• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımmmm

Sadece bhcg biliyorum. Gebe değilsiniz demek. Diğerleri hakkında yorum yapamıyorum ne yazık ki.

Prolaktin yuksek olduğu donemlerde gebe kalma şansı azdir.Fakat benim prolaktin seviyem 62 olduğu halde hamile kaldım ama kimyasal gebelikle sonlandı.beta hcg 382 yukselmisti.Oncelikle prolaktin seviyenizi normale gelmesi gerekir.Bunun için bir Endokrin doktoruna görünmenize fayda var.Prolaktin değerlerinin doğru çıkması için tahlil vermeden 2 iki gün hiç uyarılmaması (ellenmemesi) ve cinsel ilişki olmaması gerekir.Endokrin ve kadın uzmanının sıkı sıkı tembihlediği bir ön bilgidir.

Bu arada eksik bilgi olmasın her laboratuvarlarda prolaktin referans değeri farklı olabilir.benim gittigim laboratuvarda 4,5-26 değerleri arasindaki değerler normal değerdi.

Eki Görüntüle 2716714
20201107_044003-jpg.2716713

Arkadaşlar merhaba bende dün test yaptırdım beta hcg 1024 cıktı ama altında panik deger aşiri deger anlamındadır yazıyor ne demek bu?adet tarihim 4 ekim

Back
X