Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendmi kasmamaya çalışıyorum ama her seferinde üstünden biraz zaman geçtiyse çok acıyo, şimdiden o psikolojiye girdim yine, ne yapıcam bilmiyorum :/Kendini kastigin için ağrılı oluyordur ,zarin da kapanma durumu olmaz bence.ne kadar rahat düşünüp kendini salarsan ağrı durumun daha az olur.
Ay aynı durumu ben de yaşıyorumKendmi kasmamaya çalışıyorum ama her seferinde üstünden biraz zaman geçtiyse çok acıyo, şimdiden o psikolojiye girdim yine, ne yapıcam bilmiyorum :/
Ne kadar oldu evleneli? Bizim 1.5 yıl oldu ama yarısı ayrı geçti, adetlerm de uzun sürüyor her seferinde epeyce ara vermş oluyoruz, bu sefer 6 ay oldu gideli:/ aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorumAy aynı durumu ben de yaşıyorum![]()
Onda skıntı olmaz inşallah da ben o acıya tekrar nasıl dayancam bilmiyorumZar kapanmaz canim ama hep iliski olmadigi icin oluyordur.. duzenli olunca bir sekilde alisiyor ama ara uzayinca oyle oluyordur.. bu erkektede gecerli duzenli olmayinca sertlesme sorunu yada erken bosalma sorunlari olabilir
canım bebek düşünmüyosan eczanelerde jel satılıyor hem agrıyı azaltıyor hemn kayganlaştırıyor. Çok canın yanıyorsa bi dene derim bende ilk ewlendgmde aynı durumdaydm doktor yazmştıBenim ilk ilişklerim hep ağrılı geçiyordu, adetten sonraki ilk ilişkim de ağrılı oluyo, eşim 6 aydır yanımda değil, acaba zar kapanmştr çok acır mı yani yine
Bebek düşünüyoruz ama zaten 1 kere olsa diğerlerinde o kadar canm yanmaz, ne diye satılıyor bu jel. Bize de kas gevşetici gibi bir şey vermişti amaa siznki farklı galibacanım bebek düşünmüyosan eczanelerde jel satılıyor hem agrıyı azaltıyor hemn kayganlaştırıyor. Çok canın yanıyorsa bi dene derim bende ilk ewlendgmde aynı durumdaydm doktor yazmştı
Bi kere açıldı mı kapanmaz mı diyosunuz yani:)Kavanoz kapağı değil ki canım...
Açılsın,kapansın habire![]()
Bi kere açıldı mı kapanmaz mı diyosunuz yani:)
Uzun süre ara verince maalesef rahat olamıyorun, zaten yeni yeni alışıyordum:/ ilk günü bi atlatsam gerisi gelr de işte:/Evet aynen öyle canım... İlişkide kasmamalısın kendini... Relax olursan alacağın zevk acıyı dindirir![]()
Bebek düşünüyosanız kullanamazsınız birde adını hatrlamıyorm.Bebek düşünüyoruz ama zaten 1 kere olsa diğerlerinde o kadar canm yanmaz, ne diye satılıyor bu jel. Bize de kas gevşetici gibi bir şey vermişti amaa siznki farklı galiba
İlk sefer için kullansam sonraki ilişkilerde kullanmasam yine engel olur mu bebeğeBebek düşünüyosanız kullanamazsınız birde adını hatrlamıyorm.
yok olmaz çünkü demişti ki bana onu kullandgnda çocukta yaparsan spermleri öldürüyor. Kullandıgın zamanki ilişknden çocuk beklemiceksin yaniİlk sefer için kullansam sonraki ilişkilerde kullanmasam yine engel olur mu bebeğe
Hmm anladm o zaman başka bir yöntem düşüneyim ben, teşekkür ederimyok olmaz çünkü demişti ki bana onu kullandgnda çocukta yaparsan spermleri öldürüyor. Kullandıgın zamanki ilişknden çocuk beklemiceksin yani
Eşim zaten hep öyledir, beni zorlamaz ve asla birden yapmaz, ara versek de vermesek de bekler biraz amaa hep benim mızmızlığım, çok canım yanıyor. 3 ay ayrı kalmştk o zaman da çok zor olmuştu şmdi 6 ay geçti, korkuyormCanim aynı sorunu bende zamanında çok yaşadım ağrıdan ziyade ayrı kalınan süreçte orası biraz kendini toparliyor, ilk iliskide sanki daralmış gibi his oluyor ama kendini hiç kasma ilk gece gibi düşünme. Emin ol ara verilen ilk ilişki erkeği daha çok memnun ediyor, seni de etsin. Birbirinizi öpun okşayın, sende gevşersin birden direk girmesin alıştıra alıştıra yapsın. Daha ne kadar açık yazabilirdim ay utandım ya![]()