• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar yardımmmm!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendini kastigin için ağrılı oluyordur ,zarin da kapanma durumu olmaz bence.ne kadar rahat düşünüp kendini salarsan ağrı durumun daha az olur.

Kendini kastigin için ağrılı oluyordur ,zarin da kapanma durumu olmaz bence.ne kadar rahat düşünüp kendini salarsan ağrı durumun daha az olur.
Kendmi kasmamaya çalışıyorum ama her seferinde üstünden biraz zaman geçtiyse çok acıyo, şimdiden o psikolojiye girdim yine, ne yapıcam bilmiyorum :/

Ay aynı durumu ben de yaşıyorum :KK43:
Ne kadar oldu evleneli? Bizim 1.5 yıl oldu ama yarısı ayrı geçti, adetlerm de uzun sürüyor her seferinde epeyce ara vermş oluyoruz, bu sefer 6 ay oldu gideli:/ aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum

Ben evleneli 6 sene oldu yarısı ayrı geçti iş dolayısıyla kendini toparlayan bir organ olduğundan dolayı ara verince ağrı oluyor sonrasında geçiyor

Zar kapanmaz canim ama hep iliski olmadigi icin oluyordur.. duzenli olunca bir sekilde alisiyor ama ara uzayinca oyle oluyordur.. bu erkektede gecerli duzenli olmayinca sertlesme sorunu yada erken bosalma sorunlari olabilir

Zar kapanmaz canim ama hep iliski olmadigi icin oluyordur.. duzenli olunca bir sekilde alisiyor ama ara uzayinca oyle oluyordur.. bu erkektede gecerli duzenli olmayinca sertlesme sorunu yada erken bosalma sorunlari olabilir
Onda skıntı olmaz inşallah da ben o acıya tekrar nasıl dayancam bilmiyorum

Benim ilk ilişklerim hep ağrılı geçiyordu, adetten sonraki ilk ilişkim de ağrılı oluyo, eşim 6 aydır yanımda değil, acaba zar kapanmştr çok acır mı yani yine
canım bebek düşünmüyosan eczanelerde jel satılıyor hem agrıyı azaltıyor hemn kayganlaştırıyor. Çok canın yanıyorsa bi dene derim bende ilk ewlendgmde aynı durumdaydm doktor yazmştı

canım bebek düşünmüyosan eczanelerde jel satılıyor hem agrıyı azaltıyor hemn kayganlaştırıyor. Çok canın yanıyorsa bi dene derim bende ilk ewlendgmde aynı durumdaydm doktor yazmştı
Bebek düşünüyoruz ama zaten 1 kere olsa diğerlerinde o kadar canm yanmaz, ne diye satılıyor bu jel. Bize de kas gevşetici gibi bir şey vermişti amaa siznki farklı galiba

Bebek düşünüyoruz ama zaten 1 kere olsa diğerlerinde o kadar canm yanmaz, ne diye satılıyor bu jel. Bize de kas gevşetici gibi bir şey vermişti amaa siznki farklı galiba
Bebek düşünüyosanız kullanamazsınız birde adını hatrlamıyorm.

Canim aynı sorunu bende zamanında çok yaşadım ağrıdan ziyade ayrı kalınan süreçte orası biraz kendini toparliyor, ilk iliskide sanki daralmış gibi his oluyor ama kendini hiç kasma ilk gece gibi düşünme. Emin ol ara verilen ilk ilişki erkeği daha çok memnun ediyor, seni de etsin. Birbirinizi öpun okşayın, sende gevşersin birden direk girmesin alıştıra alıştıra yapsın. Daha ne kadar açık yazabilirdim ay utandım ya :-)

Canim aynı sorunu bende zamanında çok yaşadım ağrıdan ziyade ayrı kalınan süreçte orası biraz kendini toparliyor, ilk iliskide sanki daralmış gibi his oluyor ama kendini hiç kasma ilk gece gibi düşünme. Emin ol ara verilen ilk ilişki erkeği daha çok memnun ediyor, seni de etsin. Birbirinizi öpun okşayın, sende gevşersin birden direk girmesin alıştıra alıştıra yapsın. Daha ne kadar açık yazabilirdim ay utandım ya :-)
Eşim zaten hep öyledir, beni zorlamaz ve asla birden yapmaz, ara versek de vermesek de bekler biraz amaa hep benim mızmızlığım, çok canım yanıyor. 3 ay ayrı kalmştk o zaman da çok zor olmuştu şmdi 6 ay geçti, korkuyorm

Back