C Ceren6741 Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2013 8 0 6 İstanbul 25 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Ceren6741 #1 Saçlarım şuan bakır ve ben koyu olsun istiyorum siyah olsun istemiyorum ne kapatır ne yapmam gerekkkk ? :2::2::2:
Saçlarım şuan bakır ve ben koyu olsun istiyorum siyah olsun istemiyorum ne kapatır ne yapmam gerekkkk ? :2::2::2:
B Btltnrsvn Guru Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2013 167 6 296 Balıkesir 25 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Ceren6741 #2 Ceren6741 .!.: Saçlarım şuan bakır ve ben koyu olsun istiyorum siyah olsun istemiyorum ne kapatır ne yapmam gerekkkk ? :2::2::2: Genişletmek için tıkla... ya gizemli kahve yada ışıltılı kahve.zaten boya kutularının arkalarında rennk geçişleri yazıyo, aşagı yukarı aynı ton oluyo görünenle. kolestondan uzak dur ne olursa olsun siyaha yakın renk çıkıyo ortaya.
Ceren6741 .!.: Saçlarım şuan bakır ve ben koyu olsun istiyorum siyah olsun istemiyorum ne kapatır ne yapmam gerekkkk ? :2::2::2: Genişletmek için tıkla... ya gizemli kahve yada ışıltılı kahve.zaten boya kutularının arkalarında rennk geçişleri yazıyo, aşagı yukarı aynı ton oluyo görünenle. kolestondan uzak dur ne olursa olsun siyaha yakın renk çıkıyo ortaya.