ili bulmaları beni benden alıyor..yahu telefonda internette ilişki mi yürür? orda adam mı kalmadı? yüzyüze bakmadan ,göz göze oturmadan nasıl tanırsınız bir kişiyi de bu kadar aşık olrusunuz anlamıyorum..
hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama adam kıtlığı mı var? ordakilere laf söylersinzi belki ama gelir türkiyeden böyle hanzoları bulursunuz işte..sırf türk diye aynı milletten diye mi nedir yani?
ha
Sana haksızlık yaptigini bence kendisi de çok iyi biliyor ve vicdanını susturmak için kendine söylediği yalanları sana da söylüyor. Gün gelir pişman olan o olur. Son açtığım konuya bakarsan bir erkeğin gerçek yüzünü evlenmeden anladigin için ne kadar şanslı olduğunu anlarsın canım.
Umarım karşına seni gerçekten çok seven ve senin için emek vermeyi göze alacak ve hepsinden önemlisi sadık olacak biri çıkar.

benimle evlenmek icin ilk baslarda cok acele ediyordu, ben hazir degildim ve bir takim seyleri konusmamiz lazimdi. ilk baslarda onun ztn acele etmesine cok sasirmistim. kendisi 27 yasinda, sonradan anladim ki aslinda onun cabasi sadece evlenmekmis ve etrafindan ona cok baski yapiyorlarmis (evlen yasin geldi gibisinden) ben zaman istedim ondanki türkiyeye gelince herseyi yüz yüze konusalim diye. tamam fln diyip duruyordu. geri kafasi bi atiyordu beklemezsem görürsün, senin inatina evleniyimde sen gör. böyle bana baski yapip duruyordu sanki beni tehdit eder gibi. aklima geldi simdi, telefonu kapatirkene bana aileni ezip benim icin yapcaktin herseyi dedi bide pislik. evet kendi sucunu aslinda o cok iyi biliyordu ve bana kendi vicdanini rahat ettirmek icin bana böyle bir baski yapti. allaha havale ettim. allahin sevdigi kuluymusum ki beni ondan tez zamanda kurtarmis. biz onunla akrabaydik bide. sanada cok tsk ederim yorumlarin icin. söylediklerin icinde amin diyorum.

Birkaç aylık ilişki diye düşünmüştüm ama uzun zaman olduysa ve o zamana rağmen senden vazgecebiliyosa ondan zaten hayır gelmezmiş.o görüştüğü kızla da şimdilik iyi hiç belli olmaz bakarsın onda da bir sorun çıkar yine kaçar.boyle erkeklerin kimseye kör kütük aşık olamadıklarını düşünüyorum. amaç evlilik çocuk.gec olmadan anlamışsın geçirdiğin zamanı vakit kaybı değil tecrübe olarak gör derim :KK39:

uzun zaman söyle söyleyim sana akraba durumumuz var, her yaz tatilinde gittigimiz icin görüsüyorduk, konusuyorduk vs. olaylar bi anda gelisti zaten. ilk baslarda benimle evlenmek icin cok acele ediyordu, ben hazir degildim ve bir takim seyleri konusmamiz lazimdi. ztn birde onun acele etmesine cok sasirmistim. kendisi 27 yasinda, sonradan anladim ki aslinda onun cabasi sadece evlenmekmis ve etrafindan ona cok baski yapiyorlarmis (evlen yasin geldi gibisinden). seninde dedigin gibi amac sadece evlilik ve cocuk. ben zaman istedim ondanki türkiyeye gelince herseyi yüz yüze konusalim diye. tamam fln diyip duruyordu. geri kafasi bi atiyordu beklemezsem görürsün, senin inatina evleniyimde sen gör. böyle bana baski yapip duruyordu sanki beni tehdit eder gibi. benim ilk sevdigim kisiydi, ama yanlis kisiye ümit baglamisim. allaha havale ettim onu. allahin sevdigi kuluymusum ki beni ondan tez zamanda kurtarmis. sanada cok tsk ederim yorumlarin icin. :KK39:

sabredin zamana bırakın, eden er ya da geç bulur s :)onuçta aldatmış sizi cezasız kalmaz, o yüzden içinizi rahat tutun sabredin, beynininizde bitirin

cok sabrettim zaten, yaptigi adilikte ortaya cikti zamanla. allaha havale ettim onu.
allahim beni ondan kurtarmis diyorum tez zamanda. vicdanim cok rahat cünkü hic bir yanlisim olmadi, yapmadimda.
yorumun icinde saol :)

canı -m sevgilinin senin kdr fedakar olmasını bekleme demek ki o öyle bir adam değilmiş. uzaktan oldugu için soğumuş senden ve yürütememiş, daha sağlam bir ilişkin olur ilerde inşallah sana tavsiyem yurtdışında olmasın uzaktan ilişkiler yürümüyo malesef iki taraf da özverili olmadıkça

ben cabaladim, fedakarliklar yaptim. Care aradim ama o hic birsey yapmadi ve tüm yaptiklarimi inkar etti, suc baskinligi yapti ve ben ona "sen hic cabalamadin" dedim. cabalamak, care aramak ona sacma geliyormus. birde ailemi onun icin ezip, rest cekmemi istiyormus. kendi hic birsey yapmadi, cabalamadi

Canım ben yaşça büyüğüm senden bir anne abla tavsiyesi olarak yazmak istiyorum.Gerçekten değer verseydi beklerdi sorunlar çözülene kadar savaşırdı ama o vazgeçmeyi seçmiş.Demekki sevgisi güçlü değilmiş.Bir tek o değerli göz damlana değmez.Sen çok değerlisin öyle düşün .Zayıf biriymiş demekki .
Birbirinizden uzak olmakta gerçekten insanı uzaklaştırır buda bir gerçek. Bir düşünün lise ve ünüversitede kardeş gibi yakın arkadaşlarımız vardı .Yıllar sonra bir araya geliyorsunuz konuşacak konu bulamıyorsunuz. Ayrı hayatlar ayrı düşünceler ortak bi şey yok. Hakkında böylesi hayrlıymış ama bir gün öyle biri çıkarki karşına iyiki olmamış yoksa bunu yaşayamazdım dersin. Bırak uçsun gitsin bu senin ruhunu özgür bırakır yoksa hep acı çekersin.Allaha emanet ol

Her şerde bir hayır vardır. Böyle karakterde bir insana gözyaşı döktüğünüz için zamanı geldiğinde güleceksiniz ve iyi ki diyeceksiniz. Üzülmeyin ağlamayın demiyorum şu an için . Aşk acısı çekiyorsunuzdur ve bu çok normal. Acınızı yaşayın ama hayattan da kopmayın bir süre sonra bu acı azalmaya normalleşmeye başlayacak. Acı çekmekten göz yaşı dökmekten korkmayın ama vakti geldiğinde hayatınıza gerçek aşkınız girdiğinde iyi ki diyeceksiniz

Canım ben yaşça büyüğüm senden bir anne abla tavsiyesi olarak yazmak istiyorum.Gerçekten değer verseydi beklerdi sorunlar çözülene kadar savaşırdı ama o vazgeçmeyi seçmiş.Demekki sevgisi güçlü değilmiş.Bir tek o değerli göz damlana değmez.Sen çok değerlisin öyle düşün .Zayıf biriymiş demekki .
Birbirinizden uzak olmakta gerçekten insanı uzaklaştırır buda bir gerçek. Bir düşünün lise ve ünüversitede kardeş gibi yakın arkadaşlarımız vardı .Yıllar sonra bir araya geliyorsunuz konuşacak konu bulamıyorsunuz. Ayrı hayatlar ayrı düşünceler ortak bi şey yok. Hakkında böylesi hayrlıymış ama bir gün öyle biri çıkarki karşına iyiki olmamış yoksa bunu yaşayamazdım dersin. Bırak uçsun gitsin bu senin ruhunu özgür bırakır yoksa hep acı çekersin.Allaha emanet ol

cok tsk ederim bizim onunla akraba durumumuz var, her yaz tatilinde gittigimiz icin görüsüyorduk, konusuyorduk vs. olaylar bi anda gelisti zaten. ilk baslarda benimle evlenmek icin cok acele ediyordu, ben hazir degildim ve bir takim seyleri konusmamiz lazimdi. ztn birde onun acele etmesine cok sasirmistim. kendisi 27 yasinda, sonradan anladim ki aslinda onun cabasi sadece evlenmekmis ve etrafindan ona cok baski yapiyorlarmis (evlen yasin geldi gibisinden). yazdiklarinda gercektende öyle cok haklisin; degmeyecek, yanlis kisiye ümit baglamisim, deger vermisim bosu bosuna. ama allahim beni ondan tez zamanda kurtarmis diyorum. cok saol sende allaha emanet ol :)

tarzı bu merak etme yeni tanıştığına da aynısını yapar o :)
:) dogru diyorsun
zamanla cevremden yeni seylerde ögrendim onun hakkinda. benden önce baska birini sevmis, ama kiz onu terk etmis, eski sevgilisine dönmüs, sonra bu 2 kisiyle daha cikmis, konusmus (herhalde artik onlari yarabandi olarak kullandi). ve bana bunlari hep saklamis ve yalan atmis. okadar igreniyorum ki ondan anlatamam. ismini bile duyunca, duymazliktan geliyorum. okadar nefret ve tiksindim ondan. yasi 27 olunca cevresinin baskisiyla evde kaldim kafasina girmis herhalde ki

Bence aksine sevinmelisin. Böyle karektersiz biriyle ya evlenseydin? Evliyken de belli ki bunun eli gözü durmazdı.. verilmis sadakan varmış..

şu günlerin zor geçer evet ama ilerde iyi ki diyeceksin bunu samimiyetle söylüyorum canım..

cok tsk ederim öncelikle. evet karektersizin birisiymis, sonradan hakkinda cok seylerde duydum, benden önce 3 kisi daha varmis, 1.cisini cok sevmis, ama kiz onu terk etmis, eski erkek arkadasina dönmüs, sonra 2 kisiyle daha konusmus cikmis (ama onlari yarabandi olarak kullanmis) ve benim bunlardan hic haberim yoktu, hep bana yalan atmis. cevremden duydum bu olanlari daha yeni.

ondan kurtulduguma cok seviniyorum, allahim beni ondan tez zamanda kurtarmis. degmeyecek olan bir kisiye bosu bosuna üzülmüsüm, deger vermisim. allahim iyi insanlarla karsilastirsin bizleri onuda allaha havale ettim.

Helede boyle birisi icin aileni karsina almis olman koyuyor dimi?:KK51:.
Bende yasadim buna benzer bisy.
Bende yurtdiaindayim oda turkiyedeydi.
Benim ailemde istemedi.
Direttim.
Zamana biraktik.
Ama olmadi.
Bizim ayrilis sebebimiz cok baska, ama sonuc olarak cok ama cok pismanim oyle brisi icin ailemi hice saydigima.

bu pislik bide bana ailene benim icin ez, rest cek diyordu. yaptiklarimida inkar etti bide üstelige karektersiz
aciklamak istersen eyer sormak istiyorum sen neden ayrildin peki?

X