• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yaşayan oldu mu nedir bu

Aydaaaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2024
8
4
1
26
Kızlar bu ay 8inde adet oldum 11 inde bitti 13 ü 16 sı korunmasız ilişki yaşadım birde şöyle bi durum var adetim bittiği günden 2 gün sonra kahvemsi akıntı geldi şuan hala akıntım gelmeye devam ediyor ve yumurta akı gibi birde dün inanılmaz bir alt karın ağrısı yaşadım bikini bölgeme doğru kramp şeklinde bugünde yine akıntı devam yüzüm gözüm sivilce oldu başım çatlıyor hamilelik istiyorum ama bu kadar erken sonuç vermez sanmıyorum da nedir ki bu durum kafam kurcalandı

Kızlar bu ay 8inde adet oldum 11 inde bitti 13 ü 16 sı korunmasız ilişki yaşadım birde şöyle bi durum var adetim bittiği günden 2 gün sonra kahvemsi akıntı geldi şuan hala akıntım gelmeye devam ediyor ve yumurta akı gibi birde dün inanılmaz bir alt karın ağrısı yaşadım bikini bölgeme doğru kramp şeklinde bugünde yine akıntı devam yüzüm gözüm sivilce oldu başım çatlıyor hamilelik istiyorum ama bu kadar erken sonuç vermez sanmıyorum da nedir ki bu durum kafam kurcalandı
Gebelik bu kadar erken belirti vermez. Enfeksiyonunuz olabilir enfeksiyon ciddi anlamda bel kasık karın ağrısı yapar akıntı kesik kesik gelir sarımsı veya yeşilimsi gelebilir kahverengi olabilir. Eğer gebelik düşünüyorsanız mutlaka doktora gidin enfeksiyon varken gebelik şansı düşer eğer olsa bile düşük tehlikesi yaratır önceliğiniz enfeksiyonu halletmek olsun🌸

Back