Canım benimmm çok saol yaa vallahi ole heyecanlıyım kii .hayvanları çok seviyorum ama kuşları bi başka cins fark etmiyor. Cnm ikincisini bugün yumurtladi eminim. Çünkü ilk baktığımda tek yumurta vardı . Ama diğerini ya dün yada bi önceki gün yumurtlams olabilir yada bugün ben bakmadan önce. Herneyse ama hemen anlayabiliyor mu ki onlar boş mu degilmiiSenin bir şey yapmana gerek yok eğer o yumurtalar boş olsaydi kendileri kirardi zaten demek ki dolu o yuzden gidib kendileri yatar ustlerine.ama bekle bir arkadasimda baya bir kuş var çok iyi biliyor bunlari yavrulari da olmusdu.ona yazdm cvb gelsin sana bildiririm
Benim de 2muhabbet kusum vardi eskiden baba evindeyken onlar yumurtladiğinda yumsak olduğu belli oluyordu kendileri deldi sonra.ben de hayvanlari seviyorummm hepsiniiii :)) az bekle diyicem sana şimdi ne yapman gerektiğiniCanım benimmm çok saol yaa vallahi ole heyecanlıyım kii .hayvanları çok seviyorum ama kuşları bi başka cins fark etmiyor. Cnm ikincisini bugün yumurtladi eminim. Çünkü ilk baktığımda tek yumurta vardı . Ama diğerini ya dün yada bi önceki gün yumurtlams olabilir yada bugün ben bakmadan önce. Herneyse ama hemen anlayabiliyor mu ki onlar boş mu degilmii
Tamam cnmmm Bekliyorummm bu arada hafta sonu evde yokum yani bugün annemlere gidiyoruz inşallah 2 günde bişe olmaz onlaraBenim de 2muhabbet kusum vardi eskiden baba evindeyken onlar yumurtladiğinda yumsak olduğu belli oluyordu kendileri deldi sonra.ben de hayvanlari seviyorummm hepsiniiii :)) az bekle diyicem sana şimdi ne yapman gerektiğini
Bakmam artık cnm ya ilk heves heycanla baktım da artık emeğimın karşılığını almak için sabretme moduna gecicemmTatlimmm arkadaşm yemekte suan birazdan cvb veriri.ama sen çok açma o yuvayi uzak durman gerek bence.açma bakma yumurtaya artik