S su gibi34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2015 904 258 10 Mart 2015 Konu Sahibi su gibi34 #1 SELAM SEVGİLİ KK ANNELERİ DÜNDEN BERİ BEBEĞİMİN HAREKETLERİNDE GÜÇSÜLÜK VAR VE KARNIM AĞRIYOR BÖYLE Bİ DURUMLA KARŞI KARŞIYA KALAN VAR MI
SELAM SEVGİLİ KK ANNELERİ DÜNDEN BERİ BEBEĞİMİN HAREKETLERİNDE GÜÇSÜLÜK VAR VE KARNIM AĞRIYOR BÖYLE Bİ DURUMLA KARŞI KARŞIYA KALAN VAR MI
bernagy ♥ Canım Kızım ♥ Canım Oğlum ♥ Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2014 596 258 34 10 Mart 2015 Konu Sahibi su gibi34 #2 Canim kac haftaliksin ileri haftalardaysan bebek artik cok fazla sikistigindan eskisi gibi hareket edemiyor yavas kipirdanmalar oluyor..
Canim kac haftaliksin ileri haftalardaysan bebek artik cok fazla sikistigindan eskisi gibi hareket edemiyor yavas kipirdanmalar oluyor..
S su gibi34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2015 904 258 10 Mart 2015 Konu Sahibi su gibi34 #3 bernagy .!.: Canim kac haftaliksin ileri haftalardaysan bebek artik cok fazla sikistigindan eskisi gibi hareket edemiyor yavas kipirdanmalar oluyor.. Genişletmek için tıkla... 31+3 OLDUK PEKİ BU KARIN AĞRISI NORMAL Mİ SAĞ ALT TARAF
bernagy .!.: Canim kac haftaliksin ileri haftalardaysan bebek artik cok fazla sikistigindan eskisi gibi hareket edemiyor yavas kipirdanmalar oluyor.. Genişletmek için tıkla... 31+3 OLDUK PEKİ BU KARIN AĞRISI NORMAL Mİ SAĞ ALT TARAF
bernagy ♥ Canım Kızım ♥ Canım Oğlum ♥ Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2014 596 258 34 11 Mart 2015 Konu Sahibi su gibi34 #4 su gibi34 .!.: 31+3 OLDUK PEKİ BU KARIN AĞRISI NORMAL Mİ SAĞ ALT TARAF Genişletmek için tıkla... Yani normal canim bebek baski yapiyor agirlasiyorsun kotu bise oldugunu sanmiyorum bol bol dinlen
su gibi34 .!.: 31+3 OLDUK PEKİ BU KARIN AĞRISI NORMAL Mİ SAĞ ALT TARAF Genişletmek için tıkla... Yani normal canim bebek baski yapiyor agirlasiyorsun kotu bise oldugunu sanmiyorum bol bol dinlen
S su gibi34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2015 904 258 11 Mart 2015 Konu Sahibi su gibi34 #5 bernagy .!.: Yani normal canim bebek baski yapiyor agirlasiyorsun kotu bise oldugunu sanmiyorum bol bol dinlen Genişletmek için tıkla... bu aydan sonra daha çok korkar oldum kendim için gram korkum yok onu kaybetmekten korkuyorum
bernagy .!.: Yani normal canim bebek baski yapiyor agirlasiyorsun kotu bise oldugunu sanmiyorum bol bol dinlen Genişletmek için tıkla... bu aydan sonra daha çok korkar oldum kendim için gram korkum yok onu kaybetmekten korkuyorum
jeosevda 02-05-2015 Kayıtlı Üye 21 Ocak 2014 593 245 11 Mart 2015 Konu Sahibi su gibi34 #6 canım tatlı yada çikolata yiyip sol tarafına yat ve bebeğini gözlemle hareketleri daha rahat hissedebilirsinn
canım tatlı yada çikolata yiyip sol tarafına yat ve bebeğini gözlemle hareketleri daha rahat hissedebilirsinn
bernagy ♥ Canım Kızım ♥ Canım Oğlum ♥ Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2014 596 258 34 11 Mart 2015 Konu Sahibi su gibi34 #7 su gibi34 .!.: bu aydan sonra daha çok korkar oldum kendim için gram korkum yok onu kaybetmekten korkuyorum Genişletmek için tıkla... Birsey olmaz canim aklinada oyle kotu seyler getirme iyi seyler dusun ne guzel bebegine kavusmana cok az bi zaman kaldi bunlari dusun
su gibi34 .!.: bu aydan sonra daha çok korkar oldum kendim için gram korkum yok onu kaybetmekten korkuyorum Genişletmek için tıkla... Birsey olmaz canim aklinada oyle kotu seyler getirme iyi seyler dusun ne guzel bebegine kavusmana cok az bi zaman kaldi bunlari dusun
S su gibi34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2015 904 258 11 Mart 2015 Konu Sahibi su gibi34 #8 bernagy .!.: Birsey olmaz canim aklinada oyle kotu seyler getirme iyi seyler dusun ne guzel bebegine kavusmana cok az bi zaman kaldi bunlari dusun Genişletmek için tıkla... Bİ DE BANA SOR
bernagy .!.: Birsey olmaz canim aklinada oyle kotu seyler getirme iyi seyler dusun ne guzel bebegine kavusmana cok az bi zaman kaldi bunlari dusun Genişletmek için tıkla... Bİ DE BANA SOR