- 5 Kasım 2023
- 62
- 8
- 28
-
- Konu Sahibi heratoretto
Günlük rahat 2 litre içiyorumdur işteyken su içmemde sorun yok kaşıntımda yok hani farklı bişey de yapmadım günlük rutin duş alır çıkarım sabahları iyi kurulanırım dikkat ederim yani ondan garipsedim zaten eşim şuan yok diyor baya dibime kadar gelip özellikle kokladı yani ben hala koku alıyorum deyince evde temizlik yapıyorum şuan hala koku var gibi geliyor bana psikolojik huylandım heralde bir andaBence de klimadan dolayı hastalanmissin. Su içme durumun nasıl ? Kaşıntı var mı ? Belki tam kurulamadın ondan da olabilir.
Smear yaptıralı oldu ama 3-5 ay birdaha mı yaptırsam acababende smear testi yaptırdığım da böyle olmuştu örnek alırken ki bir jel kullanılıyor sanırım ondan kaynaklı oluyor
Huylandin büyük ihtimalleGünlük rahat 2 litre içiyorumdur işteyken su içmemde sorun yok kaşıntımda yok hani farklı bişey de yapmadım günlük rutin duş alır çıkarım sabahları iyi kurulanırım dikkat ederim yani ondan garipsedim zaten eşim şuan yok diyor baya dibime kadar gelip özellikle kokladı yani ben hala koku alıyorum deyince evde temizlik yapıyorum şuan hala koku var gibi geliyor bana psikolojik huylandım heralde bir anda
Kalabalık bir ortamda çalışıyorum evet enfeksiyon ihtimali de olabilir şuan koku geçti bir sorun yok klimada açık sürekli üşütmüşte olabilirim. Enfeksiyon gebelik oluşmasına engel mi?Enfeksiyon var bnde de oldu idrar da yanma yoktu koku vardi biraz da karnim agridi doktora gittim persembe günü hamilelik diye umitlendim idrar yolu enfeksiyonu cikti
Evet engel once doktor temizliyo sonra baslayin diyo geneldeKalabalık bir ortamda çalışıyorum evet enfeksiyon ihtimali de olabilir şuan koku geçti bir sorun yok klimada açık sürekli üşütmüşte olabilirim. Enfeksiyon gebelik oluşmasına engel mi?
Şuan var mı bilmiyorum ama son bir senedir deniyoruz kesin enfeksiyon olmadığını bildiğimde de olmamıştı bakalım belki birdaha ki aya. Ben ovülasyon testi deniyorum iki aydır ama ikisinde de yumurtlama günüm farklı çıktı her ay aynı gün olması gerekmiyor mu? Böyle olunca düzensiz yumurtlama mı oluyorEvet engel once doktor temizliyo sonra baslayin diyo genelde