Kızlaaaar. Bugün ailecek dışarıdayken telefonum öttü. Kuzenim sandım ama 7 aydır görmediğim eski sevgilim yazmış. İzmir'e gelecekmiş, görüşelim mi dedi. Yüzümde gülücük eksik olmadı. Ama gel gelelim konuya.
Biz aralıkta bi 20 gün çıktık, bir gece dışarıda sabahladık. Sonra da yılbaşında terk etti beni. Ankara'daydı. Annesi ama burada yaşıyor, İzmir'de. Neyse 'Lullaby benim cinsel hayatım var ve bu sana uymuyor, ben başka kadınlarla görüşüp seni aldatabilirim' dedi. Sonra tartıştık ve ayrıldık. Dışarıda sabahladığımızda, sadece öpüştük, ileri gitmek istedi ama 'lütfen yapma' dedim, o da hiç üstelemedi, boynumda öpüp tahrik etmek hariç. Bana 'senin günahına giremem, temizsin' dedi ama bilmiyordu geçmişimi onun yanında öyle utanıyordum ki kızarıp bozarıyordum. Kalbim atıyordu yerinden fırlayacakmış gibi. Çok güzel bir adamdı. Komikti en güzeli. Rahattı.
Ayrıldıktan iki ay sonra ben aradım onu açmadı. Gece 1 2 gibi o aradı beni. Askerdeyim, İzmir'e gelicem izinde görüşelim dedi. Tabii sevindim çok. Ama bir terslik vardı. Engellemişti beni whatsapptan, kafasına göre arıyordu. 'özledin mi gızzz' deyip gülüyordu telefonda. Üstelemedim, çünkü o adam bana olgunluğu öğretmişti. Sonra hiç aramadı sormadı. Özelden aradım. Açtı. Neden böyle yaptın ki dedim. Görüşmemizin doğru olmayacağını düşündüm dedi. Senden sevgili olmayı istemedim, sadece bir görecektim, özledim dedim. Sonra aynı şehre düştüğümüzde aramak için sözleştik. Bir daha ne yazdım ne ettim. Eminim şaşırmıştır. Çünkü üsteler, boğardım.
Ve bugün yazdı. Bayramda İzmir'deyim dedi. Ne tersledim ne bir şey yaptım. Müsait olursam görüşelim dedim. O zaman haberleşiriz dedi. Tamam canım dedim. Öpüyorum dedi.
Şu ilaçları kullandığımdan beri ne olgunlaştım ben var ya. Bir erkeği 935839 kere arayıp 9324892 mesaj attım. Olgun cevaplar vermezdim. Eğer bir mesajımı görüp cevap vermesin affedersiniz ağzına sıçardım. Arkadaşım da dahil buna. Şimdi günlerce yazmasınlar, ne trip ne bir kızma. Amaaaan diyordum. Ama bu adam öğretti bana. 'Sana yazmak zorunda değilim, görev olarak yazmam, belki istemiyorum seninle konuşmayı belki de müsait değilim. Ama seninle konuşmayı istediğim zaman yazarım. Sen de öyle yap' dedi. O günden beri mesajıma saatlerce cevap vermesin, trip yapmazdım.
Sizce görüşeyim mi? Kalbim attı, karnıma ağrılar girdi. Yazdıklarını okuyup duruyorum. Hoş bir şey. Görüşürsem onu hala sevip sevmediğimi göreceğim. Belki de öpebilirim. Ama görüşmezsem de kaybedeceğim bir şey yok. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim. İsterseniz olumlu ya da olumsuz :)