Şimdiki sac rengim kuaför hatası nedeniyle bu renkte ne yazık ki...
Kendi sac rengim boyamak istedigim palette nin büyülü kahve rengi gibi...
İşte bu renk
Sizce denildigi gibi bu renk koyu renk sacımın üstüne tutur mı?
Ya da daha mı koyu yapar?
Daha önce kendi sac rengimin üstüne gene radians serisinden kızıl yapmıştım tek seferde tutmuştu ama bu sefer de koyu olursa daha ne yaparım artık ben bilmiyorum.
Bıktım şu koyu saclardan...
Bana bir yardım edin.Yarım boya alıp degiştirmeyi düşünüyorum acilinden.benneyaptımki
koyudan acmak istersen kizillasir sacin dikkatli ol bence. hafifde olsa isikta parlar. boyucan renkte kizil olmasa bile cünki suanki sac rengi cok koyu acilmasi zor biraz. bence bir ay bekle aksin boya biraz sonra dene.
tutmaz canım. Bizzat birçok kere kendim sacimi evde boyadim. Son denemem ise cok komık olmustu. Koyu kahve sacımın ustune kızıl boyamaya kalktım. Sonuc : Dipten yeni cikan saclarim kızıl gerisi koyu kahve:kaydirigubbakcemile3. Cok komik olmustum bide 2 gun o sacla dolastım ustune hemen boya yapamıyorsun tekrar cunku. Dipten cikan saclarin varsa tutar gerisi oldugu gibi kalir.
Canlarım benim Zaten sacımı boyayalı bir ay oldu.
Bu süre zarfında beyaz sabunla sac rengimi biraz olsun acabildim.
Koyu kumraldı göya ama ucları fena halde siyahtı.Bu rengi de kuaförüm alttaki kızıllıgı kapatmak için yaptı zaten.Bir de bu boya istememin sebebi tek seferde koyu sacın üstüne bile tutuyor olması ama.
Tutmuyor yani yalan dolan demek bu palettenin radians serisi...
Bende ümitlenmiştim yahuuuuuuu.
Peki o zaman palettenin acısını alıcam arkadaşlar.
Acıldıktan sonra kızıl olur heralde sacım dimi o zaman mı bu boyadan alıp boyasam ne dersiniz...
Cokça fikre ihtiyacım var
bu acik kahve boyama isi biraz gicik bi is mafoldumben ben kendim de o tona bayiliyorum sacta zeten boya varsa ayni o renk istedigin renk cikmiyo bir kac boya kizil kahve belki biraz platin karismasi gerekiyor vs. rengin durumna bagli ama yinede zor bi is... uclar koyu dedin o bakimdan...
hani sacin dogal hic boya olmasa kesinlikle tutar ama dedigim gibi mirmirmirmir
Acil cevap yazın birazdan dışarı cıkıp boya alıcam yanlış secimler yapmak istemiyorum.
Boyalı koyu renk sacın üstüne palette büyülü kahve kullanan oldu mu?
Tutar mı tutmaz mı?
acele iş yapma bence. böyle renk oynamalarında kendin yapma. kuaföre git ama bir başkasınaa sositososito bi de dikkat ettinz mi bilmiyorum kuaförde boyanın içine o beyaz sıvıdan (boyaya karıştırılan) daha az katılır. sanırım bu şekilde boyanın daha etkili olması ve uzun süreli kullanımı sağlanmış oluyor.