KIZLAR YARDIMMMM

ondan çok hoşlandığının farkına varırsan,ki bence hoşlanıyosun, daha fazla beklentiye gireceksin.ama adam açık seçik şekilde seni aldatacağını,ilişkilere bakış açınızın uyuşmadığını söyleyen dengesiz biri. o açıdan söylüyorum
Sevgili olarak bir görüşmemiz olmayacaktı aslında, öylesine bir görüşme, anlamlandırmak yok, ama soğudum burada

Sayenizde en çirkin adam :KK70:

öyle olmalı zaten perde falan laffff ,sizi çözmüş bu adam siz her aradığında ulaşacağı birisiniz ondan dolayı şehre gelince sıkılmamak adına görüşelim dedğini düşünüyorum gerçekten olgun bi cevap vereyim diyorsan görüşmek istemiyorum gerek de yok dersin.belki bunları gözden kaçırıyosundur diye amacım yardımcı olmak .

öyle olmalı zaten perde falan laffff ,sizi çözmüş bu adam siz her aradığında ulaşacağı birisiniz ondan dolayı şehre gelince sıkılmamak adına görüşelim dedğini düşünüyorum gerçekten olgun bi cevap vereyim diyorsan görüşmek istemiyorum gerek de yok dersin.belki bunları gözden kaçırıyosundur diye amacım yardımcı olmak .
Bence de İzmir'e her gelişinde boş gitmemek istiyordur, bir de istediği olmayınca oldurmak derdi

Adamdaki rahatlığa gel. Canım istediğinde yazarım, canım istediğinde ararım öyle görüşürüz. Peki senin canın konuşup, görüşmek istediği zamanlarda ne olacakmış?

Bir de peşin peşin aldatırım demiş. Çocuk adeta bir dürüstlük abidesi. Baştan yolunu yapıyor ki, aldatıp yakalandığında "ama aşkım ben seni en başında bu konuyla ilgili uyarmıştım benim suçum yok ki" diyebilsin.

Valla sen bu adamı gözünde devleştirmişsin ama anlattığın kadarıyla yanına yaklaşılacak biri bile değil. Sanırsın ki adam Brad Pitt. Havalara bak. Gerçi şöyle egosunu alaşağı edecek bir kadına rastlamamış ki, adamında suçu yok.

Teşekkürler arkadaşlar, sayenizde onun sadece çıkarcı olduğunu gördüm, görüşmeyeceğim, mesaj atarsa eğer 'seninle görüşmek istemiyorum' diye kestirip atacağım, geçmişi hortlatmaya gerek yok

Sevgili olarak bir görüşmemiz olmayacaktı aslında, öylesine bir görüşme, anlamlandırmak yok, ama soğudum burada
Canim, o adama karsi suan icin ne hissetigini bilmek istiyorsun bir yandan da en ufak olumsuz bir yorumda sogudum diyorsun.

Bence sende net degilsin,bulusmaya gitsen tekrar gorussen yasadiklarini bir daha yasama olasigilin yuksek gibi geliyor bana..

ben artık senin konularının gerçekliğinden şüpheliyim, kusura bakma..
Estağfurullah ne kusuru, inanıp inanmamak sizin elinizde ama böyle yalanlar uydurmam için cidden şizofren olmalıyım, öyle bir hastalığım da yok çok şükür ama çok saçma yazıyorum o biraz gerçekçiliğini yitirmesine sebep oluyor

Canim, o adama karsi suan icin ne hissetigini bilmek istiyorsun bir yandan da en ufak olumsuz bir yorumda sogudum diyorsun.

Bence sende net degilsin,bulusmaya gitsen tekrar gorussen yasadiklarini bir daha yasama olasigilin yuksek gibi geliyor bana..
Korkuyorum bundan of karıştım iyice

Estağfurullah ne kusuru, inanıp inanmamak sizin elinizde ama böyle yalanlar uydurmam için cidden şizofren olmalıyım, öyle bir hastalığım da yok çok şükür ama çok saçma yazıyorum o biraz gerçekçiliğini yitirmesine sebep oluyor
bence her şeyi çok takıyorsun, insanları bu kadar önemseme. adamın ne olduğu belli, üzerinde düşünmene bile gerek olmamalydı, böyle giderse çabuk yaşlanırsın:)

bence her şeyi çok takıyorsun, insanları bu kadar önemseme. adamın ne olduğu belli, üzerinde düşünmene bile gerek olmamalydı, böyle giderse çabuk yaşlanırsın:)
23 yaşındayım 45 hissediyorum 13 gibi yazıyorum, herhalde yakında akıl hastanesi :KK70:

Adam hacivat gibi "yar bana bir eğlenceeeee" :110: canı sıkılmış,boşta kalmış. Hazır izmire gelmişken seni de bi göresi gelmiş. Bu kadar değersizleştirme kendini.

Adam hacivat gibi "yar bana bir eğlenceeeee" :110: canı sıkılmış,boşta kalmış. Hazır izmire gelmişken seni de bi göresi gelmiş. Bu kadar değersizleştirme kendini.
Fotoğrafın çok iyi :KK70: yok yok karar verdim görüşmeyeceğim, defolup gitsin onunla buluşmak için can atanlara

X