Kizlar yazimi okuyup cvp yzarsnz cok sevinirim. inanin okadar bunaldimki, düsünmekten, üzülmekten

kelebekx1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
80
9
Kizlar cok uzun biliyorum ama okuyup bana cvp verirseniz coook sevinirim. inanin okadar buranldimki artik düsünmekten, üzülmekten kendimi yiyip bitiriyorum.
erkek arkadasimla evlencektik aile problemleri cikti. ben yurtdisinda kaliyorum o ise türkiyede. zaman istedim ondan, birbirimizi seviyorsak bekleriz dedim (sakayla karisik ozamanlar beklemezsem görürsün diyordu-bende seviyorsan beklersin diyordum) sonra zamana kaldi isimiz ve bu yazin türkiyeye gelince yüz yüze konuscaktik. daha düne kadar seni seviyorum, senden ayrilmam, bizi ayirirlarsa herkes cok pisman olacak diyordu. hergün aglamaktan gözlerim patliyacak duruma geliyordu. cabaladim elimden gelen herseyi yaptim. birgün aniden mesaj cekerek bitirdi. sucsuz oldugum halde beni sucladi, suc baskinligi yapti.
ben erkek arkadasima cabaladim, fedakarliklar yaptim ama o onlari inkar etti ve bana sucbaskinligi yapti yani sen iste sen söyle yapsaydin... böyle yapsaydin... daha gzl bir iliskimiz olurdu vsvs. sen hic birsey yapmadin cabalamadin dedim. CABA kelimesi ona sacmaymis. Bana verdigi cevap suydu "ben bir karar aldim, kararimin arkasinda durarak yeni kisilere sans vericem sende öyle yapmalisin kendine" dedi bide üstelige pislik. Yeni birisimi var diye sordum „yok“ diye cevap vermisti.
Ayriliali 2 ay olcak, Bugünde ögrendim ki ben burada careler ararken, üzülüp aglarken, günlerdir keske böyle yapsaydim daha mi iyi olurduk diye kendimi yiyip bitirirken o isini garantilemis bile. isyerine yeni birisi gelmis, onunla tanismis ve konusmaya baslamislar ozamanlar, benim tabi bundan haberim yoktu. Bir yandan benimle konusurken, bir yandanda onunla konusup anlasiyormus. Ani bir sekilde zaten bana sucbaskinligi yaparaktan bitirmisti.
Insanda hic mi vicdan olmaz. Onu okadar sevdigimi, deger verdigimi biliyordu. Hayaller, planlar kuruyordu bide benimle. Dürüst olupta bir aciklama bile yapmadi. Aileler flnda hep ögrendi. Beni ne kadar zor duruma soktu. Ben simdi hangisine üzülüyüm? o günlerdeki üzüldügüme mi? onu okdar sevdigime mi? ben burada üzülürken onun arkamdan is cevirmesine mi? yeni birisiyle tanismasina mi? bana suc baskinligi yapmasina mi? Ben keskelerle kendimle konusmamami? Ona okadar deger vermememi? Hangsine üzülüyüm, hangisine? napiyim? Cok bunaldim, daraldim artik kizlar yaziyimi okuyup cvp yazdiginiz icin cook tsk ederim....

Ah be siz de boyle bi adam icin hala uzuluyorsunuz
Boşverin üzülmeyin lutfen. Gecip gider hepsi. Ne kadar mantikli hareket ederseniz o kadar iyi

Rabbim bunu hayırlı görmüş üzülmeyin vardır bi hayır üzme artık kendini unutmak zor ama başarmak zorundasın ağlamak çare değil biraz sabır ve dua biraz kendi içine Don kendine yönel seni meşgul edecek işler bul yoksa hastalanırsın Allâh korusun

cnm baslarda cok üzüldüm keske sunu yapsaydim diyip duruyordum, ama benim sinirlendigim üzüldügüm su dürüst olup bir aciklama yapmayipta baska birisini bulupta bana suc baskinligi yapmasi. bunu anlamiyorum neden suc baskini yapiyorki, kendi sucluyken

Canım ne kadar zamandır görüşüyordunuz? Kişiye göre değişir ama onlar bizim gibi emek verip çabalamiyor çoğu zaman. zora gelince kaçan kaçana.o görüştüğü kişi inan gözüne daha kolay yormayan biri gibi gözüktüyse onu seçmiştir. cok sevip aşık olduğundan değil

Canim ben senin yerinde olsam boyle birinden kurtuldugum sevinirdim hayatta hersey geelbilir insanlarin basina ve bu cok normal bir durum ailene yada cevrene karsi kendini kotu hissetmene bence gercekten gerek yok hayatini yeniden kurdugunu dusun kendine daha dogru bir insan bulacagina inan bu senin icin ucu atlattigin bir tecrubeydi diye dusun... hayat cok kisa kendini boyle biri icin uzmene degmez seni gercekten sevseydi beklerdi her sartta

dogru diyorsun canim, benim üzüldügüm onca gecen günlerde sunuda yapsaydim söylenip duruyordum bosu bosuna; o arkamdan is ceviriyormus benimde bundan haberim yoktu. Diger sinirlendigim konu ise kendi sucluyken bana suc baskinligi yapmasi anliyamiyorum bunu insanda hic mi vicdan olmaz.

Sana haksızlık yaptigini bence kendisi de çok iyi biliyor ve vicdanını susturmak için kendine söylediği yalanları sana da söylüyor. Gün gelir pişman olan o olur. Son açtığım konuya bakarsan bir erkeğin gerçek yüzünü evlenmeden anladigin için ne kadar şanslı olduğunu anlarsın canım.
Umarım karşına seni gerçekten çok seven ve senin için emek vermeyi göze alacak ve hepsinden önemlisi sadık olacak biri çıkar.

Aslında bi açıdan iyi olmuş aileniz yüzünden bitaeydi daha ağır olurdu hem ailenizi hem kendinizi suçlardınız. Şimdi en azından biliyorsunuzki asi bir adammış. Sinirliniz bu da unutmanızı kolaylaştırır. Hakkınızda hayırlısı olmuş bence. Birde hiç kendinize acınayın o herife acıyın sizinle mutlu olma şansını kaçırdı. İnşallah daha düzgün insanlar çıkar karşınıza

tsk ederim cnm. allahim korumus beni ondan diyorum ve onu allaha havale ettim. degmeyecek birine deger vermisim bosu bosuna. ins o pisman olacagi günlerde gelir, gelirsede beni zaten birdaha hic bulamaz, asla ve asla onu affetmem.
bosu bosuna üzülmüsüm diyorum..
dediklerinede amin ins diyorum

Canim burda olay su aslinda senden ayrilabilmesi icin iki secenek vardi birisi hata yapmasi ve senin onu terketmen ki bu onun isine gelmezdi digeride seni suclayip bahaneler bulup oyle senden ayrilmakti ve sonucunda kafasina koymustu senden ayrilmayi sen olsan napardin tabikide karsindakini suclardin falan filan sonrada guyaa simdi vicdani rahat takiliyor neden seni sucladi kendisi vicdanen rahat... tabi o oyle zannediyor ama sen gercegi bilecek kadar akillisin onun bu sacma sapan seni suclama oyunu aslinda kendi yaptigi hatayi bastirma cabasiydi yada bahane buluo senden ayrilma cabasiydi.... bu durumda seni suclayip ayrildi diye hicc uzulme aksine kendini rahatlat cunku sen suclu olmadigini biliyorsun amaci zaten seni suclayip vicdan yukunu senin boynuna atip rahatlamak... o dedi diyede sen gercekten suclumu oldun hayir alakasi bile yok bunlar hep hikaye... ve yine ayrica beraberken sunu yapsaydm falan diyosun ya bilki insan hayatindaki pismanliklar asla bitmez sen dusundukce bulursun kendini uzecek biseyler... ben zamaninda benzer seyler yasadim ve aklim ne zman basima geldi biliyomusun can yucelin hersey sende gizli siirini oku ne demek istedigimi anlicaksin... suanda sen uzulmek istiyosun ve kendini uzuyosun halbuki istemezsen umrunda bile olmaz hersey tamamen senin elinde kendini buhrana sokma sikintiya sokma aksine umursamaz ve rahat ol ac egelenceli sarkilar dinle git kendine yapacak degisik aktiviteler bul zaten kaybedecegin kadar zaman kaybetmissin pismansin bide pismanim diyip diyip kendini gunlerce yiyip bitirmenin bunalima girmenin senden baska kimseye bi etkisi yok sadcee kendini uzersin oda bosuna bi caba :-( ins yardimci olabilmsmdir

tsk ederim canim ins hayirlisi böylemis diyorum, ve allahim beni ondan kurtarmis

cok tsk ederim gercekten dediklerin cok dogru hepsine katiliyorum. bosu bosuna kendimi yiyip bitirmism bunca zaman, senin yazdiklarini okudukca herseyi birkez daha iyi anladim. asla sevmedigim sey yalan ve ihanet. bunlari onda görmüs oldum ve gercektenden ondan tiksinmis durumdayim. allahim beni korumus ondan diyorum. kendime yeni bir sayfa acip artik onu tamamen unutmaya karar verdim. onuda allaha havale ettim, ne hali varsa görsün.

uzun zmndan beri görüsmüslügümüz var her yaz tatilinde gittigimizden dolayi. evet zora gelince kacan oldu buda. tüm dediklerinede katiliyorum, onun cabasi sadece evlenmekmis aslinda (yasi 27 ve cevre baskisi cok oluyormus, evlenmesi icin).

Birkaç aylık ilişki diye düşünmüştüm ama uzun zaman olduysa ve o zamana rağmen senden vazgecebiliyosa ondan zaten hayır gelmezmiş.o görüştüğü kızla da şimdilik iyi hiç belli olmaz bakarsın onda da bir sorun çıkar yine kaçar.boyle erkeklerin kimseye kör kütük aşık olamadıklarını düşünüyorum. amaç evlilik çocuk.gec olmadan anlamışsın geçirdiğin zamanı vakit kaybı değil tecrübe olarak gör derim

sabredin zamana bırakın, eden er ya da geç bulur sonuçta aldatmış sizi cezasız kalmaz, o yüzden içinizi rahat tutun sabredin, beynininizde bitirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…