Beddua döner dolaşırmış kuzum , birilerinin duası kabul olsaydı gökten de birşeyler yağarmış bilirsin sen. Allah kimseye ayrılık vermesin, evinden huzur eksik etmesin. Burada yazıyoruz, yanlışlıkla elin bu cümleyi mi kurdu ? Ben insanların beynini kullanarak birşeyleri yazdığını düşünüyordum anlaşılan sen o ara beynini kullanmayı unutup yanlışlıkla elin öyle yazmış. Burada neye yazıp yazmayacağımı sana mı sormam gerekiyordu ? Saçma gereksiz de olsa bi başlık açmışsın canım isterse yazarım, istemezse yazmam kimi ne ilgilendirir ? Bak tekrarlıyorum ; zarım kapanmış mıdır ? Yazdın, hayır kapanmaz dedim. İliskiye girerken ağrı oluyo dedin, bende olmaz kendini kasma bu kadar kadınlar da zaten bi akıntı söz konusu o akıntı olduğu sürece acı agri olmaz iskence olmamalı bu iliski dedim. Birbirini seven her insan birbirini arzular , bunu evli olmayan insanlarda çoğu kez yapıyor görüyoruz bu site de bile cok kez paylaşım yapıldı. Evli bi insana neden zor gelsin yanı iliskiye girmek ? Ki o kadar ayrı kalmışsın özlemen lazim sen kalkmış burda saçma sapan bi soru soruyorsun cevap verince saldırıya geçiyorsun git başkasına saldır istediğimi yazabilirim , bu benim düşüncem. He ayrıca bu sadece benim fikrim de değil, araştırırsan söylediğin şeyin mümkün olmadığını ve agri olmaması icin çeşitli yazılar var. Kitap okuyun, ya da elinizin altında internet var biraz da olsa araştırın. Burda yorumunu beğenmediğiniz insanlara beddua edip saldırmak yerine, kendi evliliğinizi gözden geçirin en önemlisi doktora gidin. Tedavi olun. İlişkiye girerken kimsenin bu kadar ciddi derecede bi agrisi olmaz, bu istek denilen şeyi sadece kocalara yüklemekten de vazgeçin. Kadınlar da istekli olur , severek evleniyoruz sonuçta. Eğer istekli olduğunuz zamanda da iliski iskence haline geliyorsa mutlaka doktora gidin tedavi olun.