Umduğunuzun çıkmasını dileğiyle :)23 yaşındasın ve anlatım tarzın 13 böyle konuların gerçek çıkmamasını umuyorum
hadi inşallah gııız yaz bakalım belki fikirlerimiz değişir
Dengesiz tam ama benim de ondan kalır yanım yok ya neyse görüşmeyeceğimBoyle kisa bir sure cikip ayrildiktan sonra, erkegin yolu kizin yasadigi yerlere dusunce, birde ustune erkek gorusmek istiyeyince bu niyet bana pek masum gelmiyor be kardesim..
Ha birde senin gunahina girmem diyip , tahrik etmek icin caba harcamasida tam komedi.. kihkihkih
Ya mesaj attığında cevap vermeyip buraya yazsaydım keşke. Ama o siler hemen beni zaten ki aşık olması imkansızSen adamin bos zamanlarini degerlendirmesinde kullandigi stres topu musun? Eger oyleysen bulus bence. Kisaca anlatmam gerekirse sen bu adama agzi acik haaa bulusalim goruselim ozledim hoo dersen adamda bi degerin olmaz. Ne guzel takiliyorum canim sikilinca bulusurum ondan sonra baska kizla takilirim ohh birsuru kiz diyodur. Sen onu ek cevap da verme gormek istemiyorum seni de. Sonra sana asik olcak
Ne kadar kacarsan terslersen o kadar aklina dusuceksin. Dene gor. Hani o demis ya baskasiyla aldatirim. Demekki bi kizi kolay elde ediyo. Sen zor ol.Ya mesaj attığında cevap vermeyip buraya yazsaydım keşke. Ama o siler hemen beni zaten ki aşık olması imkansız
Hanımefendi 'affedersiniz' yazdım ama ondan başka kelime kullanamazdım. Ha 's.ç' yazsaydım tam tersi mi olacaktı?Çokta agziniz bozukmuş cevap vermese ağzına bilmem ne yaparım yazmışsınız
Buna arkadaşlarınızda dahil demissiniz
Pekala öyle deneyeceğim ^^Ne kadar kacarsan terslersen o kadar aklina dusuceksin. Dene gor. Hani o demis ya baskasiyla aldatirim. Demekki bi kizi kolay elde ediyo. Sen zor ol.
Bazen insanın gözüne perde inebiliyor, o yüzden buraya yazıyoruz ya, objektif bir yorum alıp o perdeyi aralamak için"Lullaby benim cinsel hayatım var ve bu sana uymuyor, ben başka kadınlarla görüşüp seni aldatabilirim'"
Şu kısmı okuduktan sonrasına gerek bile duymadım...İğrenmeme sebep verdi resmen bu adam.
Ama sizin mideniz nasıl aldı bilemiycem.
Bazen insanın gözüne perde inebiliyor, o yüzden buraya yazıyoruz ya, objektif bir yorum alıp o perdeyi aralamak için
Beklemem de ona olan duygularımı merak etmiyor değilim, 7 aydır görmedim çünkü.görüşürseniz değişik bir ilişkiniz olmuş olur, daha fazlasını bekleyeceksen görüşme bence
Aşk değil de hani o kişiyi hayalinizdeki kişi sanırsınız da bir perde iner, ne yaparsa yapsın bu o kişi demeye devam edersiniz, onun gibi bir şey. Kalktı sayenizde zatenPerde değil o kepenk bildiğin...Bu kadar da "aşk gözümü kör etti " modlarına girmeye gerek yok.
"Lullaby benim cinsel hayatım var ve bu sana uymuyor, ben başka kadınlarla görüşüp seni aldatabilirim'"
Şu kısmı okuduktan sonrasına gerek bile duymadım...İğrenmeme sebep verdi resmen bu adam.
Ama sizin mideniz nasıl aldı bilemiycem.
Beklemem de ona olan duygularımı merak etmiyor değilim, 7 aydır görmedim çünkü.
işin garip tarafı bunu deyip kızı terkeden adam konu sahibine göre çok güzel adam ??????????