Sayenizde en çirkin adamişin garip tarafı bunu deyip kızı terkeden adam konu sahibine göre çok güzel adam ??????????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sayenizde en çirkin adamişin garip tarafı bunu deyip kızı terkeden adam konu sahibine göre çok güzel adam ??????????
Sevgili olarak bir görüşmemiz olmayacaktı aslında, öylesine bir görüşme, anlamlandırmak yok, ama soğudum buradaondan çok hoşlandığının farkına varırsan,ki bence hoşlanıyosun, daha fazla beklentiye gireceksin.ama adam açık seçik şekilde seni aldatacağını,ilişkilere bakış açınızın uyuşmadığını söyleyen dengesiz biri. o açıdan söylüyorum
7 ayda özlemiyordur da neyseKendisi ozleyince hatirliyor beyimiz. Senin özlemin onemsiz.
Anlatabildim mi?
Sayenizde en çirkin adam
Bence de İzmir'e her gelişinde boş gitmemek istiyordur, bir de istediği olmayınca oldurmak derdiöyle olmalı zaten perde falan laffff ,sizi çözmüş bu adam siz her aradığında ulaşacağı birisiniz ondan dolayı şehre gelince sıkılmamak adına görüşelim dedğini düşünüyorum gerçekten olgun bi cevap vereyim diyorsan görüşmek istemiyorum gerek de yok dersin.belki bunları gözden kaçırıyosundur diye amacım yardımcı olmak .
Canim, o adama karsi suan icin ne hissetigini bilmek istiyorsun bir yandan da en ufak olumsuz bir yorumda sogudum diyorsun.Sevgili olarak bir görüşmemiz olmayacaktı aslında, öylesine bir görüşme, anlamlandırmak yok, ama soğudum burada
Estağfurullah ne kusuru, inanıp inanmamak sizin elinizde ama böyle yalanlar uydurmam için cidden şizofren olmalıyım, öyle bir hastalığım da yok çok şükür ama çok saçma yazıyorum o biraz gerçekçiliğini yitirmesine sebep oluyorben artık senin konularının gerçekliğinden şüpheliyim, kusura bakma..
Korkuyorum bundan of karıştım iyiceCanim, o adama karsi suan icin ne hissetigini bilmek istiyorsun bir yandan da en ufak olumsuz bir yorumda sogudum diyorsun.
Bence sende net degilsin,bulusmaya gitsen tekrar gorussen yasadiklarini bir daha yasama olasigilin yuksek gibi geliyor bana..
bence her şeyi çok takıyorsun, insanları bu kadar önemseme. adamın ne olduğu belli, üzerinde düşünmene bile gerek olmamalydı, böyle giderse çabuk yaşlanırsın:)Estağfurullah ne kusuru, inanıp inanmamak sizin elinizde ama böyle yalanlar uydurmam için cidden şizofren olmalıyım, öyle bir hastalığım da yok çok şükür ama çok saçma yazıyorum o biraz gerçekçiliğini yitirmesine sebep oluyor
23 yaşındayım 45 hissediyorum 13 gibi yazıyorum, herhalde yakında akıl hastanesibence her şeyi çok takıyorsun, insanları bu kadar önemseme. adamın ne olduğu belli, üzerinde düşünmene bile gerek olmamalydı, böyle giderse çabuk yaşlanırsın:)
23 yaşındayım 45 hissediyorum 13 gibi yazıyorum, herhalde yakında akıl hastanesi
Fotoğrafın çok iyi yok yok karar verdim görüşmeyeceğim, defolup gitsin onunla buluşmak için can atanlaraAdam hacivat gibi "yar bana bir eğlenceeeee" canı sıkılmış,boşta kalmış. Hazır izmire gelmişken seni de bi göresi gelmiş. Bu kadar değersizleştirme kendini.
Haha zaten en önemli yer 'telefon öttü'"Telefon öttü"den sonrasını okuyamadım