- 5 Kasım 2023
- 62
- 8
- 28
- Konu Sahibi heratoretto
Kızlar merhaba, ilk defa başıma geldi bu sizlere danışmak istedim. Smear testimi kısa zaman içinde yaptırdım hiçbir sorun çıkmadı. Adetime iki gün var akıntım biraz arttı ona bağladım birkaç gündür. Bu sabah bir uyandım kötü bir kokuyla karşılaştım kendimi hemen banyoya attım ama afedersiniz koku hala burnumda kahvaltı yapamadım. Eşim geçti şuan yok dedi ama ben huylandım sanırım hala burnuma kokular geliyor. Birkaç gündür sol kasığım ve bacağım ağrıyordu dün gecede adet olacakmışım gibi belim. Sabah test yaptım negatif çıktı yumurtlama günü tek sefer ilişki olmuştu çatlamayı falan değerlendiremedik çok umudum yoktu ama kasık ağrısı olunca acaba mı demiştim. İş yerinde sürekli klimalar açık acaba o yüzden mi ağrılarım oldu. Enfeksiyon desek idrarımda yanma veya ağrı yok. Mantar desek bir gecede mantar olur mu bilmiyorum hiç başıma gelmedi. Sizce nedir bu kötü kokunun sebebi ben Antalya’da yaşıyorum o sıcaklarda regli günümde bile hiç koktuğumu bilmem eşimde aynısını söyledi hatta o da çok şaşırdı. Neden oldu bu yaşayan var mı??