kızlar yardımmmm bebek kesede nezaman görülür

xsxeker pembe

kzımı sen koru rabbim...
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
4.610
35
37
senağlamakafayı yicem neolur yardım edin 5+4gebeyim ancak 5+0ken bebeğim kesede görülmedi ben korkuyoruym bebek nezaman görülür kesede acaba yardımcı olursanız çok ama çok sewinirimsenağlamasenağlamasenağlama

canım bende 5haftalık hamileyim benimde gözükmedi dr 7haftada görürüz kalp atışını duyarız dedi panik yapma

Canım panik yapma benimde bebeğim 7 haftalıkken gözüktü ve kalp atışını dinledik merak etme sakın .

canım tam ben ablamın adıyla girdim siteye çok beğendim bende bi hesap alıcam bende tam konu açmak için ablamdan istedim şifresini sen açmışsın aynı konuyu bende doktora gittim bugün alttan muayne etti ve 15 gün sonra gel dedi bebek görünmüo sadece kese var bende senin gibi o kadar korkuorumki seni çok ii anlıorum :teselli:

saolun kızlar işte ister istemez panik yapıom 2,5yıl sonra geldi meleğim korktuyo beni

canım ya sorma insan çıldırcak gibi oluyo seninki nekadarlık

cnm merak etme bugün bende sabah beri kafayı yiyecektim ama doktor herşeyin normal olduğunu söyledi 5+6 hamileyim kese 18 mm çapında normal dedi 25 mm olmalı bebeği görebilmemiz için dedi sende içini ferah tut cnm gs kaç senin ??

gs nedir bilmiorum kaç onuda bilmiyorum biraz daha ii hissetmeye başladım meleğim benimle beni bırakmayacak biliyorum mide bulantıların başladımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…