Ay ben evlenene kadar size cok şey danışıcam sanırım :))
Şimdik kızlar Yatak odamın dolapları siyah beyaz ama tülüm krem renkli perdem siyah :/ sizce tülünde beyazmı olması gerekiyor ben cok anlamıyorum renk uyumundan tül siparişi verilirkende kayınvalidem ve görümcemden destek aldım onlar kremin daha güzel oldugunu söyleyince krem aldık.Fakat akşama düşündüğümde beyaz siyah mobilyaya krem tül gitmez diye düşündm.Alırken hiç aklıma gelmemişti :44: Dün kayınvalidemi aradım tülleri değişelim diye oda kızım kesildi tüller artık bişey olmaz dedi.cok moralim bozuk gece ruyamda bile tülleri değişmeye uğraşıodum.Yatak örtümü ne renk alıyım şimdi ben :44:
Fikir verin lütfen kızlar :/ salonumda krem renkli tülü.yine yemek masası beyaz siyah koltuklar kırmızı siyah perde kırmızı düşündük.sanırım ev konusunda herşeyi yüzüme gözüme bulaştırdım ufff
Canım bu kadar kafana takma güzel olur:) Kardeşiminkide siyah ve beyaz hakim onunda perdesi krem rengi.Çok cırtlamıyor kırık beyaz gibi duruyor kötü durmuyor yani.Kısmet öyleymiş öyle düşün takma kafana sen
ne alırsan al 3 yıl sonra sıkılır, umursamazsın benim gibi. takma bu kadar tüldü, güneşlikti... "krem rengi daha iyi olur" diyor perdeciler. halıyı ne renk aldın? duvarlar ne renk? avize, abajur vs. var mı?
benim duvar, tül, halı, abajur lila. mobilyalar koyu kahve-krem. yatak örtüsü krem. bir de lila örtüm var. ikisini de örtmüyorum. işe mi yetişeyim yatak örtüsü mü sereyim. akşam geri toplaması da işkence. yastıkları falan. amaaan bıktım bütün eşyalardan
salonda siyah, beyaz ve kırmızı varsa bazı objeler de turkuvaz olmalı. renklerin ruh halimiz üzerinde çok etkisi var. siyah beyazı dengeler. kırmızı heyecan ve öfke rengi. onu da bir şeyin dengelemesi lazım. o da turkuvazdır.