Kendinizi kasmayın ön sevişmyi uzun tutun nasıl desem acıyı düşünmemeye çalış o anın tadını çıkarmaya bak. Eşinle iletişimini iyi tutumaya çalış bu konuda. Yani nasıl desem vajinanın kendi kendine sulanması bekle daha anlat bişey bulamıyorumBenim ilk ilişklerim hep ağrılı geçiyordu, adetten sonraki ilk ilişkim de ağrılı oluyo, eşim 6 aydır yanımda değil, acaba zar kapanmştr çok acır mı yani yine
6 ayda zar kapansa kizligi bozulanlar 3 5 ay sevismeye ara verir zar diktirip ugrasmazdi. Zar dedigin kapanan bir sey degil.Benim ilk ilişklerim hep ağrılı geçiyordu, adetten sonraki ilk ilişkim de ağrılı oluyo, eşim 6 aydır yanımda değil, acaba zar kapanmştr çok acır mı yani yine
Aynen planlı olması beni de geriyor. En iyisi plansız hem gevşemen daha rahat olur.Kapanmaz tabi ki ama uzun süreli araliklarlarda daralma olabiliyormuş doktorum söylemişti aynı durumu bende yaşadım ilk zamanlara hatta vajinismus sandık ama değilmiş kendimi kastığım için ağrılı kanamalar olurdu hep rahat olmak çok önemli planlı değil de gelişi guzel bir sekilde olmasına dikkat edin zaten devamı kendiliğinden gelir
Yeni evliyken bu kadar uzun süre ayrı kalsaydınız anlardınız. Kocasından 1 gün bile ayrı kalmayanların anlayacağı bi şey değil zaten bu.Bu işi kimsenin zorla yaptığını düşünmüyorum :)
İlişki de evliliğin bi parçasıdır, sonuçta sadece ayrı eve çıkmak için evlenmiyoruz.
Bekar insanlar bile bu işi düşünüp arzu ettiği hatta evlilik dışı ilişki yasamasına rağmen evli insandaki bu korku neden ki ? Kadınlar erkeklere göre daha istekliymiş araştırmalara göre
Bence kendinizi kasmayın bu kadar, her gün istekli olmayabiliriz tabiki ama bizimde bi patlama noktamız vardır tabiki :) İstek olduğu zaman kayganlaştırıcı jel vs. ihtiyacınız da olmaz.
Bebek düşünüyormuşsunuz madem yumurtlamaya yakın akıntı olur, kuruluk olmadığı için ilişki de ağrıda olmaz herhangi bir zorlukta. Ben eşimden bu kadar ayrı kalsam özlerim kızZar kapanmaz ayrıca, vajina esnektir kusura bakmayın ama gerçekten komik buldum bu şikayetinizi anlamaya çalışıyorum sizi ama tuhaf geldi yazdıklarınız
Kapanmadann kastım daralmaydı aslında ama yanlış ifade ettim, teşekkür ederimKapanmaz tabi ki ama uzun süreli araliklarlarda daralma olabiliyormuş doktorum söylemişti aynı durumu bende yaşadım ilk zamanlara hatta vajinismus sandık ama değilmiş kendimi kastığım için ağrılı kanamalar olurdu hep rahat olmak çok önemli planlı değil de gelişi guzel bir sekilde olmasına dikkat edin zaten devamı kendiliğinden gelir
Planlı olmasa da uzun süre geçince tedirgin oluyorum galiba ben, ya da ilk zamanlar geliyo aklıma, psikolojik olabilir. İlişkiyi istesem de korku oluyo işte:/Aynen planlı olması beni de geriyor. En iyisi plansız hem gevşemen daha rahat olur.
Bebek düşünüyoruz ama zaten 1 kere olsa diğerlerinde o kadar canm yanmaz, ne diye satılıyor bu jel. Bize de kas gevşetici gibi bir şey vermişti amaa siznki farklı galiba
Bence 1 2 kere acıdığı için o yüzden sanki bundan sonra hep acıyacak gibi hissediyorsunuz aslında bilinç altınız size böyle hissetmenizi sağlıyor. Öncelikle hep acıyacak algısını yenmeniz gerek. Hep acımayacak güzel geçecek diyin kendinize bencePlanlı olmasa da uzun süre geçince tedirgin oluyorum galiba ben, ya da ilk zamanlar geliyo aklıma, psikolojik olabilir. İlişkiyi istesem de korku oluyo işte:/
Evet haklısınız , uzun ayrılıklardan sonra bu hissi yaşıyorum sonra geçiyo ama bu sfer çok uzun oldu tedirgnlğim ondan aslındaa:/Bence 1 2 kere acıdığı için o yüzden sanki bundan sonra hep acıyacak gibi hissediyorsunuz aslında bilinç altınız size böyle hissetmenizi sağlıyor. Öncelikle hep acıyacak algısını yenmeniz gerek. Hep acımayacak güzel geçecek diyin kendinize bence
Bence ilişkiden yarım saat önce kendinizi hazırlayın. Eşim gelecek biz kavuşucaz hasret gidericez birlikte olucaz. O benim eşim niye canım yansın falan diyin. Güzel olacak diyin. Acıyacakmış acımayacakmış bunu düşünmeyin. O anın tadını çıkarın. Gevşemeye bakın. Bi de baktınız olmuş hiç birşey hissetmemişsiniz. Yani psikolojik olarak siz kendinizi rahatlatınEvet haklısınız , uzun ayrılıklardan sonra bu hissi yaşıyorum sonra geçiyo ama bu sfer çok uzun oldu tedirgnlğim ondan aslındaa:/
Belki de bu sefer kavuşmann heyecanyla daha güzel olur , öyle düşünmeye çalışayım:)Bence ilişkiden yarım saat önce kendinizi hazırlayın. Eşim gelecek biz kavuşucaz hasret gidericez birlikte olucaz. O benim eşim niye canım yansın falan diyin. Güzel olacak diyin. Acıyacakmış acımayacakmış bunu düşünmeyin. O anın tadını çıkarın. Gevşemeye bakın. Bi de baktınız olmuş hiç birşey hissetmemişsiniz. Yani psikolojik olarak siz kendinizi rahatlatın
Canım bende yeni evliyim 8 aylık :) Kürtaj oldum 3 ay boyunca iliskiye giremedim doktor yasakladığı icin, kürtajdan sonra düzensiz adetler kanamalar derken yine giremedim, sonuç olarak kocamı seviyorum yabancı biriyle iliskiye girmiyorum neden zorlaniyim ? Ya da zar neden kapansın ? Ölsem bu soruyu yine sormam, bu kadar cahil değilim şükür.Yeni evliyken bu kadar uzun süre ayrı kalsaydınız anlardınız. Kocasından 1 gün bile ayrı kalmayanların anlayacağı bi şey değil zaten bu.
Aferin o zaman sana çok şey biliyosn ilişki hakknda tebrik ederim. Yukarıda yazdm kapanma kelimesi yanlş oldu diye, daralma demek istedm tekrar okursan görebilirsin. Sormayacağn sorular hakknda yorum yapmazsan daha iyii olur bence çünkü çok itici oluyorCanım bende yeni evliyim 8 aylık :) Kürtaj oldum 3 ay boyunca iliskiye giremedim doktor yasakladığı icin, kürtajdan sonra düzensiz adetler kanamalar derken yine giremedim, sonuç olarak kocamı seviyorum yabancı biriyle iliskiye girmiyorum neden zorlaniyim ? Ya da zar neden kapansın ? Ölsem bu soruyu yine sormam, bu kadar cahil değilim şükür.
Burda insanların sana tepkisinden dolayı kapanma kelimesi yanlış oldu diye düzelttin :) Yani diyeceğim şu ki ; daha öğreneceğin çok şey var :) Bilmem gerekeni biliyorum ilişki hakkında, evli olupta bilmeyen yoktur sanırım :) Zarın kapanmadığını sana öğrettiysek ne mutlu bize, he bir de kocanı sevmeni önerebilirim belki bu sıkıntında ortadan kalkar :) İliskiye uzun sure girmediğin zaman daralma tabiki olur ama esnek olduğu için büyük agrilar ortaya çıkmaz , bunu da öğrenmişsindir artık diye umuyorum. Daha kocan gelmeden düşündüğün şey komik doğrusu, bu iskence olmamalı. Senin şu cahilliğini gördükçe , iyi ki iliski hakkında bu kadar bilgiye sahibim diyorum. Bazen bilgili olmak iyidir , tavsiye ederim hem buraya bu saçma soruyu da yazmamış olurdun.Aferin o zaman sana çok şey biliyosn ilişki hakknda tebrik ederim. Yukarıda yazdm kapanma kelimesi yanlş oldu diye, daralma demek istedm tekrar okursan görebilirsin. Sormayacağn sorular hakknda yorum yapmazsan daha iyii olur bence çünkü çok itici oluyor
Pardon da sanane! Seni niye bu kadar ilgilendirdi, kocamı ne kadar sevdiğim hakkında yorum yapmak sana düşmez terbiyesizlik yapma! Ayrıca senn dşnda insanlar tepki göstermedi, kapanma değl daralma olabilir dediler, ben de hak vererek söylemek istediğimin daralma olduğunu belirttm. Bunu yaparken de saygı çervesinde insanca yaptık. Sana ne oluyor da bu kadar müdahale etme ve saygısızca konuşma hakkını buluyorsn kendinde. Gerçekten kapanacağnı dşünsem bile sen yine de benimle bu şekilde konuşamazsn hele de sevgimi ölçmek asla sana düşmez. Saygıszlık yapma lütfenBurda insanların sana tepkisinden dolayı kapanma kelimesi yanlış oldu diye düzelttin :) Yani diyeceğim şu ki ; daha öğreneceğin çok şey var :) Bilmem gerekeni biliyorum ilişki hakkında, evli olupta bilmeyen yoktur sanırım :) Zarın kapanmadığını sana öğrettiysek ne mutlu bize, he bir de kocanı sevmeni önerebilirim belki bu sıkıntında ortadan kalkar :) İliskiye uzun sure girmediğin zaman daralma tabiki olur ama esnek olduğu için büyük agrilar ortaya çıkmaz , bunu da öğrenmişsindir artık diye umuyorum. Daha kocan gelmeden düşündüğün şey komik doğrusu, bu iskence olmamalı. Senin şu cahilliğini gördükçe , iyi ki iliski hakkında bu kadar bilgiye sahibim diyorum. Bazen bilgili olmak iyidir , tavsiye ederim hem buraya bu saçma soruyu da yazmamış olurdun.
Cahil demiş bi de utanmadan... TerbiyesPardon da sanane! Seni niye bu kadar ilgilendirdi, kocamı ne kadar sevdiğim hakkında yorum yapmak sana düşmez terbiyesizlik yapma! Ayrıca senn dşnda insanlar tepki göstermedi, kapanma değl daralma olabilir dediler, ben de hak vererek söylemek istediğimin daralma olduğunu belirttm. Bunu yaparken de saygı çervesinde insanca yaptık. Sana ne oluyor da bu kadar müdahale etme ve saygısızca konuşma hakkını buluyorsn kendinde. Gerçekten kapanacağnı dşünsem bile sen yine de benimle bu şekilde konuşamazsn hele de sevgimi ölçmek asla sana düşmez. Saygıszlık yapma lütfen
Bana cahil diyene bak, daha insanlarla saygı çervesinde konuşmayı bilmiyorsun. İlişkinin kitabını yazsan ne çıkar. İlişkiyi sonradan da öğrenirsin sorun değil ama saygılı olmak, usulüne uygun davranmak, konuşmak sonradan öğrenilmiyor. Ukala!Burda insanların sana tepkisinden dolayı kapanma kelimesi yanlış oldu diye düzelttin :) Yani diyeceğim şu ki ; daha öğreneceğin çok şey var :) Bilmem gerekeni biliyorum ilişki hakkında, evli olupta bilmeyen yoktur sanırım :) Zarın kapanmadığını sana öğrettiysek ne mutlu bize, he bir de kocanı sevmeni önerebilirim belki bu sıkıntında ortadan kalkar :) İliskiye uzun sure girmediğin zaman daralma tabiki olur ama esnek olduğu için büyük agrilar ortaya çıkmaz , bunu da öğrenmişsindir artık diye umuyorum. Daha kocan gelmeden düşündüğün şey komik doğrusu, bu iskence olmamalı. Senin şu cahilliğini gördükçe , iyi ki iliski hakkında bu kadar bilgiye sahibim diyorum. Bazen bilgili olmak iyidir , tavsiye ederim hem buraya bu saçma soruyu da yazmamış olurdun.
Sen bana ukala diyip cevap vererek çok saygılı oldun tebrik ederimCahil demiş bi de utanmadan... Terbiyes
Bana cahil diyene bak, daha insanlarla saygı çervesinde konuşmayı bilmiyorsun. İlişkinin kitabını yazsan ne çıkar. İlişkiyi sonradan da öğrenirsin sorun değil ama saygılı olmak, usulüne uygun davranmak, konuşmak sonradan öğrenilmiyor. Ukala!
Sen bana ukala diyip cevap vererek çok saygılı oldun tebrik ederimBuraya acıyo ağrıyo yazmak yerine git kocana naz yap ay acıyo diye , saçma sapan başlık altında konuşuyoruz. Doktora gitsen o da sana güler , hatta git belki akıllanırsın. Doktor zar kapanır mı diye bi sor öncelikle, sonra gel cevabını yaz buraya. İyi günler muhattap olmazsanız sevinirim, soruyorsunuz cevap veriyoruz bide beğenmiyorsunuz Böyle ukala cvp verirseniz beğenmem evet, kocam burda olsa sormazdm zaten. Söylemeyeym dedim ama Allah sana da böyle ayrılık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?