Benim çocuğum yok... Ama sizin başınıza gelen benim başıma gelseydi ne yapardım diye düşündüm... KESİNLİKLE DÜNYAYI DAR EDERDİM O AHLAKSIZLARA!!!! Elinizden geleni ardınıza koymayın... Mutlaka avukatlardan bilirkişilerden öğrenin, elinizdeki kaydı savcılıkta kullanabilir misiniz diye... Eğer kullanmanız sakıncalıysa, kullanmadan suç duyurusunda bulunun, orada çocukları olan ailelere kaydı dinletirsiniz, ve birlikte birşeyler yaparsınız....
Ne demek Allah kelamı anılıyor diye savcılığa gitmemek.... Bence asıl bunların peşini bırakmamak lazım.. Çok kolay kandırılıyoruz böyle... oh ne ala... Herkes Allah desin istediğini yapsın ne ala memleket!!!!!!
Offffff çok sinirlendim yaaa daha yazarım ama konunuz kapanmasın diye susuyorum... off offf offfff!!!!!
kızlarr avukata ulaştım "suç teşkil etmez sadece karşı taraf delil olmaz diye itiraz edebilr" dedicevaplarınız için teşekkürler gerçekten..bunlar böyle davranıyor diye elbette hepsini karalamak doğru olmaz..ama bir süreliğine dini eğitimine ufak ufak evde devam etmenin doğru olduğuna karar verdim..kızıma parmak boyası vs aldım bir de sallanan at istiyor orda varmış da..canı sağolsunalırım inşallah evi küçük bir ana okuluna çevireceğiz kararımız bu DDşimdi onun yollarını arıyorum evde anaokulu faaliyettleri nelerdir diye..iyi ki varsınız sizi seviyorum valla yalnız kaldığım kimselere güvenmediğim şu şehirde her zaman dost kapısı gibisiniz DD
( cevabım biraz geç olmuş ama neyse
çokkk teşekkürler..ben gidim de kızımla anaokulu faaliyetine başlayım öyle diyoruzDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?