Kızlar yaşayan var mı bu koku neden olur adete iki gün kaldı testim de negatif ?? 🥺

heratoretto

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2023
62
8
28
Kızlar merhaba, ilk defa başıma geldi bu sizlere danışmak istedim. Smear testimi kısa zaman içinde yaptırdım hiçbir sorun çıkmadı. Adetime iki gün var akıntım biraz arttı ona bağladım birkaç gündür. Bu sabah bir uyandım kötü bir kokuyla karşılaştım kendimi hemen banyoya attım ama afedersiniz koku hala burnumda kahvaltı yapamadım. Eşim geçti şuan yok dedi ama ben huylandım sanırım hala burnuma kokular geliyor. Birkaç gündür sol kasığım ve bacağım ağrıyordu dün gecede adet olacakmışım gibi belim. Sabah test yaptım negatif çıktı yumurtlama günü tek sefer ilişki olmuştu çatlamayı falan değerlendiremedik çok umudum yoktu ama kasık ağrısı olunca acaba mı demiştim. İş yerinde sürekli klimalar açık acaba o yüzden mi ağrılarım oldu. Enfeksiyon desek idrarımda yanma veya ağrı yok. Mantar desek bir gecede mantar olur mu bilmiyorum hiç başıma gelmedi. Sizce nedir bu kötü kokunun sebebi ben Antalya’da yaşıyorum o sıcaklarda regli günümde bile hiç koktuğumu bilmem eşimde aynısını söyledi hatta o da çok şaşırdı. Neden oldu bu yaşayan var mı?? :KK43:

Bence de klimadan dolayı hastalanmissin. Su içme durumun nasıl ? Kaşıntı var mı ? Belki tam kurulamadın ondan da olabilir.

Bence de klimadan dolayı hastalanmissin. Su içme durumun nasıl ? Kaşıntı var mı ? Belki tam kurulamadın ondan da olabilir.
Günlük rahat 2 litre içiyorumdur işteyken su içmemde sorun yok kaşıntımda yok hani farklı bişey de yapmadım günlük rutin duş alır çıkarım sabahları iyi kurulanırım dikkat ederim yani ondan garipsedim zaten eşim şuan yok diyor baya dibime kadar gelip özellikle kokladı yani ben hala koku alıyorum deyince evde temizlik yapıyorum şuan hala koku var gibi geliyor bana psikolojik huylandım heralde bir anda

Enfeksiyon var bnde de oldu idrar da yanma yoktu koku vardi biraz da karnim agridi doktora gittim persembe günü hamilelik diye umitlendim idrar yolu enfeksiyonu cikti

Benim 2 gun var erken yaptm bugün tertemiz negatif cikti hafif koku devam.ediyo eczaci bitkisel bir urun verdi enfeksiyon icin

Günlük rahat 2 litre içiyorumdur işteyken su içmemde sorun yok kaşıntımda yok hani farklı bişey de yapmadım günlük rutin duş alır çıkarım sabahları iyi kurulanırım dikkat ederim yani ondan garipsedim zaten eşim şuan yok diyor baya dibime kadar gelip özellikle kokladı yani ben hala koku alıyorum deyince evde temizlik yapıyorum şuan hala koku var gibi geliyor bana psikolojik huylandım heralde bir anda
Huylandin büyük ihtimalle

Enfeksiyon var bnde de oldu idrar da yanma yoktu koku vardi biraz da karnim agridi doktora gittim persembe günü hamilelik diye umitlendim idrar yolu enfeksiyonu cikti
Kalabalık bir ortamda çalışıyorum evet enfeksiyon ihtimali de olabilir şuan koku geçti bir sorun yok klimada açık sürekli üşütmüşte olabilirim. Enfeksiyon gebelik oluşmasına engel mi?

Evet engel once doktor temizliyo sonra baslayin diyo genelde
Şuan var mı bilmiyorum ama son bir senedir deniyoruz kesin enfeksiyon olmadığını bildiğimde de olmamıştı bakalım belki birdaha ki aya. Ben ovülasyon testi deniyorum iki aydır ama ikisinde de yumurtlama günüm farklı çıktı her ay aynı gün olması gerekmiyor mu? Böyle olunca düzensiz yumurtlama mı oluyor

X